- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
madstunt #812 üzenetére
followup:
ma jött technikus, hozta a lapot es dc kabelt, kicserelte mindkettot.
gep beindit, rendben mukodik minden elso korben.
el kellett mennem par orara, most este kilenckor beinditom, felrakom a legujabb biost, meg mindig semmi problema.
kap 1 ora terhelest, csak hogy biztosak legyunk a dolgokban (forza motorsport7), hőfokok totál rendben, teljesítmény is.
nade
dobperges...
nem mukodik a "0", az "i" és az "ü" billentyűm azota. (eddig biztos mukodott, kulonben be se tudtamm volna lepni a windowsba, a jelszavamban ezek kozul az egyik megtalalhato)
restart nem oldja meg, lehuztam az akksit, legroundoltam a power gombbal, a bill kabeljet kihuztam ujra bedugtam. meg mindig nem megy.
agyfaszt kapok -
-
citkar
addikt
válasz
madstunt #803 üzenetére
A laptop töltőjére gondoltam igen, írhattam volna így is
(#804) bandras54:
Nem igazán értem mire akarsz kilyukadni. Az előző hozzászólásban az volt a lényeg (amire válaszoltam), hogy nem vizsgálták ki, csak bejelentés alapján küldtek egy csere alkatrészt és én is így jártam egy szűk éve. Ami kényelmes, meg minden, de benne rejlik a veszély, hogy nem oldja meg a problémát. Nyilván ezeknél az eseteknél azért nagy valószínűséggel megoldja a problémát, ezért vállalják be. -
NTonee
veterán
válasz
madstunt #760 üzenetére
Új sorozat lesz. A 15 és 17 marad, melléjük érkezik egyelőre csak egymagában az m15, ami egy ultravékony gép lesz maximum 1070mq vga-val.
A vékonyítás miatt elég sok eddig megszokott fícsör kimarad a gépből, pl a karácsonyfa, csak a billzet és az aw logó világítása marad. Nem lesz tobii semmilyen formában, és ha nagy akkuval kéred, akkor 2,5" sata hely sem. Sőt, a lehető legtöbb akkuidő elérése érdekében g-sync sem lesz.
Viszont full billzet lesz numpaddal, ami nem is tudom, hogy volt e valaha 15ös gépen. Valamint 144hz IPS 7ms paneleket kap. -
válasz
madstunt #648 üzenetére
Így igaz, de azért érdemes majd csekkolnod; a FoxConn csatikkal volt a gond. Ha akár egy kicsit is bebarnul a csatlakozó, akkor azonnal ki kell húzni az érintkezőket belőle egy kicsit összenyomni és visszadugdosni. Én biztos ami sicher alapon megcsináltam az R3-asomban is. Ha megkergeted majd a vasat azért az újabb Amphenol csati is tud melegedni elég emberesen.
-
-
Muerte
addikt
válasz
madstunt #459 üzenetére
Az R2-t 2010-ben adták ki max 5 év garit lehetett hozzá venni,az enyém is olyan volt szóval azokhoz már rég nincsen garis alkatrész.Amelyik bill. még jó hozzá az a M17xR3,R4,M18xR1,R2.
Az M17xR3,M18xR1 az 2011-es kiadás,M17xR4,M18xR2 2012-es kiadás,már egyikhez sincs gariban alkatrész,mert szinte senki nem vette 5 év garival őket,én is megbántam a +2 év extra garit 100e ft-ért anno mert semmi komoly hibája nem volt a gépnek 5 év alatt. -
válasz
madstunt #459 üzenetére
Szia
Köszi a hsz-t!
R2-m van, jó kérdés, hogy mikori, olyan 2012-re tenném, i920-al.
Három klavit találtam...
KBD-02050 ez nem működik (nem kapcsol be a gép), vagy maga a klavi rossz (bontatlan-t kaptam), de a szalagkábele különbözik attól amivel most működik (sima alap).NSK-D8F0J pénteken vettem egy ilyet, kiderül mi lesz vele amikor ideér...
Meg van egy harmadik is, de az már kinézetre is különbözik.
Ha ez is becsődöl, akkor felteszem a kezem, de ha esetleg meg tudnád kérdezni, hogy egyáltalán van-e lehetőség venni... azt megköszönném
-
-
Pocok256
veterán
válasz
madstunt #414 üzenetére
Egyszerűen nem létezik olyan menüpont, hogy honosítás (ezt közvetlen dell support mondta). Nem lehet honosítani csak tulajdon cserével lehet országot váltania egy eszköznek
Szóval saját magamtól saját magamra kellett átruháznom a tulajdonomat
Mindezt úgy hogy ugye ők nem tudták ki volt előző tulaj hisz én semmi adatot nem adtam meg nekik
Elég vicces történet
-
-
válasz
madstunt #382 üzenetére
Igen, érinti. Ott is a FoxConn a csatlakozó beszállítója. A JTS dugója a jobb, ami szerkezetileg egyezik az eredetivel, de a kábelekre krimpelt fém hüvely nagyobb felületen érintkezik az alaplap tüskéivel, így kisebb az esélye annak, hogy melegedjen.
De az ami igazán meghatározza a problémát: a Quick Charge opció lemerült akkunál és valami 100-130W-os GPU együttes áramfelvétele. Mivel a gyorstöltés impulzus jellegű ezért nem terheli folyamatosan a tápegységet, így annak a védelme nem fog "leoldani" hanem szépen felpumpálja a csatlakozóban az érintkezőket 200-300 fokosra amit a kábelezés szépen eloszlat a műanyag szigetelésén ami összeolvad. (mert réz a kábel és jól vezeti a hőt)
A baj úgy előzhető meg (garancia vesztés nélkül), hogy otthon szétszedi a gépet az ember és külön-külön összefonja a kábeleket a színek szerint és valami hőálló anyaggal szigeteli.Ha technikai segítség kell ebben, keress meg privátban, vagy csörgess meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest