Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Én hitetlen vagyok már... Mert van némi tapasztalatom átlagfelhasználókkal. Azok bakker, szinte semmit nem érzékelnek, de még akkor se, ha mondod, hogy te jó ég, mi van ezzel, megcsinálom. "Tényleg? Hm... Hagyjad, én nem látom/hallom/érzem...". Én meg kb. És aztán jönnek ezek a kimaxolt ilyen pro géming dolog. A kettő közti meg földrésznyi szakadék. Persze, vannak eltérések emberek közt, meg kifinomulhatnak érzéket ha valaki másra fokuszál az életében, de azért na, mind kettő csoport ugyan az a faj. Ezért hiszem, hogy 90%-ban ezek placebó dolgok. Számokat nézegetünk, aztán lehet, hogy a rögös valóságban valami a láncban rádob 50ms késleltetést, mert sz*rt bele valamelyik gyártó, ám amíg nem tudja a felhasználó (mert hiszen nem írja ki neki semmi), addig boldog.
-
ddekany
veterán
De amúgy 1 VS 2 ezred másodperc? Az még számít emberi lénynek? Eközben ott a tárgyalt egér, ami irodai munkára nem felelt meg akkora fos a felbontása, meg még rengeteg észbontóan elcseszett paraméterekkel rendelkező termék, amik meg simán átcsúsznak a review-kon! Szóval akkor van 99% aki vak/süket/mozgássérül, és van 1% cyborg, és akkor én meg állok értetlenül középen egyedül, hogy segítség hova kerültem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az mindegy. Tudod, Logitech az Isten. Főleg akkor, ha nem.
De az tetszik, hogy olyannak mondja a leragadtál dolgot, akinek 2007 óta egyik hobbija az egerek, napi szinten aktív a témában, és valszeg. csak az elmúlt három évben több cucc járt a kezei között, mint neki egész életében.
Mondjuk az is érdekes, hogy "le vagyok ragadva", pedig pont én mondom, hogy 2018-cal szembenően ma már nem a Lightspeed a top, de mindegy, ez már részletkérdés, ilyeneken nem akadunk fenn.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Felénk a cégek tipikusan kávéfőzőgépeket szoktak bérelni. Nagyon vízköves erre a víz.
Egyszerűbb bérelni a gépeket. Nem kell törődni a karbantartással. Hetente 1-2 alkalommal van kávé, tej, cukor kiszállítás. Akkor havonta egyszer automatikusan cserélik a filterkávé gépeket. Ha baj van a géppel, akkor a lehető leggyorsabban cserélik.A cégeknek nem kerül többe a bérlés, mintha megvásárolnák. Karbantartani mind a két esetben szükséges. A szakszerűtlen karbantartás megrövidíti az üzemidőt. Az irodákban amúgy sincs ember aki megcsinálná.
A szoftverek mennyiségi licencének használata is bérlés jellegű tevékenység. Nem kell egyszerre az összes licencet megvásárolni. Mindig annyi után kell fizetni, amennyi használatban van.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
azbest
félisten
nyomtató festék előfizetés az usában:
megveszi a hp nyomtatót, telepítéskor feldobja, hogy akarsz-e előfizetni festékre.
Ha azt nyomod, hogy igen, akkor lecseréli a nyomtató firmwarét. És minden hónapban vonnak pénzt, amiért X darab lapot enged nyomtatni havonta és ha fogytán a festék, akkor hozza a futár a másikat.
Ha lemondod, akkor kidobhatod a nyomtatót, mert nem lehet visszaváltani nem előfizetésesre a firmware-t.#36Z_A_P
olyan üzemeltetési szerződések vannak, hogy valami külső cég kezeli a céges dolgozók gépeit, cseréli, javítja, karbantartja.
Csak hát magában egy-egy egérnél full ráfizetés lenne ilyen, hiszen az eszköz többszörösét kéne kifizetni rá, jobban megéri többet venni és kidobni, amikor elromlik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Opel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok