- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Én is a saját adó-vevőjével próbáltam. A titok nyitja az lehet, hogy a legtöbb ember alapértelmezésen hagyja a Windows egér beállításait, és ott talán még tudott 1 px-eket elmozdulni. De akinek ment, ő olyan aki szinte csak az újával mozgatja az egeret, szóval eléggé gyorsra állítja. És ki számít rá, hogy ezt 2023-ban olyan alacsony DPI-vel menjen egy 16e Ft-s egér, hogy erre már nincs benne tartalék. De hát cseréltem M650-re, azóta boldogság van. Amíg be nem krepál. Lutri minden.
-
ddekany
veterán
Akkor itt már kapásból 2 embernek van egyedi hibája, ami elég meglepő, mert még csak nem is az az egér a fórum témája. Lehet csak viszonylag lassúra van állítva az egered, esetleg "rámutatás pontosságának javítása"-val kombinálva. Vagy nem érzékeled, hogy több pixeleket ugrik, mert csak nagy dolgokra mutogatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen videókártyát?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Le Mans Ultimate
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest