- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
"Talán energia takarékosságból alacsony felbontáson működtetik, vagy nem tudom."
Igen, nekem is erős a gyanúm, hogy valami ilyesmi van a háttérben. El tudom képzelni, hogy lehet ez nem tömeges jelenség csak néhányunknál tapasztalható fogalmam sincs milyen okból. Engem azért bosszantott, mert 25 éve a sima golyós egereknél se tapasztaltam ilyet, pedig az lényegesen primitívebb technika volt, mint az optikai egerek és azokkal sem volt sosem ilyen gondom régebben, csak pár éve tapasztaltam először. Nem értettem, hogy ez hogyan fordulhat elő, hiszen már egy tök kiforrott dologról van szó kizárt, hogy ennyire szar egeret gyártsanak, ezért gyanakodtam a felületre. De igazából máig nem tudom pontosan mi okozta.Ez az M650 viszont jó egér, kényelmes is meg jó is használni, ráadásul én egy sima tölthető ceruza akkuval használom, ezzel több mint fél évet kibír egy töltéssel. Majd a tartóssága lesz kérdéses.
-
Gargouille
őstag
"M705 kis ugrásokkal mozog, M650 meg simán. Ilyen értelemben ugrál?"
Igen, erre gondoltam. Előtte olcsóbb vezetékes és wireless logitech-ek voltak és valahogy egy idő után tűnt fel csak ez a jelenség. Eleinte arra gyanakodtam, hogy a felület nem jó, amin használom az egeret és elkezdtem mindenféle felületen tesztelni (papír, asztallap, különböző mintás felületek) de konstans ugyanez volt. Az a fura, hogy az olcsó logitech vezetékes egerekkel is (van egy pár itthon). Aztán a végén vettem egy M650-et, ez nem csinálja. Ezt most egy IKEA-s egérpadon használom amúgy, ami tök fekete, semmi extra. Igazából magam sem értem miért van/volt ez az ugrálás, mert úgy emlékszem 8-10 éve még nem volt ilyen problémám semmilyen egérrel.
-
Gargouille
őstag
A minőségről személyes tapasztalat, hogy egy Logitech Signature M650-t nyúzok már vagy 1.5 éve, eddig - lekopogom - nincs semmi baja. Tudom, ez nem nagy idő, de bízom benne sokáig bírja. Nálam állandó hiszti az egér, mert napi átlagban 10-12 órát használom és valami tartósat és jót kerestem, csak nagyon szűk volt a kínálat végül ezért kötöttem ki emellett, mert olyat akartam ami vezeték nélküli, cserélhető akkus, silent klikkes és nem ugrabugrál a kurzor.
-
Gargouille
őstag
"A cég vezérigazgatója azt gondolhatta, hogy a régóta divatos előfizetési modell talán minden bajukat megoldaná, így előállt a forever mouse ötletével."
Már magért az ötletért bekergetném meztelenül egy kaktuszerdőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest