- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
Synthwave #113 üzenetére
Dolgoztam razer Copperhead egerekkel, kb 10 darab volt a cégnél: mindegyik rossz volt. Vagy a szoftvert nem tettük fel, de állandóan resetelte a pozícióját és felkerült 1:1-be (bal felső sarok). Akkor cseréltem le logitechre. Az jobb volt, míg meg nem szereltem (mx master). Aztán mx anywhere, azt is megszereltem. Most mx master 3 és mx anywhere 3s van, remélem ezekhez nem kell hozzányúljak, mert instant kuka
-
btprg
senior tag
válasz
Synthwave #95 üzenetére
Lehet itt magas lóról osztani az észt, én a saját tapasztalatom alapján mondtam véleményt. Kb 30 éve számítógépezek, majdnem az elejétől kezdve használtam egeret, és eddig nem emlékszem hogy akár faternek (mikor még kicsi voltam), akár nekem kellett volna azért új egeret vennem, mert az előző tönkrement.
Most éppen egy Logitech M-BB48 golyós USB-s egerem van (ez a párosítás azért nem a leggyakoribb), ezt kb. 10 éve használom napi szinten, és alapból használtan vettem Vaterán.
Az előző munkahelyemen egy A4tech NetEasy vagy mi a bánat PS2-est használtam, szintén használtan véve (gyerekkoromban volt egy olyanunk, csak egyszer valaki játék közben mérges lett és úgy az asztalhoz csapta hogy széttört, nagyon szerettem, ezért vadásztam egyet), szintén sok év használat után most is ott van még és működik.
Persze lehet hogy csak szerencsém volt, vagy nem vagyok elég nagy kocka XD -
Busterftw
nagyúr
válasz
Synthwave #113 üzenetére
Jo hat te ezt mondod, en meg azt.
"valamilyen más korrekt rádiót"
Na mar leptunk a lightspeedet vero dzsunkakrol?"Teljesen mindegy az elmélet, mert a gyakorlat ez."
A technologiai elonyt es a top mezonyhoz tartozast ez nem invalidalja, csak azert mert Zoli nem veszi eszre a kulonbseget az Aliexpresses egerevel. Ezert vannak a szamok.Mondom, szerintem nezz ki a buborekbol es probalj atlepni a zsigeres Logitech utalatbol, mert mas nem latszik a hsz-eken, topikrol topikra.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Synthwave #102 üzenetére
Pontosan, ettol vagy elvakult es elsz a buborekban.
"több cucc járt a kezeim között"
Ebbol mennyi mennyi Logitech?"Mondjuk az is érdekes, hogy "le vagyok ragadva", pedig pont én mondom, hogy 2018-cal szembenően ma már nem a Lightspeed a top"
Aham, tehat a fenti TOP10 listaban hol vannak a "kínai vadismeretlen "dzsunkák" amikben ilyen latency van? -
válasz
Synthwave #52 üzenetére
Van aki a kényelem felárát megfizeti. Ez nem az ördögtől származó ötlet.
Nyilván az ülésfűtés havidíja baromian rossz ötlet. Az egér bérlése számomra sem értelmes megoldás.
Viszont van olyan szoftver és hardver, amire nincs tartósan szükségem. A bérlés járhatóbb út, mint a lopás vagy vásárlás.
A vállalkozások esetében egyszerű a számolás. Ha a többlet kifizetés alacsonyabb, mint a bevétel növekedés, akkor mindenképpen megéri, Ha nem lehetséges önerőből megfinanszírozni a fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest