Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HebokA
csendes tag
sziasztok
az lenne a problémám az új 2014 08 11-i cm11-el hogy miután kikapcsolom a wifi-t a gsam szerint tovább ébren marad,egyedül ha repülős módba dobom a telefont aztán vissza akkor kapcsol ki.
ez csak egyéni probléma lenne ? vagy másnál is jelentkezik ? -
HebokA
csendes tag
válasz b.peti93 #27468 üzenetére
az alkalmazás ugrálás (térkép) sajna cm bug, mindegyik 4.4-ben előjön, bagyuszében is és namerke féle paradroidban is, sok mindent igazán nem lehet tenni ellene sajnos, a google alkalmazásokban jön elő leginkább, eddig a saját útvonalaknál és a térképnél láttam én személyesen, legalábbis ezeket használom. Viszont más térkép alkalmazással nincs ez. Szóval a cserével kiküszöbölhető. A gugli térkép amúgy is egy kupac kaka a frissítés óta.
[ Szerkesztve ]
-
HebokA
csendes tag
sziasztok
lenne egy kis problémám
feltettem tegnap egy cm11-es témát, volt benne egy boot animáció
ma újraindítottam a telefont, és ahogy indul az animáció villog, egy része lemegy az animációnak aztán fehér kép, aztán újra ez
aztán beáll a telefon teljesen,
nem tudnátok egy módot mondani nekem hogy ne kelljen ledarálni minden adatot a telefonról, esetleg valahogy úgy hozzáférni a system részhez hogy le tudjam törölni a boot animációt hogy hátha beindul úgy a telefon
előre is köszi -
HebokA
csendes tag
sziasztok
valaki próbálta ezt a mod-ot az új romon ? van valami effektív hatása ?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=49640801#post49640801 -
HebokA
csendes tag
Nagyon jól sikerül az új cm11 (20140410) gyors,stabil,semmi hibaüzi,azt kell mondjam az egyik legjobb eddig. Nagyon szépen köszönöm bagyusz mester.
Hibátlanul működik a wifi hotspot is, megszűnt a lag teljesen.
Egyedül a gyors merülés a probléma de ezt betudom az akumnak ami már eléggé leharcolódott a vétel óta.Wipe data/factory reset
Wipe cache
Wipe Dalvik
és System format
ezzel hibátlanul működik a rom
Még egyszer köszönöm a romot -
HebokA
csendes tag
Nem tudom hogy én rontottam el valamit vagy a romban lévő változások miatt ilyen, de a frissítés óta ugyan azokkal a beállításokkal gyakorlatilag használhatatlan a CM11, lassú, befagy (nem egyszer az akukiszedés segít) ezelőtt nem volt ezzel probléma :\
-
HebokA
csendes tag
lenne egy kis bajom az új 20140402-es cm11-el, ha töltőre teszem a telefont és kikapcsolom a kijelzőt 10mp ként rezzen egyet kikapcsol a töltés majd vissza, és ezt folytassa ameddig ki nem húzom. elég zavaró
én állítottam el valamit ? mivel mindig megfagyott a play áruház így a mini gaps lett feltéve. nem tudom ez lehet e a baj -
HebokA
csendes tag
válasz SüdiLaller #25743 üzenetére
az érdekes, én most kipróbáltam és működik, ezt az üzit a megosztott mobilnettemről írom
-
HebokA
csendes tag
Sziasztok
nem tudom írták e már előttem, de a legújabb 20140220 es cm11 ben még mindig nem jó a mobilnet megosztás, se jelszóval se nélküle, ki be kapcsolgatja a wifi hotspotot
eddig csak ezt a hibát véltem fölfedezni -
HebokA
csendes tag
és tényleg és tényleg csak az ujraindítás segít
-
HebokA
csendes tag
sziasztok
nem tudom lehet az én telefonom baja de nem is tudom melyik 10.2 óta a képernyő zár animációm hibás, nem egy időben kapcsol ki a kijelző és a háttérfény, a 11 ben is megmaradt ez a probléma, esetleg valahogy nem tudnám átállítani hogy egy időben kapcsoljon ki ? tetszik nagyon az animáció sokat dob a képernyő kikapcsoláson csak olyan zavaró hogy gyakorlatilag így olyan mintha villogna :\
-
HebokA
csendes tag
Sziasztok , feltettem a CM11-et
Jó rendszer nagyon eddig tetszik, egy problémám lenne , eljátszotta azt amit olvastam, hívtak és a képernyő nem kapcsol be nem tudom felvenni a hívást, ezzel esetleg lehet valamit csinálni hogy ne jöjjön elő ?
Újraindítottam a telót utána jó volt, de most mindig indítgassam újra hogy ne jöjjön ez elő ? -
HebokA
csendes tag
Sziasztok
Jelenleg CM10.2 van a telómon és szeretném kipróbálni a CM11-et úgy látom már elérte azt a szintet hogy nincsenek gyermekbetegségei a rom-nak. Szeretnék kérni egy,két tapasztalatot hogy valakinél voltak e olyan hibák hogy mindennapi használatra ne ajánlja a rom-ot.
Mert olvastam a híváskor sötét képernyőt és hasonlóakat, ilyeneket nem szeretnék
Bocsi ha esetleg ezek már régebbi hibák de ritkán olvasom végig itt a hozzászólásokat, picit sok lenne.
A hivatalos, főzött rom kérdéshez hozzászólva, nekem a főzöttek jobban bejöttek, a hivatalos romok sokszor nagyon lassúak voltak, kitakarítva is. Szóval még egy + a bagyusz romok mellett.Előre is köszönöm a válaszokat
-
HebokA
csendes tag
válasz Milestone2 #20485 üzenetére
hmm, ezt nem tudom, csak azért kérdezem mert az előzőben nem jól van időzítve az effekt meg a képernyő világítás, és egy picit zavaró, de mivel nem érzek hozzá így nem tudom szerekeszteni
-
HebokA
csendes tag
nem a leglényegesebb dolog de, aki feltette a frissített cm10.2-t azoktól kérdezem hogy, a tv shutter effekt (képernyő kikapcsolási effekt) már rendes ebben a verzióban ?
-
HebokA
csendes tag
Elsőre minden probléma nélkül felment a 10.2 v2.
Le lett formázva az sd-kártya csak a cm és a gaps rajta , minden partició formázva a CWM-ből.
Egy kis használat után írok tapasztalatot -
HebokA
csendes tag
hmm, szerintem én még várok ezzel a rommal egy kicsit
-
HebokA
csendes tag
hát de addig is jó lenne egy működő telefon
neki meg most szarakodik a nete,nem tudni mikor tudja feltölteniokés köszi
[ Szerkesztve ]
-
HebokA
csendes tag
ugyan ez a hiba nálam is
ameddig meg nem oldódik megy vissza 10.1 -
HebokA
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék érdeklődni lehetőleg egy hozzáértő embertől, olvastam a ICS-s H1N1nél azt hiszem hogy a rom-ba gyárilag 1000 mAh volt beállítva az aku teljesítménynek. Ez mennyire befolyásolja a merülést, vagy csak a töltöttség kijelzést számolja ebből a rendszer ? Mert nem is olyan rég találtam egy telefonos boltban egy 1750 mAh-s akumlátort, és kíváncsi lennék ha esetleg cserélnék akut és a romban az eredeti érték lenne beírva akkor mit lépne rá a telefon. A másik kérdésem az lenne hogy nagyon bonyolult lenne ennek az értéknek az átírása ?
-
HebokA
csendes tag
Sziasztok
Előre is bocsi ha már ezt leírta valaki de rengeteg hozzászólás van és rengeteg idő lenne elolvasni mindet.
Azt szeretném kérdezni hogy arra van e megoldás (azon kívül hogy szervízben megfrissítik) hogy a telefon nem akarja megfrissíteni magát GBről ICS-re hivatalosan, most jött vissza a szervízből a telóm és reménykedtem hogy megfrissítik de nem tették, így maradt nekem a dolog. Próbáltam feltenni azt a 13 megás kis javítást ami a ICS előtt van de felkiáltójeles kis droiddal meghasal a telepítés. 2 ilyen telefonom volt, az egyikre simán felment az ICS erre az istenért nem akar. Szeretném hivatalosan frissíteni, mert a bagyusz féle cm10.1 csak így megy rendesen én pedig azt szeretném használni. Előre is köszi a segítséget. -
HebokA
csendes tag
sziasztok
az lenne a kérdésem hogy miért lehet az hogy beállítom a touchpal billentyűzetet és aztán kis idővel utánna amikor írok akkor az androidos jön be , semmi task manager nem álíltja le mert kivan véve hogy kilőjék
akárhányszor beállítom mindig az androidos jön be, a független stock ics lett feltéve, előtte a gamer GB volt fent -
HebokA
csendes tag
Sziasztok
Fel szeretném telepíteni a ssLauncher-t rányomok hogy telepítés, pörög körbe körbe, aztán azt írja hogy az alkalmazás nincs feltelepítve. Mi lehet a probléma ?
-
HebokA
csendes tag
Sziasztok
Eddig a GB-s H1N1-et használtam, most visszatettem az eredeti rendszert az utolsó GB-s frissitéssel.
A H1N1-en tökéletesen ment a GPS pár másodperc alatt megtalált, de most csak keres keres keres és nincs jel. Kint állok a nagy nyílt tér közepén és semmi. Nem tudtok erre esetleg nekem egy megoldást mondani hogy tudnám helyre rázni a GPS-t, szeretném használni az eredeti ROM-ot.
Előre is köszi -
HebokA
csendes tag
Sziasztok
A 2.3.6 os H1N1-el végre teljesítettétek egy vágyam, újra GB-van a telómon, köszönöm szépen, már fárasztó volt a ICS gyors merülése. Eddig egy nem is hibával hanem inkább furcsasággal találkoztam, kikapcsoláskor befagy a kijelző és kis idő után kapcsol csak ki a telefon, de ezen kívül minden pipa. Köszönöm szépen még egyszer!
-
HebokA
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy lehetséges e valahogy a hivatalos T-s ICS frissítés után visszaállítani a telefont GB-re. Próbáltam simán visszatenni de nem sikerült , nem tudok másolni a memóriakártyára mert írásvédettnek veszi a gép is meg a telefon is.
Feltettem a H1N1 V4 et mentőövként , ott hálisten működik a memóriakártya kezelés szóval ha nem tudok mit tenni akkor marad az. Viszont mivel szeretek fényképezni a telefonnal ezért fontos lenne nekem hogy a kamera jól működjön és hát az ICS ben nem igazán szuperál jól ezen a telefonon, ezért jó lenne visszavarázsolni valahogy a GB-t a telefonra. Plusz még garis a telóm és ha valami lenne vele így ezzel a softal az repül. Remélem tudtok nekem segíteni valahogy.ja igen: az a fura hogy a GB-re telepítés után, a kis android robotka ugyan úgy az ICS-s robot maradt
Előre is köszike
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest