- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
khirill #1203 üzenetére
Az utóbbi években én csak a Dell amerikai oldalát néztem, ezt.
5-6 éve még tudtam az oldalukon magyar (OTP) bankkártyával fizetni, de másfél éve már problémáztak rajta, egy ismerős vette meg végül, aki kint él. Ha most vennék Revolut, vagy Wise kártyával próbálkoznék. Cyber monday és black friday időszakon kívül is szoktak akciózni, érdemes néha felnézni, most mondjuk nem láttam semmi különöset. Náluk alapból 1 év garanciát adnak a laptopokra, de akciós időszaknál a kiterjesztésre is szoktak adni kedvezményt.
A táskával a múltkor pórul jártam, a laptophoz általuk javasolt nem volt jó, nem fért bele a gép, ha rendelnél, nézd meg jól a méreteket, biztos megfelelő-e.Nem néztem melyek a legerősebbek, de emlékeim szerint a nagyobbak közt voltak elég durvák, feltehetően azok közt lesz a legerősebb. Most elég silány a refurbished kínálat, nem tudom ez átmeneti-e, vagy most a náluk is romló helyzet miatt ez várható.
Mondjuk egy Dell G sorozatban is vannak egész jók, i9-13900HX, RTX 4070 8GB GDDR6, igaz csak 16 GB RAM, de asszem ennél bővíthető (azért érdemes utána nézni), 16 inch QHD+ (2560 x 1600) bő 1400 USD, nálunk majd 1 milla. -
-
citkar
addikt
Én a Dell oldaláról rendeltem és az általuk, a készülékhez javasolt táskába nem fért bele
Amúgy működik a gép, elégedett is vagyok vele, de nem biztos, hogy a következő is Alienware lesz.
A külföldön vásárolt gép itthoni garanciális ügyintézése az egyik jó pont náluk, de nem biztos, hogy legközelebb ez elég lesz. -
citkar
addikt
Én sem erre számítottam, nem tudtam, hogy ilyet is csinálnak.
Utólag könnyű okosnak lenni, vásárlás előtt én meg szoktam nézni, hogy lehet-e bővíteni a kiszemelt gépet, részben emiatt, illetve én amiatt kezdtem el nézni, mert volt, ami bővíthető volt, de elég komplikált volt maga a szerelés és nem biztos, hogy én bevállalnám. -
citkar
addikt
válasz
Geller72 #1189 üzenetére
Szerintem általánosságban jobban járhat azzal is, de azzal már nyilván kevésbé (én mindig cyber monday, vagy black friday alkalmával vásárotlam), viszont úgy rémlik a Dell onnan nem postáz Magyarországra (mérget azért nem vennék rá). Jóval régebben Ebay-n vásároltam hivatalos refurbished gépet, úgy rémlik Angliából, de hogy kiléptek az Eu-ból már az sem olyan kedvezményes, mint az USA-ból. De az angol Dell oldalán szoktak lenni refurbished gépek, csak emlékeim szerint kisebb a kínálat és drágább is, mint az USA-ban.
Érdeklődni kell ismerősök között, jár-e valaki az USA-ba (vagy Angliába) és elhozza neked, asszem személyenként néhány laptoppal jöhet nyugodtan. A gyári dobozt nyilván nem hozza, de nem is hiányzik az embernek.
Még megjegyzem, hogy a Dell által javasolt táskába (amit felajánlott, hogy csomagban olcsóbb és ehhez való) nem fért bele a laptop.
.
-
citkar
addikt
válasz
StevieW #1187 üzenetére
USA-ban nem olyan nagy név. Én két alkalommal vettem onnan (a Dell oldalárol refurbished gépet), illetve másfél éve már nem tudtam, problémáztak a magyar bankkártyámmal, majd egy ismerős vette meg nekem, de még ő is szenvedett a Dell ügyfélszolgálatával, ami elkeserítő volt, nem biztos, hogy még egyszer bevállalom ezt.
-
citkar
addikt
válasz
StevieW #1185 üzenetére
Én kíváncsi vagyok, hogy honnan, mennyiért vetted. Mondjuk Magyarországon biztos drágán mérik, én külföldről, refurbished példányokat vettem, ráadásul valamilyen egyéb akció keretén belül, így közel fele annyi szokott lenni, mint egy új nálunk.
Ahogy nézem teljesítményben komoly előrelépés, szerintem elégedett leszel vele.
-
citkar
addikt
Az USA-ból vettem egy laptopot. Régen hasonló esetben honosítottam valahogy a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban. Nem tudja valaki, szükséges még mindig ez az ügyintézés?
-
citkar
addikt
válasz
Csupati #1166 üzenetére
180 W-os tápom van most. A kiszemelt pedig Alienware m15 Ryzen Edition R7, 240W-os tápot ír hozzá a gyártó. Aprón találtam eredeti tápot, asszem ez a legolcsóbb.
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Lassan lecserélem a korábbi gépem. Két táppal használtam, ne kelljen otthon mindig kihúzogatni a konnektorból, de az újabbhoz nagyobb szükséges, így beszereznék egy pluszt újra. Valaki tud ajánlani webshopot, ahol jó áron kapni megfelelő tápot? A kiszemeltnek 240 W-os a gyári tápja, gondolom nem javasolt kisebbel használni. -
citkar
addikt
Leszedtem a hátlapot, de ott nem láttam durva eltérést, bár az akkut közvetlen még nem láttam.
Viszont most bekapcsolva, nem azt írja, hogy pl 67% van hátra, hanem, hogy 45 perc múlva lesz feltöltve (eddig nem írta, hogy mikor lesz feltöltve).
Figyelem majd, változik-e valami, kiderítek-e valamit. -
citkar
addikt
Azt vetem észre a laptopomnál, hogy hiába van folyamatosan töltőre kötve, nem tölti fel az akkumulátort. Napról napra csökken a töltöttségi szint, most pl 67%, napok alatt ért le100%-ról, úgy hogy végig hálózaton van a gép, amit érzékel (ha kihúzom eltűnik jel, ha visszadugom ismét ott van, naponta néhány órát használtam a gépet). Ezt a gyári töltőt használom évek óta. Van ötlete valakinek miért nem tölti, hardware hiba esetleg?
-
citkar
addikt
Nem akarok a kiszemelt gép ellen beszélni, de néha jó ajánlatok vannak 200-250 ezer körül 1660Ti VGA-val (ujracsomagolt, vagy más miatt akciós, egy Lenovot vettünk nemrég, de utána láttam egy Dellt is). Nem kimondott gamer gép, a hűtése biztos közelébe se ér az Alienware -nek, de szerintem neked megfelelhetnek, ezek új, 3 év garis gépek. Amúgy érdemes nézni Alienware gépeket hardverapron, csak jönnek újak néha, én 4-5 éve az i7 3700, talán 760m VGA-val el se tudtam adni. Most is azért várok a cserével, mert még elég a 7700/1060 gép, de szemezgetek újabbal, viszont macerás árában eladni. Kérdéses, hogy megfizetik-e, na meg sajnalnam az oled kijelzőt.
-
citkar
addikt
válasz
maximilian4 #948 üzenetére
A lényeg, hogy megoldódott
-
citkar
addikt
válasz
maximilian4 #945 üzenetére
Sajnos nincs több ötletem.
Valaki ki- majd be kapcsolta BIOS-ban a wireless dolgokat és utána rakta újra a drivereket, akkor lett jobb, de lehet véletlen csak akkor, nem tudom én se, nem tapasztaltam ilyet, nekem is 1535-ös van. Nem is fogom újra rakni a Windowst asszem -
citkar
addikt
válasz
maximilian4 #942 üzenetére
Ezt találtam, hátha segít.
"I searched for absolute AGES for a fix for this. Finally found it, you’re going to want to go into the drivers of the 1535 and manually change it to any listed version of the driver. I know you’ve already solved your problem but hopefully this helps others in the future.
Edit: Step by step: First you’ll want to open up device manager, then select Network adapters. Then double click on your 1535, you might see two adapters labeled as 1535s, so when you double click make sure to read the device status text that’s show at the bottom of the double click pop up. Once you’ve located the component with the error you’ll need to click on the drivers tab on the top section of the double click pop up, then click update driver, select browse my computer, then select let me pick from the list of available drivers, I chose the Microsoft drivers but either will fix the issue. Hope this helps!"Mennyiért vinnék egyébként, OLED paneles vagy IPS?
-
citkar
addikt
Nekem a gyári értékek vannak (szerintem) a jelenlegin, de a mostani előtt hasonlót használtam, mint amit linkeltél (csak i7-es proci volt benne és 765M-es VGA). Szerettem, jó volt, nem volt érdemi panaszom rá. Kb 4 évig használtam, majd miután továbbadtam még pár évre rá szóba került a gép, működött rendben (az akku talán már addigra keveset bírt).
-
citkar
addikt
Üdv!
Tudtok ajánlani Budapesten valakit, vagy üzletet ahol kitisztitjak, ujrapasztazzak a gépet? Még él rá gyártói garancia, ha ez számít. -
citkar
addikt
-
citkar
addikt
válasz
KillHates #903 üzenetére
Tegnap csörgött egy szervizes, hogy megérkezett az alkatrész (mint kiderül alaplap), hogy tudjuk megoldani a szerelést. Korábban felajánlottam, hogy beviszem, ha ez gyorsít a dolgon és azt mondta, hogy ah ez megoldható, akkor ma vigyem be reggel, majd megvárhatom a javítást. Bevittem, ugyan reggel még nem volt bent az érintett kolléga, de otthagytam és ma kb negyed egykor csörgött, hogy készen van. Kis kellemetlenségtől eltekintve rendben ment minden.
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Alienware budapesti hivatalos szervizt tudtok ajánlani, garanciális gép javítása miatt? -
citkar
addikt
Nekem VGA hiba ugrik be elsőre, azon belül is talán memória probléma, azért ez csak tipp.
Próbáld használni a dedikált VGA letiltása mellett, ha jól értem 3D terhelés nélkül is volt látható hiba. Ha az integrálttal így is van hiba akkor talán más az okozója...amiről nem tudom megmondani, hogy jobb-e, vagy sem. -
citkar
addikt
Ez az AWSoundCenter alkalmazás nem nyerte el a tetszésem. Szeretném eltüntetni, de nem látom külön alkalmazásként, csak a Command Centert. Próbáltam legalább az autostartot lekapcsolni, de még ezt se találtam. Van valakinek ötlete, hogy oldhatnám ezt meg?
-
citkar
addikt
válasz
buek1967 #871 üzenetére
Nem tudom megjegyezni ezt az R számozást, megnéztem és közben rájöttem, hogy az előző Alienware-m volt 14 colos, ez 13,3 (végül is nincs érdemi különbség), ez 13R3, röviden egy i7 7700 HQ CPU, egy GTX 1060-as VGA van benne, 16 GB RAM mellett.
Elégedett vagyok vele, de nem kifejezetten nagy igényű játékokkal játszom és nem is feltétlen maximum grafikán.
Engem az zavart inkább, hogy dokkolón nem tudtam átvinni ezt a "képet", azaz dokkolón csak az integrált VGA-t tudtam kivezetni (hiába USB C-n ment az is), így jelenleg USB-C-n a dokkoló és mellette mini display porton megy a kép (de kipróbáltam USB C-n is, működött emlékeim szerint, az volt a baj, hogy a monitor USB csatijai esetén választani kellett, vagy USB 3-as sebesség és kis freki, vagy max freki lassú, USB-2) -
citkar
addikt
válasz
N-vidi-A #859 üzenetére
Alienware gépeim esetében a Dell oldaláról a driverek közt lévő BIOS frissítő file-t szoktam használni. Elindítod és frissíti is a gép újraindításával.
Bár gőzöm sincs nálad mi lehet a gond. Talán egy új Wint is kipróbálnék, vagy új (másik) SSD-t, utóbbit akkor is, ha diag progi jónak ítéli a jelenlegit.
-
citkar
addikt
Leszedtem, futtattam, de nem értem mit ír
Lát egy összeomlást, látja az idejét, ha rákattanok alul felsorol vagy 50 (vagy még több) file-t.
Annyit sikerült kiszűrnöm, hogy az összeomlás sorában a hibát előidéző drájver: ntoskrnl.exe.SSD bővítésen kívül nem szedtem még szét, de ha a RAM-ok cseréje megoldja akkor végül is szétszedhetem.
-
citkar
addikt
Az utóbbi hónapokban másodjára kaptam ezt a hibaüzenetet.
Más tapasztalt hasonlót? Egyebekben jól működik minden, a Support assist tesztjei szerint nincs gond. Érdemes még más tesztet lefuttatni szerintetek? -
-
citkar
addikt
válasz
madstunt #803 üzenetére
A laptop töltőjére gondoltam igen, írhattam volna így is
(#804) bandras54:
Nem igazán értem mire akarsz kilyukadni. Az előző hozzászólásban az volt a lényeg (amire válaszoltam), hogy nem vizsgálták ki, csak bejelentés alapján küldtek egy csere alkatrészt és én is így jártam egy szűk éve. Ami kényelmes, meg minden, de benne rejlik a veszély, hogy nem oldja meg a problémát. Nyilván ezeknél az eseteknél azért nagy valószínűséggel megoldja a problémát, ezért vállalják be. -
citkar
addikt
Valaki használ dokkolót?
Ha a dokkolóba dugom a monitort, az NVidia VGA-t gyakorlatilag nem használja, aztí rja nincs képernyő ezen a VGA-n. Még az NVidia vezérlőpultot sem nyitja meg. Viszont, ha laptopra dugom a monitort minden rendben.
Ha számít régi DVI csatlakozós a monitorom és HDMI adapterrel használom, nem tudom rendeződhet-e ha direkt HDMI kábellen köthetném össze. -
citkar
addikt
Ha a probléma megvan még egy Memtestet lefuttatnék. Illetve egy új Windows-t is tennék.
Nekem volt hasonló problémám, legalábbis eleinte játék alatt volt fekete képernyő, majd idővel néha anélkül is, akkor mondjuk SSD hiba okozta, úgy, hogy HDS, vagy más tesztprogram tökéletesnek látta az SSD-t (volt egy alaplap csere gariban is emiatt, tök feleslegesen, SSD csere oldotta meg). -
citkar
addikt
válasz
vkrisz92 #626 üzenetére
Ebay-en, illetve a Delltől nyugodtan vásárolhatsz, ha nem érkezik meg, vagy más állapotú, vissza is küldheted tudomásom szerint.
A csomagszállító csak annyit tud, hogy laptop, árát nem. Irányukba kell némi bizalom, mert nyilván nehezebben tudnád rajtuk behajtani, ha ők átveszik, majd eltűnik a scomag, de eddig ilyen tapasztalatot nem hallottam. -
citkar
addikt
válasz
vkrisz92 #616 üzenetére
Az előző refurbished Alienware gépem 4 éves kb, ugyan kellett gariztatni billentyűzet, meg még vmi miatt ez idő alatt korábban, de a mai napig jól működik.
A jelenlegi refurbished gépem viszonylag friss, ezzel sincs semmi bajom.
Refurbished gépekre is hosszabbíthatsz vagy vehetsz (a Dellnél) alapból hosszabb garit.(#618) vkrisz92 :
Igen, több helyen érdemes megérdeklődni, amikor két évre hosszabbítottam Magyarországon szűk 100 ezer volt a legolcsóbb, de valahol 120 körül adták volna ugyanazt.
-
citkar
addikt
PMPEXPRESS
ARVA TRANS
Angolcsomag
csomagbrokerAz utolsóval éltem is kisebb csomag esetében, minden rendben történt. Más is ajánlotta, ezért választottam ezt.
-
citkar
addikt
válasz
vkrisz92 #611 üzenetére
Nem tudom hol nézelődtél, illetve refurbished gépek szóba jönnek-e, ha igen akkor nézelődj Ebay-en, UK Dell oldalán outletes (refurbished) gépeket (UK Dell nem szállít közvetlen ide, de létezek cégek, melyek megfizethető áron elhozzák Magyarországra), vagy legolcsóbb az USA-ban (Ebay-en, vagy US Dell oldalán), ha van aki elhozná neked.
Ha nem sürgős, az angol Dell oldalán és Ebay-n is szoktak lenni akciók, talán húsvétkor is lesz, karácsony előtt, black friday és cyber monday komoly akciókkal járnak (pl 15% a gépekre, több garit kapsz ugyanannyiért).Lehet a kisebb proci korlátozni fog, érdemes teszteket nézni külföldi oldalakon, különösen, ha van konkrét játék, program, amit használnál.
-
citkar
addikt
válasz
Darth_Revan #582 üzenetére
Tudomásom szerint honosithato, annyi év lesz amennyivel ott veszed. Ha nem itt veszed nincs miért vonatkozna rájuk bármiféle Eu-s rendelet.
Neten csinálhatod, beírod a Google-ba Dell ownership transfet. Nekem régen több hétig tartott, amíg folyamatban több szerviz elhajtott, de egy akkor is javított.
Magyarországon is kiszállnak, de volt, amikor nem volt egyértelmű a hiba oka és megkérték, vigyem be a gyorsabb, hatékonyabb munka érdekében, akkor is 1-2 munkanap volt a javítás. -
citkar
addikt
válasz
#42098752 #569 üzenetére
Jövőhét második felében kezem közé kerül.
Az előző 765m VGA-hoz képest nagy előrelépés lesz, a processzorok közt kevésbé jelentős a különbség. A jelenlegi i7 4700-as is jó, ahogy néztem (ha hihetek a teszteknek) 3 generáció ide, vagy oda, nagyságrendileg 10-20%-kal gyorsabb talán a 7700, míg a 765, és az 1060-as VGA-k közt a GPU tesztek alapján többszörös a teljesítménykülönbség.
Gondolkoztam az OLED képernyőn, mert itthon sokat monitoron van a gép, de azért minden héten 2-3 vagy 4 nap anélkül használom máshol, de annyira pozitívan nyilatkoztak róla ahol csak olvastam (akár itt a PH-n, vagy külföldi teszteken), hogy rászántam azt 120-150 USD-t. -
citkar
addikt
válasz
KillHates #567 üzenetére
USA refurbished Dell oldalán. A black friday akcióról pont lecsúsztam, de utána, olyan késői cyber monday akció keretén belül a refurbished Alienekre volt 15%, továbbá kedvezményes gari vásárlási akció. Hazai árhoz képest így a feléből kijött. Gari nélkül kb 1400 USD volt.
Volt a UK refurbished Dell oldalán is, de ott 15 colos volt a legkisebb gép akkor. -
citkar
addikt
válasz
#42098752 #561 üzenetére
250 GB körüli m.2.
Konkrét típus nincs kiszemelve, extrém igényem sincs, ahogy nézem 25 körül újonnan 3 év garival találni már.
A mostani 250 GB mSATA Samsungot (talán 850 EVO) bő egy, vagy szűk 2 éve vettem, akkor 5 év garival, így sajnálnám eladni, de úgy tűnik nem nem lesz jó az újba. -
citkar
addikt
Valaki próbált laptopjában msata to m.2 adapterrel használni SSD-t, belefér vajon, vagy túl vastag?
-
citkar
addikt
válasz
KillHates #537 üzenetére
Kutyaházas lett volna fölösben valahol valószínűleg
Hirtelen nem találtam itthon webshopoknál épp ilyet (könnyen lehet nem jól kerestem), de végül is kb 500 Ft-ért rendeltem egyet külföldről. Mire ideér a gép, talán ez is megjön (de ha mégse, még az előző gép kábele addig megetszi beugrónak). -
citkar
addikt
Üdv!
Kicsit off, de akik érintettek, talán ide benéznek.
Rendeltem egy 13 colos Alienware laptopot, de a tápkábel azon része nincs meg, amelyik a hálózathoz csatlakozna. A honlapon nézve 180 W-os adaptert adtak mellé. Macerás lenne a Dellnél panaszkodni, mert külföldről rendeltem, ismerős vette át és nem is baj, ha átalakító nélkül használhatom.
Véletlen valakinek van infója hol vehetnék csak kábelt? Teljes töltőt találtam kb 16 ezer, ha más nem, azt beszerzem.
De ha valakinek van fölösben, megvenném azt is. -
citkar
addikt
Az újabb gépek esetében használ valaki USB-C dokkolót valamire?
-
citkar
addikt
Régebben én is néztem több gyártót, Asust is. Viszont nálam előny a 13-14 colos képernyő, ami eléggé beszűkíti a kínálatot, sőt ha helyi garanciát akarok talán az Alienware-n kívül nincs is más. Legalábbis úgy emlékszem az MSI-nek nincs helyi szervize, a Razert meg meg sem említem (de ha változott valami, javítsatok ki).
-
citkar
addikt
Van lehetőség egy vagy több évvel bővíteni (legalábbis gondolom azokra is ugyanígy érvényes), érdemes több helyen megérdeklődni, nekem valahol egy évre 70 ezer körül kértek, máshol bő 50-t, de két év megvolt 100 alatt kicsivel (másfél éve).
Az érdekelne közvetlen a Dell-nél, pl az UK oldalon is lehet bővíteni?
Próbáltam utánaolvasni, úgy értelmeztem, hogy lehet, de elakadtam, ha olcsóbb meggondolandó legközelebb. -
citkar
addikt
Arra emlékszel, hogy "Certified Refurbished" vagy "Scratch and Dent" jelölése volt?
Ahogy nézem két külön kategóriába sorolják. Refurbished gépet én is vettem, azzal elégedett vagyok. Gondolom a Scratch and Dent is ugyanolyan garanciális feltételekkel rendelkezik, ebben az esetben lehet megéri, illetve, ha jól értettem, végül is ha gáz, visszaküldheti az ember. -
citkar
addikt
válasz
KillHates #392 üzenetére
Nem hasznaltam MSDN wint, egyszetűbb,ha visszaklonozom a regi particiokat.
Majd megnezem vajon win10-t le tudnek e tolteni.De egy regi vga drivert tettem fel, azota nem volt kekhalal.
Nem ismertem a Dell sajat outletes webshopjat, nem talaltam hirtelen az ilyen kulserelmi nyomok ellenere garancia van rajuk, mint a mezei refurbished gepekre?
-
citkar
addikt
Az elmúlt napokban volt néhány kék halál a windows alatt.
Teszteltem pár hardware-t de nem találtam hibát, gondoltam megérett a rendszer egy újratelepítéshez.
Felmentem a Dell oldalára s gondoltam letöltöm, korábban olvastam van rá lehetőség (még nem próbáltam eddig). Viszont ez fogadott: Recovery image not available for your Service Tag.
Pedig jogtiszta windows van fenn most is. A korábbi HDD-ről leklónoztam minden partíciót is, így ha vissza tudnám azt tenni, de egyszerűbb lenne egy USB-ről feltelepíteni.
Valakinek van ötlete miért nem tudom onnan letölteni, vagy nem minden Alienware esetében elérhető ez a szolgáltatás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest