Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Ez oké, de ha így viszed vissza a telót akkorn ugynúgy ugrik a garancia. Én a "hivatalos" visszatérést a garanciára vonatkozólag írtam.
-
karl_fischer
aktív tag
-
ferke170
tag
Tegnap visszaraktam a telóra a 2.3.6 T-mobile V616 backup, de nem látta az sd kártyát. Sikerült erre valakinek megoldást találni?
-
batai15
félisten
Amúgy én csak azt sajnálom hogy a custom rom készítők nem nagyon foglalkoznak a telóval.
Haver galaxy s telójára már kijött a 4.2 is..
-
sniper112
aktív tag
nekem az volna a kérdésem hogy nem látja a sim kártyát az új t-s ics- ben és a javitott dec ben már látja hogy tudnám megoldani h ogy rá recoveryizzem? valaki csinált ilyet és leirná nekem? mert fontos lenne.
-
csampei
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi!!!!!!!(#4486) Tocika:
A telefonkönyvre:A beállításokban (ha jól emlékszem) két helyen is át kell állítani a névjegy megjelenítést,de nem logikusan arra emlékszem mert véletlenül lett jó!Úgyhogy próbáld átállítani tán alatta valahol(ott is van valami névsor rendezési lehetőség ha jól emlékszem)
SMS:hosszútapi és a kézbesítési jelentésnél már kiírja a nevet is!(bár itt egyenként tudod megnézni)
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Telenoros ICS va na készüléken.
Két kérdésem lenne már át futottam a fórumot de nem találtam megoldást, hogy a néjegyeket én úgy írtam be ,hogy a keresztnév helyére a keresztnevet a vezeték név helyére a vezeték nevet.
a beálításoknál azt választottam ki ,hogy a a családi név legyen elől.
Viszont a híváslistába már fordítva jeleníti meg a nevet és amikor hívnak akkor is fordítva jeleníti meg a nevet, és az üzeneteknél is amikor hozzá akarok adni számot a névjegyzékböl akkor ott is fordítva van.
Másik kérdés.
CSoportos üzenetet küldtem néhány embernek. És mikor belemegyek az üzentbe ,hogy megnézzzem ,hogy ki kapta már meg akkor nem látom azt ,hogy kinek küldtem az üzenetet. Ha rá kattintok a kis droid fejra az üzenet mellet akkor azt írja ,hogy a névjegy nem létezik.
Ezekre valami megoldás ? -
csampei
senior tag
Bocs lehet ökör a kérdés (meg a kérdező is)
de az első hozzászólásban mi az a két backup[2.3.6 T-mobile v61C-0 backup ]
2.3.6 T-mobile v61J-0 backupVagyis inkább mi a különbség a kettő vagyis összesen 3 T-s backup között?

-
pilkacsab
csendes tag
magnat visszatettem a 2.3 at
-
kazy76
aktív tag
[link] Na aztán meg is válaszoltam magamnak és megosztom hátha valakit érdekel!
-
kazy76
aktív tag
Sziasztok! Nem tud valaki valami jó kis xperia launcher-t?
-
eldrah
aktív tag
khmmmm na most érzem magam teljesen bénának...bocsánat már módositani nem tudtam az előző hsz-em.....gondoltam mielőtt végképp feladom, teszek még egy próbát...ujrainditottam recoverybe erre most meg simán minden probléma nélkül tudtam installálni sd kártyáról
ezt én nem értem...már olvastam ilyet, hogy magától meggyógyul, de azóta ujrainditás sem volt...akkor miért? na mindegy..köszönöm a segitséget és a türelmet

-
eldrah
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Köszönöm a segitséget, bár az igazat megvalva, ugyanezt a recovery menüt flashaltem előzőleg is..a gyári rom-ra és a h1n1 re is..mindkettőnél müködött hibátlanul, aztán most gyári visszatétele után, ennyi hibát ir ki és semmit nem csinál...kipróbáltam azt amit linkeltél..a hiba ezzel is fenn áll..valami ötlet ez alapján? a Kernel kérdés még mindig érdekelne?
Valami ötlet arra is?
-
SüdiLaller
aktív tag
-
sero74
csendes tag
Kérem segítsen valaki!
T-mobilos OT-995, frissítés után vissza akartam rakni az eredeti firmware-t. Letöltöttem az oldalról a t-mobile-os 2.3.6-ot, rámásoltam az sd kártyára. Mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva, de az sd kártya nem mountolható. Recovery újraindítása után a telefon nem indul el, egy idő után folyamatosan újraindul. Hangfel+bekapcs után újraindul, ugyanez. Van amikor logórobot, felette piros háromszög és felkiáltójel.
Tudok vele valamit kezdeni, vagy vigyem szervizbe? Megmaradt a garancia, vagy elvesztettem?
-
törölt tag
Mődosult az első hsz. Nézzétek át, és ha valami hibát találtok azt nekem jelezzétek privátban.
köszönöm
(#4466) generic Neked is ajánlom az első hszt. Nem lesz semmiféle problémád belőle ha 1szer legalább átolvasod.
-
generic
senior tag
Sziasztok, 2.3-ra lehet valamilyen módon downgradelni? Fel raktam az ICS-t, de nem igen tetszik.

Esetleg főzött romot mit érdemes felrakni? -
pairnee01
csendes tag
Valaki tudna linkelni egy mentést a gyári t-mobilos 4.0.4-ről javítás telepítése utáni állapotról?
-
törölt tag
Hm, kimaradt a 4455, és a 4456 sorszámú hozzászólás.

-
vfrr
csendes tag
Van több ilyen telefom, azt kèrdeznèm mièrt lèp ki a böngèszöböl többször is ès mindegy hogy milyen android vanrajta. A másik hogy a francba lehet eltüntetni böngèszès közben a google ès facebook-os kis.ablakokat mert már rohadtul idegesit.
-
BarRi
csendes tag
válasz
bladegery
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Hétvégén ha időm engedi, akkor kipróbálom, remélem recovery kialakítású a zipen belül a cucc, mert a másik fajtát ami úgy néz ki, mint ami a telón van mikor mászkálsz a flashében azt még nem sikerült átértelmeznem, hogy hogy is kell rárakni, de majd max utána olvasok jobban.

Köszi még1x!

BÚÉK!
-
bladegery
senior tag
Nem sokat kellett volna visszaolvasnod, de segítek: hokins hozzászólása
Nekem h1n1 van fent, de azt írták hogy nincs érdemi különbség az ics-ek között. -
BarRi
csendes tag
válasz
bladegery
üzenetére
Valaki elárulná, hogy mikor lesz már felrakható a gyári T-mobilos ICS? Illetve honnan elérhető? Mert a gyári update szoftvert az írja, hogy nincs jelenleg hozzá frissítés.
Nálam a 2.3.6-al nem a legjobb a kamera, közelre éles, fasza, távolra meg olyan mintha kiakadna az autófókusz, aztán fotóz és nem valami éles képet csinál... Macro nem kapcsolható, tehát elvileg autómata kéne hogy legyen, nem? Ötlet?
ICS-n nekem annyi baja a fotózásnak, hogy a LED vaku max fénnyel megy, és nem bírja visszaszabályozni a fényképező, tehát képes full fehér képet csinálni közelről. :-)ICSnél az FR-es működött csak, ott ezt a hibát találtam, azért várnám a T-set, hátha az jó lenne.
Köszi előre is a válaszokat!

-
bladegery
senior tag
válasz
kutitomi73
üzenetére
Ha akarsz fényképezni inkább hagyd

-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!A gyári trémobilos ICS romon jobb lett a fényképezö?Vagy maraggyon a gyári GB-s,mert azon jó!
-
eldrah
aktív tag
válasz
üzenetére
nos, dalvik cache és minden egyéb wipe után, behalt a kártyám..vagyis nem tudom, hogy mi..a kártya felismerve, ujra lett huzva minden az alcateles gyári cuccal, erre rootnál kiirja(meg minden egyéb próbálkozásnál) hogy "e: error: can't mount sd card" vagy ilyesmi...kicsit késő van és 4 óra mulva kelek, bocsi, ha nem jól irom...kerestem, másnak is volt ilyen, de megoldást nem találtam:S hiába nyomok cwm-ben a mountolásra, csak a hibát dobja ki...próbáltam már másik két sd-vel is...eredménytelenül...tipp valakinek? eddig müködött:S
a kernel kicserélését azért gondoltam, mert anno ennyit kellett tenni az ot990-esnél..a zippes romban csak két dolgot kicseréltél és kész..gondoltam hátha itt is bejön..bár amilyen jó estém van...most égett szép a gépem videokarihoz menő egyik tápvezetéke
kb három havonta vihetem szervizelni ezekhez a....na most nagyot nyeltem

-
Gobok
tag
Üdv!
új vagyok a témában bár már 600 oldalt átrágtam.....T-s 2.3.6 GB volt fenn elkeztem frissíteni ics 4.0.4 amit t kidobott, letöltötte,újraindult elkezte talán telepíteni is már 10 perce zöld droidka felkiáltó jellel áll...
megálta telepítés vagy mi van?!
első 600 oldal alatt nem találkoztam ilyen hibajelenséggel :S
Kikapcsolni nem merem :S
Valaki valami okosságot?
annyit kifelejtettem hogy rootolt volt a rendszer amire elkezdtem felrakni.
gyári állapot mentés fastbootos megvan.
-
csenki180
csendes tag
Boldog Újévet Kívánnék Mindenkinek!
A kérdésem az lenne, hogy ot995 gyári tré ics-t hogy lehetne rootolni?? mert nem találok sehol semmit rolla! a francia ics rootolását olvastam azt mondták h megegyezik a tréével le volt irva a forumba részletesen h h kell de a programot azt törölték és nem irták h mi a program neve! Válaszotokat előre is köszönöm! -
Krisszer
aktív tag
BUÉK mindenkinek!
-
eldrah
aktív tag
válasz
üzenetére
ezzel a program hibák orvosolhatók? hmmm mondjuk eddig tényleg mindig ugy csináltam, hogy ujra formáztam az sd kártyát meg ujra lett particionálva..egy próbát megér
a kernel cseréről valami infó? vagy azokat nem lehet csak ugy cserélgetni? esetleg egy próbát megér még migy szüz romnál? max otuval ujrarakom?
-
Bernath
tag
Szarrá főtt a virsli, zsizsikes a lencse. Víg köszöntőt írni, így nem nagy szerencse. A pezsgős dugó épp most lőtte szét az állam, a karácsonyfa rám dőlt, megbaszott az áram. Vadul káromkodom éhes vagyok, vérzek. De azért kívánok SZÉP, BOLDOG ÚJÉVET!
-
eldrah
aktív tag
Először is Boldogabb uj évet mindenkinet!

Nemrégiben hozzájutottam egy ilyen készülékhez(eddig a kistesót a 990-est nyuztam, meg még fogom is szerintem mert a szivemhez nőtt
)
a kérdésem az lenne, hogy ha gyári rom van rajta, rootolva, saját tetszésem szerint takaritva, esetleg egy kernel lenne-e rá, amivel a proci szintje változtatható..mint a kernel2 vagy hasonló.. eddig a gyárit használtam utána a h1n1 v4 verziót, esetleg csak ki kell másolni a megfelelő filet és átrakni ebbe? na meg miért lehet az, hogy rom csere után a játék nem indul csak kilép..eddig a gyárin futott aztán a másikon szaggatott, aztán a gyárit visszatéve most meg már nem akar indulni, csak kilép
nélkülözhető program, csak érdekelne...soha nem fogom megérteni az android hozzáálását dolgokhoz

-
-
lazlo16
aktív tag
Na rootoltam a telot. De a recovery részt h tudom visszaállítani gyáriira ?
-
lazlo16
aktív tag
Buék midnenkinek !
-
bagyusz
őstag
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Még nem teszteltem. unroot
Ctrl+S a letöltés
-
SüdiLaller
aktív tag
BUÉK nektek is jó gyerekek!

"Tavaly" vagyis néhány órája nejem beleöntött egy pohár szilvapálinkát a tellámba. Érdekes lett a kijelző, és úgy döntöttünk, hogy ha már van rá biztosítás, élnénk is vele. Gyári 2. javított ICS van rajta, és rootoltam. Az a kérdésem hogy hogyan lehet unrootolni? Nem hiszem hogy a szervizben örülnének neki...

-
kazy76
aktív tag
B.U.É.K minden kedves fórumtársnak!
-
master90
aktív tag
Boldog új évet Fórumtársak

-
Poxictron
csendes tag
B.U.É.K. Mindenkinek!

-
csampei
senior tag
Az év első bejegyzése,a topikban

-
csampei
senior tag
Csatlakozom,de én csak a FÓRUMTÁRSAKNAK KÍVÁNOK BOLDOG ÚJ ÉVET!!!
a szerkesztőséget,és a vezetést mint a hétköznapi életben is LE**AROM!!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
karl_fischer
aktív tag
Boldog új évet kívánok minden fórumtagnak és a Mobilaréna szerkesztőségének!
-
csampei
senior tag
Pfffff!Kicsit kísérleteztem unalmamba!A Magyar T-s ICS frissítés boot.img-t alátettem a Tweaked ICS alá!Érdekes lett!Baromi gyors!De miért?Mert csak kér órajelet ismer az 1400Mhz-et-és a deep sleep tán 122Mhz-et!A NoFrills alkalmazás szerint "performance" szabályzásban van!Lehetséges ez?

-
nagyfejü
őstag

-
imi0424
senior tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
én a Holo launcher HD -t használom mert jó gördülékeny, javítja az ics betegségét, a görgetést...
próbáljátok ki, nem fogtok csalódni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automobilista 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi!!!!!!!
de az első hozzászólásban mi az a két backup
ezt én nem értem...már olvastam ilyet, hogy magától meggyógyul, de azóta ujrainditás sem volt...akkor miért? na mindegy..köszönöm a segitséget és a türelmet

Valami ötlet arra is?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)