- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Busterftw #112 üzenetére
Aham. Nem. Tehát a közeledben nem volt egy sem. De szeretnél megvilágosítani a témában. Értem.
Mintha egy RTINGS (vagy 100 internetesből 97) lista bármit is jelentene. rofl
Mondd azt, hogy lövésed sincs a témáról úgy, hogy nem mondod, hogy lövésed sincs a témáról. Check. Arra viszont lazán pénzt tennék, hogy vakteszten meg nem mondanád, hogy Lightspeedet használsz-e vagy valamilyen más korrekt rádiót. Mert nem is lehet, de 240 Hz alatt főleg nem.
De az értelmező olvasás sem az igazi. Nem azt írtam, hogy az utolsó kínai dzsunka is Lightspeed szinten van, hanem ezt, hogy manapság már olyan hardver van ezekben is, hogy nem lesz szűk keresztmetszet abban, hogy világklasszis szinten játssz. Teljesen mindegy az elmélet, mert a gyakorlat ez. Effektíve vezetékes szint a legtöbb, már kifejezetten keresni kell azokat a gyártókat, amiknél nem ez van (pl. SteelSeries, Corsair, de mondjuk az ASUS SpeedNOVA-ja már nyugodtan vehető). A forma, méret, tömeg és kapcsolók tizenötször fontosabbak. A gyakorlatban. Szintetikus mérésekben meg a nagyobb polling rate + MotionSync, akkor lesznek igazán szép gráfok.
A te állításod különben sem az volt, hogy felsőkategóriás kapcsolat a Lightspeed, mert azt nem vitattam volna. Azt írtad, a legjobb. Ami már nem igaz. A GPW idejében még az volt. Sőt, az egyetlen kompetens rádió volt. Ez lett volna a 2018, ugye.
Azt viszont a GPW-nek köszönhetjük, hogy a konkurencia összekapta magát, és elhúzott a Logitech mellett. És itt nem csak a hardvert értem (a HERO fullos szenzorcsalád, elképesztően alacsony fogyasztással, és a Lightspeed is zsír), hanem a konkrét termékkínálatot és a modern igénylefedést. Mert amit a Logitech virított a GPW/GPX mellett/után, az valami siralom, és ha kicsit is behatóbban ismernéd a piacot mind infók, mindpedig elsőkézbeli tapasztalat alapján, akkor most nem kellene feleslegesen wall of textet írnom.
Egy egész jó méricskélős videó, de részemről ezzel befejeztem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Busterftw #106 üzenetére
"Ebbol mennyi mennyi Logitech?"
Csak most van három. Meg egy trackball, de az nem számít. Előtte volt öt. Ha a hulladékokat nem számoljuk, mert akkor még volt egy-kettő. Versenyszerűen játszottam arena shootert, egész eredményesen. Megfelel?
Hát neked mennyi Pulsar, G-Wolves, Vaxee, Endgame Gear, Razer, Cooler Master, SteelSeries, Microsoft, Corsair, Keychron, Sprime vagy Ninox volt? Apukád erősebb, mint az enyém?
-----------------------------------------------------------
(#107) Sanya: Nem tudom, ezt honnan szedted, de napi használatra teljesen megfelel a 144. A csőlátású zöldség nem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Busterftw #79 üzenetére
Vagy bármilyen más értelmes wirelesst.
A Lightspeed már régóta nem piacvezető, és általában már az utolsó, kínai vadismeretlen "dzsunkában" is olyan 2,4 GHz van, amivel world rank #1-re lövöd magad bármikor, mert nem az lesz a szűk keresztmetszet.
-------------------------------------------------------------------------
(#78) Hieronymus: Egyre kevesebben. A döntő többség már régen wirelesst használ, beleértve a high skillereket, semi-prókat és prókat is. Nyilván nem egy M705-tel.
-
peppa
tag
válasz
Busterftw #29 üzenetére
Szintén zenész!
Nagyon megszerettem munkára a vezetékes G403 (32e Ft ma) egeret gaming alátéten. Nem ugrál a kurzor szépen, folyamatosan, precízen megy. 4 éve már biztosan ezt használom hiba nélkül, de a kisebb szériás G203 (13e Ft) egérrel is hasonló a tapasztalat másoknál a cégnél, nekem az nem volt ennyire kényelmes. Szerintem ezek minőségi termékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest