- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
lacc65 #25374 üzenetére
Dehogy is nem!
Nézd csak!
"Minden bootnál a sim kártya miatt kér újraindítást amit a "vissz(back)" gombal el lehet tüntetni, ez az ára, hogy lehet hálózatot váltani."
Tehát ez a javítás pont a hálózat váltási gondok miatt készül(t). Miután kiderült, hogy a mobilnetet is befolyásolja, mégpedig negatívan, akkor írta bagyusz a második felét le a folyamatnak és a build.prop beállításokat. Mindezt vonatkoztatva a cm11-re. A korábbi verziók még váratnak magukra, de szerintem már nem sokáig.
-
GoodMann
újonc
válasz
lacc65 #25302 üzenetére
Ja és nem arról van szó hogy visszalehet e tenni,mert igen.
Hanem arról hogy utána milyen lesz a telefon működése ha fent hagyod a CM11-ből fent maradt és fel flashelt bootját és recovery-t ezért javaslom mindig vissza kell flashelni a sajátját a gyári visszaállításnál.
Így van benne van.
X1PORT-nak is ez lehet a baja, hogy nem teszi fel azt amit használ és nem flasheli fel az újat, így ne várjon jó működést egy telefontol ha más boot van neki felflashelve.
Azért kell átírni mert a fastbootban van már egy recovery és kettö nem lehet azonos névvel, Fakirr azt mutatja neved át ics-re a machficet pl ics1-re
-
-
kgymac
őstag
válasz
lacc65 #25200 üzenetére
És gyártják közben a többi telcsijüket továbbra is 512mb rammal, JB4.1-gyel. Csak én látom ebben az ellentmondást? A 995 hw elég lenne a JB-hez, de már nem akarnak munkát/erőforrásokat/pénzt befektetni :-( . Ráadásul elég erős konkurens is lenne a 995 a jelenlegi alca alsó szegmensben.
-
x1port
addikt
válasz
lacc65 #25188 üzenetére
Igen.
1dologban próbálnak itt többen nèpegyenlősèget kialakìtani.
A 2 betűsben !
Itt lehet szarozni , bármit tenni.
Èn annyit îrok hogy az ics szarság nem rebootol ès ellensèg vagyok.Na mindegy.
Jó lesz majd ezeket a sorokot visszakopizni ha a cm11-et szarozzák majd le amikor kijön a 4.8 kakaósnápolyi verzió.
Ami megint csak egy bughalmaz lesz.Lèptem is.
Szèp napot ! -
Imi156
csendes tag
válasz
lacc65 #24921 üzenetére
Nem tudom mivel így került hozzám.De win xp is próbáltam ott se telepedik a driver.Semmi mást nem tudok a telefonról mind amit leirtam ez a baj.Nem ismerem az előéletét.Annyit tudok működött rendesen csak kikapcsolta a srác és másnap nem tudta visszakapcsolni.Ez fogadta amit már leirtam.
-
helixP
nagyúr
válasz
lacc65 #24407 üzenetére
Kurafi: Örülök, hogy kiírtad Magadból, bár semm szükség nem volt arra,legyerekesezd mások munkáját.Nekem meg ICS-vel volt használható... Na és? Nem fikázom az ICS-t mert nekem nem az jött be.
x1port: Tedd hozzá kérlek, hogy Nálad tűnik a legoptimalizáltabb az ICS és ne vezess félre mást azzal, hogy a JB bugos. Az emberek 90%-ánál NEM bugos a CM-sorozat.
Csak azért is ideírom, hogy ha valaki rákeresne a CM-re nehogy Ti félrevezessétek:
- 3 napig elketyeg a CM-mel a telefon (ICS 1-1,5 nap)
- CM:110-120 szabad ram ICS: 60-70
- CM:folyamatos gyári böngésző ICS: lagg-tenger
- ICS: meg nem jelenő hívások, nem frissülő e-mail, feloldás után több mp-ig sötét kijelző, katasztrófa ram management, még a zene is akadozott a háttérben.Így tiszta a kép.
-
-
aszti75
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged