- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kellene egy jó hátitatyó...
Vindicator, vagy Horizon?
Előbbiről tudom, hogy anyaghasználat helyenként kívánnivalót hagy maga után, utóbbiról viszont semmi infóm nincs.
Valakinek esetleg infója, hogy melyiket érdemesebb megvenni? -
-
Egyelőre nem, Csupati p3200a megy bele amikor hazaérek. Addigra megjön az ax210es wifi, a másik 2tbs SSD, és remélhetőleg a csere ripjaws ramok is, így egy szétszereléssel megoldódik.
Rtxet nyárra terveztem be, addigra már tisztábban látok új melóval, de semmiképpen nem hagyom ki -
És akkor jön majd a driver sz.opás...
9 drivert szedtem le, egyik sem ismerte fel a 970gtx-et.NVcleanstall a barátod ha nem akarsz .inf fájllal szenvedni.
Eszközkezelőben meg tudod nézni a szabvány Microsoft videokártya id-jét, azt kell bepötyögni a clearstall-ba, és menni fog, megcsinálja magától az infes szenvedést. -
-
-
17x r2 és 18x r2 dvd olvasója ugyan az?
Mert megjött a raptor kártya, nemsokára megy be a gépbe, de akkor már felszabadul egy slot, ezért betennék egy dvdt a lukba, mert miért ne.
17esből meg maradt egy meghajtóm, és nem veszek ha nem muszáj, de egy szétszedésből szeretném megúszni a procedúrát. -
Kettő van belőle. Egy kártya van a gépben, a másik mxm ott figyel, és nem csinál semmit. Így legalább egy bootolható,.kvázi teljes sebességű nvme ssd lesz ott, vinyót kiszedem, kap még két 2tb ssdt raidben (mert miért ne) aztán majd karira meglepem magam egy rtx3000 quadroval. Vagy megvárom az új nvidia mxm kártyát, amiben már a 3000 sorozat chipjei lesznek, még nem tudom.
És akkor van egy ray-tracinggel megáldott 10 éves notim, 32gb rammal, 6tb hellyel, 40xm procival, és semmi sem melegszik szét benne. Az új mxm kártyák valami 75wattossak lesznek. Legalábbis lesz belőle olyan is. A 3000quadro meg 100w, azt is elbírja az mxm. Két db 100 wattos meg már azért nem biztos, hogy egészséges a mobonak.Jó lesz ez, engem már kiszolgál
-
Nagyon köszi
Úgy tudtam, hogy csak aaaaa... Miaizé... HyperX megy mokolás nélkül 2133on benne. Corsairt vettem még tavasszal én is, egy nvme ssdt, és a legújabb ip6os wifit, és egy szétszedéssel szeretném megúszni. Szóval megnyugtattál, hogy megy benne 2133on.
32gbvel próbáltad már? Állítólag instabilabb tőle. -
Ha valakinek problémás a raid tömb sebessége. akkor:
1: intel rst-t telepítse
2: indít
3: raid tömböt jelölje ki-> kezelés-> speciális-> visszaíró gyorsítótár engedélyezése2 napja görcsölök, hogy miért 3-10mb/s a másolás tömbön belül meghajtóról-meghajtóra.
Most találtam meg, érdekes, egyből 40mb/s lett...
Eddig nem volt vele bajom, de most, hogy lett ssd az dvd meghajtó helyén, valamint 2*1tb raid0, valamiért elfelejtette engedélyezni magának... -
újra lett pasztázva, kapott a hűtő egy kis polírt, most fain
köszim17x r2-nél találkozott már valaki olyannal, hogy:
hdd 0: 1tb
hdd 1: 1tb
opti: ssdamit szeretnék elérni, az egy raid0 + ssd kombó (rendszerként)... de:
most valahogy sikerült rendszert varázsolnom úgy az ssd-re, hogy erről is bootol.
vagy 15 os-t raktam ma, mert folyamat ledobálta az ssd-ről a MBR-t a gép (az adat rajta maradt, csak nem bootolt róla)
csak az ssd-vel jó minden, amint betettem egy vinyót, "no OS"
amint két vinyó volt bent, akkor is.
amint átállítottam bios-ban a két vinyót raid0-ra, "nincs OS".
rajtahagytam az usb-n egy vinyót, "nincs OS".
bármit változott a boot felállása, "nincs OS".
stb.
próbáltam kilőni a biosban mindent, hogy csak ssd-ről bootoljon (shift+1), de akkor is a hdd/raid-ről akar bootolni. amint átállítom a biosban raid-re a hdd-ket, az optikai meghajtót üresnek látja, és az ssd-t beteszi hdd1-nek. agyfasz
írt valami ilyesmiket az intel boot manager, hogy:
PXE-E61, media cable fail (vagy mi)
PXE-M0F
no OS found.most sikerült eljutnom oda, hogy félig a fejemen érzem a koronát, de a rendszerpartíciót (100mb), azt a raidből húzta le a telepítő, bármit csinálok, a telepítőben az ssd hibáa "elsődleges", disc0-nak a raid tömböt írja, próbáltam átrakni GPT-be a tömböt/vinyót, de képtelen vagyok megértetni a vezérlővel, hogy nem kell bootolhatónak lennie a tömbnek, jó az simán is...
külön-külön visszaraktam a hdd-ket logikai meghajtónak, ennek ellenére még mindig arról bootolna.
agyhúgykövet kapok lassanmár majdnem kik.rtam az utcára az egészet, de 4 doboz sör lenyugtatott, szóval most poénosan fogom fel a dolgot.
kb reggeligeddig raid0-ként ment a gép két 320as vinyóval, semmi baja nem volt, nem gondoltam, hogy egy ssd így megborítja a lelki világát
de így, ebben a formában nem érzem sikernek a sikert, mert nem gömbölyű a dolog, nem merek belépni a biosba, mert borul az egész
addig az adatokat sem merem visszamásolni a gépre.
tud ez egyáltalán kezelni 2*1TB vinyót raid0-ban + 128gb ssd-t?létezik esetleg sata controller firmware update? vagy valami?
vagy csak simán balfax vagyok? mert a partitionmagic még mindig mbr-ként látja a tömböt... de már annyiszor állítgattam összevissza, hogy nem lehet már mbr egyik vinyón sem. -
Valszeg' elrontottam a pasztázást a 940xm-en... Iszonyat módon melegszik, ráadásul pillanatok alatt fut fel (nincs két másodperc) 90 fokra.
Ennek örömére neki is áll throttingolni.
Hát mondom ennek fele se tréfa, de Hétfőn jön az ssd-m, addig én már szét nem szedem...
Bemásztam biosba, turbo-t letiltottam, 5%-ot engedélyeztem, hűtő beállításait kicsit átvariáltam, és láss csodát... ugyanannyi fsp-t tol a rendszer, mint turbo nélkül.
Venti fel-felkapcsol kettes fokozatba, aztán vissza.
Úgy tűnik, hogy az 5870cf-et még így is bőven képes kiszolgálni a cpu.
Mókás.Milyen mértékig normális az, hogy az xm (55w tdp) jobban melegedjen egy qm (45w)-nél? Most a hűtési hibámtól eltekintve. Létezik valami hűtő mod, ami kicsit jobban teljesít?
17xr2. -
Valaki árulja el nekem, hogy mire keressek rá, ha a gépben lévő dvd írót ki szeretném venni, és egy külső tokba tenni? Mármint, hogy van-e egyáltalán ilyen, és ha igen, akkor mi a neve
Bejön ez a tálcanélküli cucc, de ssd megy a helyére, viszont van jópár fontos lemez amit szoktam használni....
Köszi -
-
válasz
KillHates #524 üzenetére
Egy db 670-et találtam, 24-ért, megpróbálom levinni 20-ra.
A két HD-t meg ha elviszik 15ért, akkor igazából 5k-ból fejlesztettem valamennyit
Ez így hangzik a legjobban, szerintem korrekt is.
Elég egy kártya nekem, főleg arra amire használni fogom.
És spórolok 25 wattot is -
Néha worldofwarshipeznék megint, ahhoz meg kevés már az 5870. De tényleg ennyi. C&C-zni, NFS-ezni, Bridge Commander-ezni (!!!), DA-ezni, Mass Effect-ezni stb bőven elég lenne nekem a 670, még az 5870 is lefedi ezeket (majdnem).
Amúgy szinte csak netre, meg házimozira van használva a gép hdmi-n, szar lenne ha pont belefutnék egy olyan kártyába amin pont a kép nem jön ki(hang külön rendszeren át megy nálam).
Ha nagyon játszhatnékom lesz megint (nem hiszem), akkor meg asztali konfig, normális bus-szélességgel, nem ilyen 128(lol)-192-256os bohóckodásokkal.
Cipőt a cipőboltból veszünk ugye.Megnézem ezt a 670gtx-et, 20-22ért nem kapok jobbat szerintem, és pont olyan 10k-t terveztem kártyára költeni, ha el tudom adni az 5870-eket, akkor keretben vagyok.
Ssd-re, meg egy 4tb-s külső vinyóra jelenleg jobban vágyom -
Makes sense.
Atitól ódzkodok kicsit a csodás driverek miatt.
Vídia egy fokkal jobban tetszik ez miatt, de igazából nem tudom, hogy a 680, pláne a 7970 teljesítménye megér-e nekem annyival nagyobb kiadást. mod: főleg úgy, hogy nem nagyon használom ki
670et ha meg tudom venni 20-ért, annál jobb ár/érték nekem most nem tudom, hogy van-e, mert 680at tuti nem kapok 40 alatt, 7970et meg 50 alatt.Nem tudom mit szeressek
-
Ahogy olvasom, csak a 680-at nem tudja. Gondolom azért, mert az már kepler, nem fermi, más bios, bő egy évvel újabb is a 680.
Ezek mennek, de a 100w és a felettiek már extra hűtést igényelnek m18-ból, meg faragni kell a házat, meg mittudomén.
Semmi kedvem most bohóckodni ezzel, akkor sem, ha megérné, mert jóval többet ad a 680 mint a 670.
De elvileg a 670gtx az p&p, és 75w. -
Urak!
5870m-nek tudna valaki lőni egy kb árat? Meghirdetném mindkét kártyát (cf) az notimból, de lövésem nincs Mennyit érhetnek ezek, elszórni pedig nem szeretném.
Ugyanitt kérdeznék elfogadható 670m gtx árat mert ez meg menne be az egyik 5870 helyére, úgy tudom ez az egyetlen amihez nem kell kókányolni semmit sem, csak p&p, 680gtx meg már hűtőmodos, meg nem vezérli a ventit, stb.
Meg amúgy is... -25w fogyasztás ftw, hátha kapok rá zöldrendszámot.köszi
-
ɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ
-
válasz
KillHates #462 üzenetére
Muerte75:
Igen, ezt írták is az aukcióban, hogy ezekhez a típusokhoz jó a bill amit vettem.
De nem. Szalagkábelben is különbözik attól am benne van, és amivel most működik.
Annak a kódja a KBD.
Ha a NSK-val sem fog bekapcsolni, akkor szétteszem a kezemPedig reménykedtem, hogy talán most valami elsőre jó lesz/működini fog, de nem.
Mindegy, felteszem ebay-re, de beleírom, hogy R2vel nem kompatibilis.Killhates:
Nem ismerem a tagot. Mielőtt nekiálltam japán bill-t keresni, gúgliztam, próbáltam itthon hozzájutni egyhez, de nem ment.
Aztán azért lukadtam ki a japó piacnál, mert ahol találtam, ott nem válaszoltak/nem küldték
De megkérdem most tőle, nátha... -
válasz
madstunt #459 üzenetére
Szia
Köszi a hsz-t!
R2-m van, jó kérdés, hogy mikori, olyan 2012-re tenném, i920-al.
Három klavit találtam...
KBD-02050 ez nem működik (nem kapcsol be a gép), vagy maga a klavi rossz (bontatlan-t kaptam), de a szalagkábele különbözik attól amivel most működik (sima alap).NSK-D8F0J pénteken vettem egy ilyet, kiderül mi lesz vele amikor ideér...
Meg van egy harmadik is, de az már kinézetre is különbözik.
Ha ez is becsődöl, akkor felteszem a kezem, de ha esetleg meg tudnád kérdezni, hogy egyáltalán van-e lehetőség venni... azt megköszönném
-
Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy tulajdonképpen mi a francért keres ez a marha japán klavit.
Nos azért, mert ilyen sokkal egyszerűbb így írni, mint mindenféle hülye segédprogrammal, ráadásul szerintem sokat dob a gépen. -
Ha az lenne a legegyszerűbb, akkor már megoldottam volna.
De nincs.
Japán yahoon van, de ott nem fogadják el a paypal-t.
Mandarake-n van, de nem szállít az egyetlen egy eladó külföldre.
Rakutenen nincs.
Amazonon nincs. Japánon sem árulnak.
Egy amerikai boltot találtam, de ott nincs külföldre posta. -
Nem találtam adok-veszek topikot, ha van, valaki legyen kedves, linkelje.
Szóval, 17esbe keresek klavit, az alábbi számokkal:NSK-D8C0J
1K81RHa valaki tud eladót, kérem szóljon.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- LEGO klub
- Videós, mozgóképes topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest