Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Nekem egy régi VX Revolution csinált hasonlót, tök jól működött, aztán egyszer csak elkezdett ugrálni a pointer. Lehet, hogy az egér makkant meg, vagy valami zavarta, nem mindig produkálta a hibát. A Unifying vevőegység óta nem tapasztaltam ilyet egyik Logitech egérrel sem.
-
HThomas
őstag
Igazából minden azon múlik, hogy mennyi az előfizetési díj az egér árához képest.
De egyébként az interjúban a CEO a szoftverről hadovál, mintha az lenne a modell, hogy egyszer megveszed az egeret, aztán fizetsz a
végtelenségigszoftver frissítésekért. Szó nincs arról, hogy mi történik akkor, ha az egereddel hw gond van... mondjuk csak felületesen futottam át, igazából ennyi időt sem ér, annyira marhaság ez az egész dolog... csak aztán nehogy valóság legyen belőle. -
HThomas
őstag
Ok, legyen előfizetéses egér, de akkor minden évben postázzák az éppen aktuális legújjabb változatot...
Nekem amúgy MX Anywhere van, kb az összes verzióból sikerült 1-1-et venni az évek során, de nagy baj nincs velük, és nem tűnik az újabb rosszabbnak, mint a régiek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest