- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Netfone
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha az lenne a legegyszerűbb, akkor már megoldottam volna.
De nincs.
Japán yahoon van, de ott nem fogadják el a paypal-t.
Mandarake-n van, de nem szállít az egyetlen egy eladó külföldre.
Rakutenen nincs.
Amazonon nincs. Japánon sem árulnak.
Egy amerikai boltot találtam, de ott nincs külföldre posta. -
Nem találtam adok-veszek topikot, ha van, valaki legyen kedves, linkelje.
Szóval, 17esbe keresek klavit, az alábbi számokkal:NSK-D8C0J
1K81RHa valaki tud eladót, kérem szóljon.
Köszi!
-
válasz
bartucz911 #445 üzenetére
Hali!
Mondjuk ezek nem olyan GPU-zabáló programok mint az új FPS-ek. Egy 1060-as még a jövőt illetően is elég lehet, de ha nem vagy eleresztve akkor a 980-as is elégséges választás. Inkább a 16GB ramra gyúrj mert a Planet Coaster az szereti a sok ramot!
-
bartucz911
tag
Sziasztok,
Szeretnék beruházni egy Alienware notebook-ra. Játékra szeretném használni kizárólag. 15,4 vagy esetleg 17 collos méretben. CitySkylines, Planet coaster, Sims játékokra. Ezek steam-en keresztül nagyon sok kiegészítőt és modot húznak le és futtatnak. Szeretném ha nem lassulna be akkor sem.
Milyen konfigurációt javasoltok? -
-
madstunt
addikt
Mennyire éri meg amúgy 6700HQ helyett a 6820HK-s konfigra vadászni ? Ha jól hallottam az AW-ekben automatikusan overclockolva van 4GHz-re vagy afölé. Vagy rosszul tudom ?
-
madstunt
addikt
Kardashian Alienware-ek közül akkor a skylake felejtős, és a Kaby Lake procisokban már javítottak a félretervezett hűtésen ? Gondolom egy repaste így is javallot azért
Mire októberben-novemberben laptopot vásárlok, attól félek nem lesz az eggyel korábbi 15R2/17R3-ból olyan amit megvennék :| -
madstunt
addikt
Amúgy a 17R3-15R2 hűtésével milyenek a tapasztalatok ? Mennyire hangosak normál játéknál ? A teszteken csak a furmarkos stress test hangerő szokott megadva lenni, ami azért enyhén nem életszerű terhelés
-
Tegyük hozzá, hogy az hardver/ár arány sem AW!!
Valamit valamiértVan sok Clevo ami jól bírja, főleg ha vigyáz rá a gazdája! De azért messze vannak az AW-k elpusztíthatatlanságától! Szoktak jönni hozzám R1-es régi AW-k olyan állapotban, hogy le vagyok döbbenve, de mennek rendesen, teszik a dolgukat a mai napig hibátlanul. Első generációs Core i procis Clevo-k mára már kihaltak elvétve tűnik fel egy-egy darab...
-
madstunt
addikt
Ha olyan kardashian AW-t veszek, aminek a kijelzoje nem G-Synces, ugye nem sporoljak ki az optimus supportot ?
-
Muerte
addikt
-
bandras54
aktív tag
Egy másik topicból idézem:
"A CLEVO klónok hűtése brutális, de ott meg nem igazán minőségi alkatrészekből dolgozik a beszállító (magyarán a CLEVO) Itt nem a puccos CREATIVE hangchip-ekre és a KILLER WiFi-re gondolok, hanem a FET-ekre, kondikra, zsanérokra. Sajnos futottam már rá több olyan új CLEVO-ra amik nem bírták a kiképzést és elszállt bennük néhány komponens ami elkerülhető lett volna, ha drágább beszállítótól rendel az anyacég. Pár év után elég leharcolt állapotúak tudnak lenni a gépek"By Killhates
Utólagos engedelmével
Erre is érdemes figyelni -
Muerte
addikt
Az Aw-n cserélni kell,nincs más megoldás,de csere után azért bőven vállalhatóak a hőfokok és nem ordít mint a Clevo.Nekem a most elérhető gépek közül messze az MSI a nyerő egyébként több szempontból is,de amit most a HP lerakott az asztalra az sem semmi [link] nagyon kellemes meglepetés így első körben.
-
Madwe
nagyúr
Gyári helyzetben sokkal jobb...
Igen, ha az AWn cserélsz pastát, a 3 tartókarból az egyiket meghajlítod, meg még ki tudja mit hegesztesz rajta, akkor normális lesz. Talán... Az asus gyárilag hozza azt az összes esetben, amit az AW csak ritkán, s általában berhelni kell, hogy jó legyen, de akkor se fix... Külföldi fórumokat fél évig bújtam vásárlás elött, sajnos tele voltak panaszokkal. Ettől függetlenül ki lehet fogni normálisat, de ez azért elég lottó. Lehet kicsit szélsőségesen fogalmazok, de baromi nagyot csalódtam awban, az az igazság... -
Muerte
addikt
Az Asus hűtése egyáltalán nem jobb az AW hűtésének hatásfokától,ha az AW gyári dudva pasztája le van cserélve minőségire egyből más a helyzet.
A Clevo-t meg megint csak nem lehet egy napon említeni velük,mert ők áttértek 12V-os ventikre,amik jól hűtenek,de ilyen hangorkán mellett teszik: [link]
Nem "ordítós" hűtésben még mindig az AW vagy az MSI GT72/73 amik a legjobb hatásfokkal dolgoznak.citkar: nem.
-
Fücsök007
őstag
Két normálisabb hűtésű gép jöhet szóba akkor: Az említett Clevo noti, (bár én innen rendelném meg), vagy egy MSI GT73VR noti. Az MSI notit viszont csak boltban lehet tisztíttatni, ha nem akarod elveszteni a gyári garit, a Clevo notira nem vonatkozik ilyen megkötés.
Mindkét említett noti MXM3.1-es foglalatos, tehát szükség esetén lehet feljebb lépni videókártya tekintetében ha kezd kevés lenni a számodra.
Az újabb Alienware 17 notik hűtése még minőségi új paszta mellett is elégtelen olyan hőségben, és a forrasztott VGA miatt csak az Amplifier marad később, amint kevés lesz a GTX 1080 benne, szóval nem igazán ajánlott. -
doddy
tag
Sziasztok!
Épp az imént vennék egy Alienware AW17R4 - 7820HK i7 -GTX1080 8GB- 1080p - 32GB RAM - 256SSD+1TB - Win10-el ebay-en, 2016-os kiadás. Gyári refurbished verzió 1 év garival. Olvastam a korábbi HSZ-eket és komolyan aggódom a problémék miatt. Szerintetek megéri kockáztatni?
A másik ötletem a gépbeszerzésre, hogy összeállítok magamnak a cyberpowersystem.co.uk oldalon egy Clevo P775 DM3-G-re épülő gépet, ami picit gyengébb lesz, de talán jobban bírja majd a strapát.
Clevora ez az elképzelésem:
7820HK i7 -GTX1070 8GB- 12K G syn - 16GB RAM - 512SSD+1TB HDDA köv egy - másfél évben a Szaharában fogok dologozni, ahol nem lesz ritka az 50°C külső hőmérséklet, tehát egy megbízhtó és jól hűthető gépre lenne szükségem :/
Szerintetek melyiket válasszam?
Köszönettel,
Dodi -
Pocok256
veterán
válasz
madstunt #414 üzenetére
Egyszerűen nem létezik olyan menüpont, hogy honosítás (ezt közvetlen dell support mondta). Nem lehet honosítani csak tulajdon cserével lehet országot váltania egy eszköznek
Szóval saját magamtól saját magamra kellett átruháznom a tulajdonomat
Mindezt úgy hogy ugye ők nem tudták ki volt előző tulaj hisz én semmi adatot nem adtam meg nekik
Elég vicces történet
-
Pocok256
veterán
Na közben véletlen megláttam hogy juni 9 én elfogadták a transfer ownershipet és sikerült honosítanom a gépemet. Nem semmi idő mert márciusban adtam be
Szóval aki honosítani akarja ezzel számoljon.
-
madstunt
addikt
Amúgy a külföldön vásárolt (UK) Dell laptopokat ugye itthon is lehet gariztatni ?
-
Muerte
addikt
Nekem a magyar zöld számon hívott supportos (ami egyébként Athénban van) mondta akkor hogy refurb gépekre csak az az 1 év van amit a gyártó ad a felújított/ újracsomagolt állapot miatt.Aztán én nem is firtattam tovább a kérdést,nem az én gépem volt csak a tulaj megkért rá hogy intézzem ha tudom.Lehetséges hogy meg lehetett volna kerülni itthoni disztribútorral a dolgot,nem próbálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gyúrósok ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest