Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mercurytopaz
aktív tag
Nos kezdek én is sírni. Most van újra jó kamera stb.. hogy visszatértem, ics-ről, de a play-ről nem lehet telepíteni, 492-es hibakód miatt. Ez mi lehet ?
-
latis666
aktív tag
Visszaraktam a megvételkor lementett gyári 2.3-at és minden megy rajta nem veszti el a 3g-t wifi után mint a mókolt romok. Egy hiba maradt hogy töltöre dugva kikapcsol a telo mintha lemerült volna. Villog egy percig aztán tölteni kezd és csak akkor lehet visszakapcsolni.
-
törölt tag
válasz karl_fischer #4297 üzenetére
Én nemtervezem a visszatérést stock gbre. Örülök hogy megszabadultam tőle (sőt ha letelik a hűség akkor valószinüleg az android világát is elhagyom...)
[ Szerkesztve ]
-
karl_fischer
aktív tag
válasz #35202114 #4290 üzenetére
Van egy általam kipróbált és működő megoldás. De csak saját felelősségre!
1. Felteszed a 2.3 H1N1 V0.1-et.
2. CWM-ből visszateszed a saját GB backupodat.
3. Ez működik, de pl. a kamera nem látja az SD-t.
4. A 2.3 H1N1-ből kimásolod a boot_ICS.img-t, majd bootloader módban elindítva a telefont a következő parancsot adod ki:
fastboot flash boot boot_ICS.img
fastboot reboot5. Ekkor már működik minden, a kamera is látja az SD-t.
-
qltsar
veterán
válasz wyattthoearp #4295 üzenetére
-
wyattthoearp
tag
válasz mercurytopaz #4294 üzenetére
Már kerestem korábban is mert írtad, hogy az ő leírása alapján sikerült neked is.
De akkor sem és most sem találtam ilyen bejegyzést, sőt még a blogjában sem sikerült.
Belinkelnéd?[ Szerkesztve ]
-
mercurytopaz
aktív tag
Igen köszi megvan, visszamentem gb-re, és már készítettem is JÓÓÓ videót végre
A CN10-hez való gapps és a hozzávaló cuccokat qlstar linkelte be, csak azzal megy fel, és mindenképp az ő leírása szerint . Arra keress rá !!
-
ferensz
senior tag
válasz wyattthoearp #4291 üzenetére
Ahhoz, hogy a gapps-et fel tudd rakni, ahhoz egy speciális cwm kell, azzal amivel a h1n1-et fel tudtad rakni, azzal ezt nem fogod tudni.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok.
A H1N1 V4 után én is kipróbáltam a cm10 legújabb romját de a gappsot nem tudom feltenni.
Mit rontok el? (csak felraktam a zipet cwm-ból)
Nekem ennél a romnál is furcsán viselkedik az érzékelés, néha ellenkező irányba görget gyors mozdulatnál.
Ezt mindenkinek csinálja vagy csak a telefonom vacakol?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mercurytopaz #4289 üzenetére
ha hivatalosan frissitettél már icsre,otu vagy fota-n keresztül akkor csak a 2.3h1n1el tudsz visszalépni.
-
mercurytopaz
aktív tag
Igen, rájöttem én is, hogy amit multkor írtam, hogy a cm10-zabálja az akksit, az nem teljesen igaz, mivel össze vissza mutatja, volt olyan is, hogy 25 %-ról visszament 50 %-ra. A lényeg, hogy gyönyörű grafikailag, de megint csak a kamera a nyűgöm . Szóval azt szeretném kérdezni, az első hsz. melyik gb.-romjára downgradeljek ? A független v616-os verzió jó ?
Az én gépem független.
Előre is köszi.. -
butyek
senior tag
Aki használ cm 10et, meg tudná mondani, hogy az fm rádió működik-e, és a hálózati módot át lehet-e állítani csak wcdma-ra, azaz 3g-re?
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
Emers
csendes tag
Sziasztok!
Az akksi ingadozó, összevissza való százalékos kijelzésére tudtok valami megoldást?
Gyári GB-n is ez ment, és most h1n1 v4-en szintúgy.
Próbáltam én már újrakalibrálást, de nem jött be.Elég idegesítő, hogy nem tudom pontosan hol is állok... gondolok itt arra, hogy 100%-on stagnál, aztán leugrik 85-re... erre még azt mondom jól van... de ha 50-ről harminc valamennyire... aztán útközben lemerülök, mert nem mutatta, hogy töltenem kellene...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz csampei #4276 üzenetére
"Gyári Backup-ok2.3.6
Gyári magyar backup köszönet érte qltsar kollégának.2.3.6
T-mobile V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???2.3.6
Független V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???2.3.6
Telenor2.3.6 gyári backup
Francia ICS backup telepítési leírással <---Ez lenne a gyári független ICS?"Ez nem a gyári független,arrol még nemkaptam infót hogy valaki lementette volnaT-mobile ICS backupez a hivatalos backup ICS-ről
Mihelyt lesz a töbiről is hivatalos bekerül az első hszbe. A többihez meg oda fogom írni hogy 2.3.6 vagy GB.
Bár mivel ics nemrégóta van így aszthittem hogy nem muszály külön kiemelni,de látom tévedtem. -
csampei
senior tag
válasz #35202114 #4223 üzenetére
Ronam és hokins Most tényleg annyira poénosak vagytok!Kár hogy ma nem veszem a poént
Gyári Backup-ok
Gyári magyar backup köszönet érte qltsar kollégának.
T-mobile V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???
Független V616 backup <---2.3.6 vagy ICS???
Telenor2.3.6 gyári backup
Francia ICS backup telepítési leírással <---Ez lenne a gyári független ICS?Hasonló "kukacoskodó" és nehézfelfogású barmoknak azért ezt ki lehetne írni!Másrészről elég jól használom a keresőt,meg a guglit is mert ha itt nem kapok választ,már pedig ez elég jellemző,ha csak nem a "fikázásról" van szó(mert arra jön válasz szarásig) próbálok mindent megoldani.De ezt nem szeretném elbukni ezért kérdeztem!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
kaffau
csendes tag
Sziasztok.
megpróbáltam frissìteni az ùj t-s ics-re, de nem sikerült... (már kezdem megszokni, mert az elözönèl is ezt csinálta) nem is ez a problèmám. Hanem az hogy a terminal emulatorból fel-flashelt recowery-m eltünt... ez lehetsèges? Jah ès ha fastboot utàn akksi ki...be... utàn, ha hard resetet akarok csinàlni akkor valami nagyon buta recowery system jön be a sajàtom helyett... -
benc3000
csendes tag
válasz wwenigma #4271 üzenetére
Ó köszi szépen, reméltem hogy nem kell hozzá a gyári recoveryt bántani. De hát a szükség... , ha erre előbb rájövök rögtön felrakok egy CMW-t és nem vacakolok ennyit ezekkel... nem baj, a jövőbeni ROM cserékhez úgyis kell majd.
Még egyszer mindkettőtöknek köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz benc3000 #4269 üzenetére
MErt nem ezzel kell...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz benc3000 #4269 üzenetére
Ha jól tudom, akkor az ujabb ICS-re nem jó a superoneclick-es módszer.. az első hozzászólásban is van rá link, ha jól tudom, de mindjárt keresek egy linket.. pill...
Nah. XDA-n találtam ,elvileg ez jó az ujabb ICS-ekre..
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34751847&postcount=2664
[ Szerkesztve ]
-
benc3000
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy mit rontok el amikor rootolni próbálok. A telefonom Telenor-os és gyárilag 4.0.4 el jött. Hiába próbáltam több féle driver packot, USB-debugging be kapcsolva, SuperOneClicket is próbáltam. Semmi nem működött. Ennyi infóm van ami a képen van, olyan mintha nem is lenne mobil csatlakoztatva, pedig a super one click észre veszi, ki is írja a típust, de nem csinál semmit. Mi a teendő?
Előre is köszi a segítséget[ Szerkesztve ]
-
bundyrem
csendes tag
-
törölt tag
válasz bundyrem #4264 üzenetére
hangerő le+bekapcs nyomva tart rezzenésig, rezzenéskor elenged bekapcsoló gomb, de nyomva tart hangerő le még kb 2-3 másodpercig.Ekkor csak az alcatel felirat van a telón,mintha megfagyna.Ezután kéne rádugni a pc-re.Ekkor elvileg külön drivereket telepít fel (ha még nem volt így a gépre dugva..)
Na akkor sikeresen kinyírtad a bootloadert szerintem.Innentől jtag,vagy szervíz,vagy ha szerencséd van akkor egy fastboot flash recovery talán megy(driverek nélkül esélytelen szerintem, de egy próbát megér..).
Esetleg linuxos gépen megnézhetnéd/megnézethetnéd,hogy mit lát...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bundyrem #4252 üzenetére
Kissé gáz.
Próbáld meg a wwenigma által említett módon rádugni...Egyébként megpróbálhatod másik usb-ben is,hátha csak a port szaraxik..
Batai: Nem valószínű,hogy kiröhögnek..Szervízbe bárki bármilyen problémával bemehet,max jól lehúzza a szervíz,ha nagyon hülyére akarja venni a kliensét.Nem mellékesen: Bebootolsz cwm-be , ott az advanced menüpontnál van a dalvik ürítés.. Lényeges: nem flesseled fel,csak bebootolsz cwm-be!!!
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
bundyrem
csendes tag
válasz #84490496 #4242 üzenetére
nem határozott nem már nem tudom honnan szedtem le de eddig minden után utána olvastam h mit telepitek ezt kihagytam és tessék verem a fejem a falba. de ha olyan is amit ajánlottál az a baj nem látja a gép az usb telepiti de ismeretlen eszközként kezeli és pár másodperc gondolkodás után buborékban közli h a számítógéphez csatlakoztatott usb eszköz müködésében hiba lépett fel ezért leáll.... és alapbol dugom rá még a töltés se indul el
-
törölt tag
válasz batai15 #4248 üzenetére
Ha jó az "aláírásod" ,akkor neked elvileg stock ICS van fennt .Gondolom FOTA frissítés volt..(csak tippelek, de lehet,hogy az a problem,hogy mondjuk nem volt utána factory reset.. vagy a dalvik +cache+factory reset trió pl segíthet,hogy utána tiszta lappal lehessen kezdeni mindent) .
Túl sok ötletem nincs így "látatlanban".. Bocsesz. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz argetlam01 #4236 üzenetére
Szia!
Van egy béta verzió de pl. bluetooth nem mukodik benne szoval teljesertekuen nem lehet visszaallni. Ebből a csomagból kell neked a boot_recovery dolog, azzal tudsz inditani recovery menut, ahol vissza tudod allitani a GB mentést. Itt kerdezz mert most nem leszek folyamatosan elerheto priviben ha kell valami.
bundyrem: az az avatar nem szerencsés. Fastbootba be kell mennie a telonak. Kapcsold ki, akkut vedd ki majd rakd vissza. Tarts lenyomva a power gombot és a hangero le gombot, majd engedd el ha elindult és rezzent es utana dugd gépre.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
batai15
félisten
szerintetrk mi lehet a gond? van pár appom ami minden telómon jól működött, de az otn. már jó pár anomália történt az apokkal. most pl apex launchert használom, téma beállításnál bedobja h sajnos leállt. ugyen beállítja a témát, de akkor is idegel a dolog. ugy kell vadászni különböző verziókra nekem hogy ne lépjen ki stb.
-
bundyrem
csendes tag
nem cm10 valami htc s sz.r sajna csak utolag néztem utánna
-
törölt tag
válasz master90 #4239 üzenetére
Az van fennt
Bundy: lehet,hogy ahhoz is a cyanogenmod-os cwm kellene? Nem olvastam utána, de szerintem miui állt cm alapokkal rendelkezik, tehát szerintem az a cwm kéne rá...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2014951
Ezt akartad kipróbálni?
[ Szerkesztve ]
-
bundyrem
csendes tag
telepítésnél vlami firmware t telepített lehet h az a bibi?
léci v ki segítsen!!![ Szerkesztve ]
-
lazlo16
aktív tag
Na hétfőn ismét telefon csere. Szombaton vettem a telot. Csütörtökön nyitáskor kciseréltettem emrt nem volt jó a felső hangszorója. Hétfőn irány vissza megint csere . Pixelhibás a kijelzőm xDD beszarok xDD nagyba filmezek éjszakai jelenet és mit látok 5 kis fehér pont fehéren világit mint az atom.. Mondom éljen (Y)
-
bundyrem
csendes tag
sziasztok. új vagyok még itt de van egy problémám amit egyedül nem tudom orvosolni ezért a segítségeteket kérem. na szoval ot 995 öm van sajna felraktam rá "miuiandroid_i_u_ics-2.12.28" nevü romot melyet zip formában kell ugye telepíteni. a lényeg azóta nem látja a gépem a telot fastboottal nem tudom behozni a cwm et ja és az Alcatel one touch felirattol nem bootol tovább. ha tudtok v mit javasolni kérlek help mindenki üdv bundyrem. http://mobilarena.hu/dl/s/fl.gif
-
Cannabis7
senior tag
válasz Cannabis7 #4217 üzenetére
telepítgetések, youtube, az aszisztenssel is szórakoztam egy jó órát, játszottam egy fél órát, gps-el szórakoztam, úgy 200 megányi offline térképet is töltöttem, meg amint látjátok egy jó 80%-ban ébren volt a teló
szóval szerintem korrekt az üzemidő, durván gyors is a rendszer, és eddig teljesen stabil, semmi furcsaság nem történt, viszont a kamera még mindig sz.r... kb olyan int ICS-eljó ez a Jelly Bean
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
csozo
csendes tag
A gyári Gingerbread-et szeretném visszarakni a telóra, miután frissítettem a T-Mobilos ICS-re FOTA-val. A problémám a következő. A CWM nem tudja mountolni az sdcard-ot. Ha a "backup and restore" menüben rámegyek a restore-ra ez a hiba jelenik meg: E: Can't mount /sdcard
A "mounts and storage" menüben sem tudom mountolni, ott meg ezt írja: "Error mounting /sdcard!"
Már formáztam is az SD kártyát, de akkor sem történt változás. Próbáltam egy másik OT-995-el is, amire szintén fel lett pakolva a T-s ICS-es FOTA-val, de a helyzet ugyanez.
A backup, amit fel szeretnék rakni nem általam készített, hanem az első hozzászólásban közzétett T-mobile V616 backup.
Mit lehet ilyenkor tenni? Milyen lépéseket kell elvégeznem, hogy lássa a kártyát és rajta a backupot, amit fel akarok rakni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz espista #4222 üzenetére
Telefont rádugják pc-re és bekapcsolás nélkül JTAG porton keresztül soros vagy usb-s kábellel kiolvasható minden adat a telóból bekapcsolás nélkül,mert a jtag porton keresztül kap egy 3,3V-ot vagy 5V-ot az IC, de a telót nem kell elindítani hozzá.. nagyjából ennyi..részletesebben is leírhatom,ha kéred
sima soros portos kommunikáció megy lényegében,de nem az egész alaplappal, hanem csak 1 esetleg 2 IC-vel..meg kéne néznem,hogy jelen esetben az alca-ban hogy vannak felfűzve az IC-k. Lehet,hogy nézek egy boundary scan-t, ha lesz hozzá kedvem,bár most szabadságon vagyok és nagyon nincs kedvem melózni a telókkal Bocsesz. -
törölt tag
válasz csampei #4216 üzenetére
Konkrétan a Te esetedre: Garanciáztatni akkor fogod tudni (szerintem), ha 1: Tudod,hogy az előző tulaj 100%-ra nem mókolta a rendszert(erősen kétlem,bár lehetséges) .2: Ha az előző tulaj elmentette a mókolása előtti GYÁRI rom-ot 3:Megpróbálod a telót OTU-val frissíteni és "véletlenül" kitörlöd az AMSS-t.(szándékosan téglázod,majd ráfogod a progira...bár JTAG-el meg lehet nézni,hogy mi van a telóban...)
Ezzel nem akarok senkinek sem tippeket adni, de ha használtan veszel telót,akkor igenis tudomásul kell venni, hogy eléggé nagy esélye van annak, hogy hiába van a telefon gariidőn belül, az mégsem ér egy kala sz**t sem, mert az előző tulaj elcs**te.Ebben az esetben ha fejtetőre állsz,akkor is buktad a garit.
A lesz**tátok a fejem-re: erősen kétlem,mert átolvastam eddig kb az egész fórumot és a max az az volt,hogy nem tudnak rá megoldást. Eddig még nem láttam olyat,hogy bármilyen normálisan kérő felhasználónak ne segítettek volna...
-
lazlo16
aktív tag
Van a gyári app h cloud beck up na most ha készult a frissités előtti verziórol egy mentés ha ics alatt vissza állitom. Akkor vissza rakja a 2.3-t ? vagy csak az appokat meg beállításokat ?
-
Melack
veterán
Tömörne: nem
Bővebben: teljesen más alapokon nyugszanak a dolgok. Nézz körbe más kameraalkalmazást keresve. Szerintem találsz jobbat.
Camera Mod - egész szép fotót csinál. Vakut nem kell használni, az fix Azt tényleg nem lehet megcsinálni, hogy máshová mentse a fotókat?
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
joja69
csendes tag
nekem fel ment az új t-mobilos ics és minden tökéletesen megy csak a kamera nagyon szar lett, a réggi 2.3.6-os androidnak jóbb volt a kamera szoftvere, hogy az érdekelne hogy nem e lehet valahogy csak azt visszatelepiteni a 2.3.6-os android kamera szoftverét az 4.0.4 androidba
-
csampei
senior tag
Mondjuk az első hozzászólába bekerülhetne a 3 féle gyári GB,és most már a 3 féle gyári ICS,es a gyári visszaállítás menete ellenőrzéssel együtt!Mert speciel én használtan vettem a telót és januárban menne gariba,de senki sem segít hogy mi merre hány méter hogy ne bukjam a garit!
Ezt már kértem párszor másnak is hasznos lenne,de le szartátok a pofámat!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
törölt tag
válasz kutitomi73 #4213 üzenetére
Garizáshoz az EREDETI ROOTOLATLAN PUCOLATLAN rom kell elméletben.Az, hogy van rajta egy valamilyen rom, ami gb-s, az elvileg NEM elegendő.Ha a szervíz kukacoskodni akar( és majdnem 100%-ra lefogadom,hogy fog), akkor csak az EREDETI rommal vidd garizni.. Nem véletlenül van leírva az első hsz-ban: ROM csere előtt mentés az eredeti romról!!!!!
Nem véletlen az sem,hogy az is le van írva,hogy aki nem tudja,hogy mit és MIÉRT csinál, az inkább NE kezdjen bele ( nem neked szól,hanem általánosságban.. akinek nem inge,ne vegye magára.).Részemről próbáltam logikus lenni és 1: van mentésem a saját rendszeremről, amire még nem megy fel az ICS(nem talál frissítést) 2: nem is akarom felfrissíteni, mert egyenlőre így tutira átjárható a két rendszer és nem kell mókolnom semmit(és így nem is cseszek el semmit..).3: bármelyik rendszert nyugodtan ki tudom próbálni(GB-módok illetve ICS ésJB romok..) nem kell izgulnom,hogy az eredetit nem tudom visszarakni..
-
törölt tag
válasz kutitomi73 #4211 üzenetére
Ha van mentésed az eredeti rendszeredről, akkor azt kell visszatölteni,vagy (gondolom) megnézni az eredeti rendszered verzióját a build.prop-ban(ha rootolt és pucolt, akkor sem baj,mert abban benne van a szükséges adat) és keresni abból egy tiszta mentést...
Ez csak a privát gondolatmenetem, a szakemberek ki tudják javítani,ha nem így van.A személyes véleményem: egyenlőre nem kéne átállni ICS-re csak a bootloader miatt..
Ha végigolvasod az utolsó 4-500 hozzászólást,akkor kiderülhet számodra is: iszonyatosan sokan megbánták/csalódtak az ICS frissítésben.Ráadás: Bagyuszéknak köszönhetően már van visszaút is, de érdekes módon az sem egyértelmű sokaknak és csak a gond van vele a létrehozók számára..pedig szerintem eléggé egyértelmű....mind1. Ami lényeges: kipróbálni ki tudod bármelyik ICS rendszert( francia, trés, telenoros, H1N1-es...) de ez miatt NEM kell frissíteni...Bocsi,ha kissé hosszúra sikerült, de csatlakozom azokhoz,akik nem értik azt,hogy miért is erőltetik jó páran ezt a frissítés-macerát, amikor egyáltalán nem szükséges ahhoz,hogy az ember kipróbálja az ICS rendszert..(gariztatás az egyetlen kivétel,de ahhoz megintcsak nem kell update).
-
törölt tag
válasz kutitomi73 #4209 üzenetére
Valószínűleg lesznek,akik kijavítanak, de ahogy én tudom:
van pár "eredeti" verzió a GB-ből. pl: v616, v61L ,v61C... azt kéne tudni,hogy a tiéden eredetileg milyen volt.Az adott készülékhez tartozó eredeti rootolatlan,takarítatlan rom-ra megy fel elvileg az ICS update.Mármint a trések. Ha jól tudom,akkor a telenorosoknál ennyire nem kaotikus az update, bár lehet,hogy tévedek.
-
törölt tag
válasz kutitomi73 #4206 üzenetére
szerintem csak akkor derül ki, ha kipróbálod.. van pár trés mentés, de nem mindegyikkel megy... xda-n pl olyan hírek vannak,hogy imei alapján frissít... nem tudom,hogy igaz-e
-
Davidkasd91
csendes tag
Sziasztok! Egy pár napja én is a gyári T-s ICS-t használom. Nekem nem került fel a superuser a frissítéssel, viszont a 3D launcher megmaradt hardreset ellenére is. Gyorsasággal nincs gondom, akkuidővel annál inkább. Nemtudom még mi miatt de zabálja az akksit a rom. (ötlet esetleg javításra?) A kamera ahhoz képest, hogy saját kedvére fókuszálgat, nem csinál rossz képet. Összességében nem rossz az ICS de remélem csiszolgatnak még rajta.
-
törölt tag
válasz mercurytopaz #4185 üzenetére
Akkor nálad valami nagyon nem stimmel, vagy nekem van oltári szerencsém.3 napja van fennt a CM10. Jelenleg 83%-on van 5ó 35p 57mp után.
wifi folyamatosan bekapcsolva, volt 40 perc poweramp max hangerőn meg kb 25-30 perc olvasgatás (origó cikkei) és 3 telefonálás kb 5-7 perc összesen.
Nekem rohadtul bevált. Jobban tetszik,mint az eddig próbálgatott romok bármelyike..bár vannak hibái még bőven.Paranoidot nem próbáltam ( hála qamu-nak ) De a többit mindet végignéztem.. CM10 után nekem pl loosh rom-ja jött be (bár nem volt benne lockscreen,de ez is tetszett rajta, kivétel amikor betojtam,hogy valakit felhívok a zsebemben ).A vírusos romok közül meg a v0.1-es GB edition volt nálam a tuti sokáig.(Óriási respect a készítőknek..nem kis munkájuk lehet benne... ) -
Gábris27.
csendes tag
válasz kutitomi73 #4173 üzenetére
Szia!
Kerestem, de nem igazán találtam megfelelő leírást.
Mielőtt nem töltöttem le a 4.0.4-et az előtt rootolva lett a SuperOneClick-kel,de azóta nem tudom vele megoldani. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz #03372544 #4200 üzenetére
Csak volt fenn. Most probalom visszaszenvedn a drivereket, de folyamatosan tinkilinkel, eldobja az usb-t... mingya reboot aztan megnezem tiszta telepitest.
mod: igy valszeg jo lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GTA V
- Crypto Trade
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest