-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nenősüljmeg!
tag
válasz
Duma3214 #21604 üzenetére
Azt a romot ami a meglévő asszem 5.8-as romomat visszaállította volna úgy, hogy gyári ICS-t tudtam volna rátenni, utána pedig jött volna a 10.x rom.
Sokszor cseréltem már romot azon a telón, most az volt, hogy telepítés közben fogta magát és újraindult...
Aztán a fehér üdvözlőképernyő maradt rajta, onnan nem lépett tovább... -
imi0424
senior tag
válasz
Duma3214 #15482 üzenetére
https://drive.google.com/folderview?id=0B9EimMqA-DAhcGNxeUlGaHZwQkE&usp=sharing&tid=0B9EimMqA-DAhdEhlYXRSbV9UeEU
innem szedtem le, de ez ott van az összefoglalóban gb romok címen is.
(egyébként vagy 140 valamenyi megásat szedtem le, feltettem azt hogy "gb amire felmegy az ics" kiirt még egy packot, aztán azután jött az ics. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Duma3214 #15470 üzenetére
1, Arra többé nem raksz GB romot, mert egyszerűen nem kivitelezhető felhasználói szinten.
2, A garidat már akkor buktad, mikor a nem gyári rom felkerült és nem volt a gyáriról mentésed. Ha visszaviszed és nagyon nézegetni akarják, áthúzott gari lapon kívül semmire sem mész. Képtelen vagy gyári állapotba hozni ugyanis és HA kifogsz egy olyan tagot, akkor meg fogja fogni... -
bagyusz
őstag
válasz
Duma3214 #12237 üzenetére
Gyárilag 342MB érhető el a rendszer számára a többi-t megeszi a wifi,bt,audio,kamera,ril,gpu,hdmi, és még egyéb puffer...
Más telóknál azért több az elérhető ram mert ott teljesen más Soc-t használnak, valamint nagyban befolyásolja az egyes részegységek memória éhínsége.
Max 382MB-t lehet kisajtolni
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Duma3214 #740 üzenetére
Értem a te általad használt romba működik. De én meg tudok lenni nélküle mert sose használtam eddig ebben a telóban. A 3g nélkül viszont nem. Net &roll díjcsomagom van 1 gb-os net a tréseknél és ki szoktam használni wifi-t meg nem nagyon tudok használni otthonomon kívül mert mindenhol le van kódolva Debrecenben.
-
dinnje
aktív tag
válasz
Duma3214 #394 üzenetére
Bocs, kicsit nyers voltam, csak nem értem ezt a ram spórolást, ill. most már igen. A játékoknak kell a hely és minden erőforrás. Mivel én nem játszok, hanem inkább net, folyamatos mail sync, multimédiás tartalmak ilyen olyan használata, nekem nem fontos a szabad ram mennyisége. Persze én is kilőttem jó pár gyári appot, és én se használom a gyári launchert. Az aktív használattól naponta töltöm a ketyerét és ha a fejem tetejére állok se fogja tovább bírni az aksi ilyen terhelés mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged