Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
The90sFreak
csendes tag
válasz
kutitomi73
üzenetére
Állítsd vissza a gyári beállításokat, és válaszd, hogy törölje az SD kártya tartalmát is. (Persze ha van rajta fontos, előtte mentsd le.) Utána nekem csont nélkül ment minden. Csak türelem kell hozzá, sokáig ellenőrzi a letöltött fw frissítést.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
The90sFreak
üzenetére
Hmm, köszi. Mondjuk paranoid óta nem megy az USB sem... csak folyamatosan tinkilinggel ha radugom..
-
Melack
veterán
válasz
kutitomi73
üzenetére
Mókolt a telód, vagy gyári minden?
Mert ha mókolt, akkor visszaolvasva látod, hogy ez mindenkinél előjött. Csak gyári rendszerre tolja fel a frissítést a rendszer.
-
kutitomi73
aktív tag
A gyári Tmobil rom van fent és kiírja a telom hogy új frimwer van fent.letöltöm.telepítenêm.el is kezdi és úgy 20% körül android figura háromszögben felkiáltó jel!Miért?Mi a gond?
Köszönöm a segítséget elöre is! -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
The90sFreak
üzenetére
A launcher azért maradt meg, mert "elfelejtette" törölni az új update, visszaállítással megoldható, ha azt kívánod majd. (eléggé RAM zabáló)
Akkor okés

-
The90sFreak
csendes tag
válasz
The90sFreak
üzenetére
Sziasztok!
Egy kis státusz update.
Két napja végre sikerült frissítenem a T-s ICS-re (gyári beállítások vissza+format minden módon - ezúton is köszi a segítséget mindenkinek!), és nekem eddigi használat alapján nagyon bejön. Nem gyorsabb mint a GB, de nálam sokkal stabilabb. Nálam nem jelentkeznek a fórumban emlegetett lassulások, kifagyások és memória problémák, bár a szabad memória valóban néha nagyon alacsony (van úgy, hogy 30-40Mb), de ettől függetlenül a telefon nem lassul le. Ráadásul nálam megmaradt az Alcatel One Touch Launcer is, ami teljesen tökéletesen és megfelelő teljesítménnyel működik, pedig a frissítés előtt közölte, hogy ezt el fogom bukni. Az akku fogyasztás sokkal jobb lett nálam. Most ugyan nem túl intenzív a telefonálás, de bekapcsolt WiFi-vel, intenzív gyerekprogram (játék+youtube) mellett is simán kibír egy napot.
A kamera tényleg egy fos, de amikor értékelhető fényképet akarok készíteni, akkor én sohasem a telefonomhoz nyúlok. Arra meg hogy valami információt rögzítsek (papírfecni stb.), tökéletes. Amúgy én azt tapasztaltam, hogy rossz fényviszonyok mellett a "stand-by" fókusz valóban nem áll a helyzet magaslatán, de exponáláskor fókuszál, és a kép is éles lesz.
A játékok (Asphalt5, Drag Race, Talking Tom stb.) nálam teljesen megfelelően futnak, nem lassulnak, és nem fagynak ki, pedig higgyétek el a gyerek benyomná a pánik gombot azonnal, és hatalmas szirénázásba kezdene!
Mindazok alapján amit itt a fórumban olvasgatok, az én telefonom szerencsés csillagzat alatt születhetett.
Kitartás mindenkinek! Előbb utóbb mindenki talál egy jól működő állapotot szerintem.
Sikeres telepítésekkel és jól működő verziókkal megáldott, Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
wwenigma
Jómunkásember
A gyári Zelemlámpa progi mukodik nektek a legujabb trémobil romon?
-
Varesz_86
aktív tag
A fent lévő T-Mobile ICS Backup-hoz aminek az első hozzászólásban van a linkje melyik recovery kell? nekem a machfix-es van, az jó hozzá? mert amikor felteszem a gyári ics mentést megáll a legelején
köszi -
lumpika
tag
válasz
lumpika
üzenetére
Gb-s bootloaderem van.
Most a H1N1v4 fut a gépen teljes megelégedettséggel(2-3 napig eldöcög egy töltéssel) bár a cpu alsó frekit én egy kicsit magasabbra állítottam.
De mint minden gyarló ember, kíváncsi vók nem lesz-e szebb gyorsabb stb egy másik rommal.
Tehát : ha bármelyik verziót(CM10 vagy Paranoid) felteszem CWM-ből
akkor később CWM-ből még backuppal vissza tudom állítani a H1N1V4 legutóbbi mentésemet ?Üdv
-
mercurytopaz
aktív tag
Ez a CM10-pedig hiába nagyon jó, tragikusan sokat fogyaszt
Reggel 5.00-kor kapcsolták be, és 10-30-kor már töltőre kellett, dugni. Ez minden nap így megy.
Alap progik futnak. -
lumpika
tag
Csövi !
Paranoid ROMot tett-e fel már valaki közületek ?
Üdv
-
sogesz
csendes tag
Sziasztok! Akinek megvan a legújabb T-s update.zip, akkor azt megköszöném ha valaki belinkelné, mert az én telóm nem talál semmit. A novemberi T-s ICS van rajta. Köszi előre is!
-
Hui Neng
csendes tag
Továbbra se tudom mountolni az sdcard-ot. Így meg se tudom nézni, hogy az update.zip menne-e...Valaki tud segíteni?

Függetlenül, hogy tud-e nekem segíteni valaki, én is azt gondolom, hogy fizethetne az itt jeleskedő szakiknak az alca. Az eddigieket is tényleg kösz.
-
Milo629
aktív tag
Új T-s ROM-ban megint változtattak valamit? H1N1 V4 sehogy sem akart utána felmenni, se backup-ból, se tiszta telepítés után (se GB, se ICS bootloader-rel). Ha V5 nem is, de V4 várható a közeljövőben úgy, hogy az új frissítés után is működőképes legyen? (Bootanimációig sem jut el a telefon, visszarakva az új T-s ROM-ot simán elindul)

-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
kutitomi73
üzenetére
Akkor sajna nem tudom. Próbáld meg a beállítások/alkalmazások/Google Play alatt az adatokat kitörölni (nem eltávolítani)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
kutitomi73
üzenetére
Net van rendesen? Mert nekem visszaállva a 2.3-ra wifi hibák adódtak.
-
kutitomi73
aktív tag
Valakiiii!!
Az 1hsz-ban lévö gyári tmobilos romot visszatettem és Googleplay-rol sem letölteni,sem frissiteni nem tudok alkalmazást mert azt irja ki hogy hiba(-101).
Mi a gond?
SEGÍTSÉG -
Gábris27.
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni rootoláshoz(hogy kell csinálni)?!
Telo: ot-995
gyári 4.0.4 változatKöszi előre is!
-
kutitomi73
aktív tag
Visszatettem a gyári tmobilos romot ès nem enged frissiteni a play mert azt irja ki hogy hiba (-101).Mi a gond?Köszönöm a segitsèget!
-
Ed3r_X_
nagyúr
kivéve iOS-nál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na belaktam tegnap ezt az új T-Mobile-os ICS-t. Eddig tetszik, nem rossz, jó sok gyári app-ot letiltottam benne, viszont azt meglepődve láttam hogy azt a retek Asphalt 5-öt nem lehet benne se törölni, se tiltani (alapból). Jó, rootolva van igaz, bár ez kissé fura nekem.
Amúgy megvan még az SD kártyámon az ICS update.zip-je. Kellhet még valakinek valamire, vagy kitörölhetem?
-
dinnje
aktív tag
Nekem most olyat művel a play store, hogy különböző appokat telepít olyanokat amiket én még nem is nagyon ismerek. Viszont az általam telepítetteket nem frissíti. Azt írja: "Hiba történt az információk szerverről való lekérése során. [RPC:S-5:AEC-0]". És nincs más belépve az ökánttommal, megnéztem. Valaki tapasztalt hasonlót? Az alkalmazások javát TB-vel (jogtiszta) tettem vissza, de van olyan app, ami gyárilag van fenn és ugyan az a jelenség. Legfrisebb T-és ICS.
-
Cannabis7
senior tag
válasz
mercurytopaz
üzenetére
megkérdezhetem, hogy a CM10 mennyire vált be, mennyire stabil, mennyire kedveli a memóriaigényesebb dolgokat, játékokat.
eddig lebeszéltek róla, h nem stabil még, de őszintén szólva nekem a h1n1 v4-el is vannak gondjaim, olyan 2 hete van fent, és mostanában olyan programokat, meg játékokat force close-zik amiket meg se nyitottam már napok óta
, csak úgy feldobja az ablakot, és fél percen belül 4-5x is.
mindegy annyira nem zavar, de gondolkodtam már cm10-en, amúgyis szerelmes vok a Jelly Beanbe
, csak meg akartam kímélni magam a felesleges bajlódással, ha esetleg tleg használhatatlan lenne -
latis666
aktív tag
Mivel a telefonom szinte minden rommal ujraindul töltöre dugásnál, illetve megszakad a mobilnet wifi használat után stb arra gondoltam visszarakom a gyárit próba képpen és ha bármi hibát mutat beadom szervízbe. Eddig ok is lenne. Elmentettem mielőtt cseréltem a romot de mentés előtt rootoltam. Tehát rootolva lesz ha visszateszem és gondolom a recovery is fent lesz, Hogy tudnám tutira gyári állapotba hozni a szervízhez?
-
Hui Neng
csendes tag
Rákerestem az sdcard mount problémára itt a fórumba, de nem igazán lettem okosabb. Össze-vissza nem merek formázgatni egy update miatt, ott inkább rom cserék voltak.
-
bagyusz
őstag
El kell fogadni, hogy az ICS rendszer többet eszik meg mint a GB. A többlet szolgáltatások miatt ne is csodálkozzatok ics alatt. Ez olyan mint win XP és a win 7 viszonya.
A másik, hogy a rendszer miért lát 3xxMb-t a 512Mb-ből az azért van mert a különféle hardverkomponensek lefoglalják a maguk részét. pl:gpu,wifi,bt, stb
-
butyek
senior tag
Valaki megszánna engem egy linkkel, ami a paranoid legújabb verzióhoz kompatibilis gappshoz vezet? Töltöttem már le 2-t is, de annyi féle van, hogy erősen elbizonytalanodtam.
-
sniper112
aktív tag
én nekem jó volna az a kis javitás amit végeztek az utolsó t-s icsen amit most publikáltak. mert még nekem a gyári nov 28 4.0.4 es van és ott pl a simet nem ismeri fel. jó volna hozzá a frissités . vagy esetleg amit ide felraktam legújabb dec kiadású t-s icst felrakni ha úgy van azt hogyan tudnám megoldani? előre is köszönöm .
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
mercurytopaz
üzenetére
40 megára is lemegy a RAM? Nekem Hivatalos GB alatt volt 29 is
Off: tudom tudom, RAM kérdés, de hát.. GB itt elhasal. -
mercurytopaz
aktív tag
qlstar leírása alapján felraktam a cm10-hez a gapps-ot és csak azért nem sikerült elsőre, mert nem olvastam el megfelelően a leírást.
Nem kell az összes több ezer oldalt elolvasni, van kereső, /jobb oldalon felül/ és a keresett szó beírása után nagyon jól kiadja a szükséges választ. A memória keveslése tényleg felesleges, és ezt mondom azután, hogy a független telómon, most volt időm, kipróbáltam a GB-t, a gyári ICS-t, a francia ICS-t, H1N1 V-4-ig majd az új CM10-et. Nekem mivel tudom szubjektív, de a CM10-jött be a sebessége miatt, itt a kamera is szerintem a GB-után a legjobb.
Viszont, ha figyelem, a szabad memória ennél a legkevesebb, akár 40-mb-ra is lemegy, de lassulás,fagyás, még nem volt észlelhető, alapos nyúzás után se.
Vagyis az android megoldja, és az összes memória kezelő, nem hozott javulást.
Ne figyeljétek
-
Ed3r_X_
nagyúr
De van jó pár olyan telefon ahol külön van adva fix memória ezeknek nem? Ide is elfért volna egy ilyen

wwenigma: Az érdekes lehet, most speciel az MTK cuccok jutottak eszembe, Pandawillen láttam hogy az egy gigából AnTuTu mutat 990 megát. De némelyik ASRock alaplapon is láttam hogy külön az integrált VGA-nak adtak 128 RAM-ot. Ha megtalálom link

-
törölt tag
válasz
Hui Neng
üzenetére
ha azzal a recovery.imgvel ami benne van a mappában nem tudod elindítani akkor innen szedd le,másold be abba a mappába ahol a recovery.bat is van. Nevezd át hogy recovery.img legyegyen. Persze előtte a régit töröld ki onnan. Majd gépet indítsd újra és úgy próbáld meg.
-
Hui Neng
csendes tag
-
kutitomi73
aktív tag
Na most akkor melyik ROM jó?T-os 2.3 gyári vagy a H1N1 V4 aroma?
-
törölt tag
válasz
espista
üzenetére
"- Kikapcsolod a telefont
- Hang le + bekapcsoló gomb nyomvatart
- Első rezgésnél bekapcs gomb felenged
- PC felismeri a telefont(hogy ismerné fel mikor még ráse dugta a telefont?)
- USB kábel rádug
- recovery.bat elindít
- Le hangerő gomb elenged(Csak akkor ha rezget a telefon ismét)
- Recovery elindul
- Install zip from sd card pontban update.zipet kiválasztani
- telepítést jóváhagyni
- reboot system
- Örül!" -
espista
senior tag
válasz
Hui Neng
üzenetére
- Kikapcsolod a telefont
- Hang le + bekapcsoló gomb nyomvatart
- Első rezgésnél bekapcs gomb felenged
- PC felismeri a telefont
- USB kábel rádug
- recovery.bat elindít
- Le hangerő gomb elenged
- Recovery elindul
- Install zip from sd card pontban update.zipet kiválasztani
- telepítést jóváhagyni
- reboot system
- Örül! -
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Hogy lehet screenshotot készíteni?
-
qltsar
veterán
Nemtudom miért vagytok ennyire memóriahajhászok, gondolom nem értitek / tudjátok az Android rendszer működését.
Az elérhető RAM mennyiségéről pedig annyit, hogy nézzétek meg más telefonokban ami ilyen SoC-al rendelkezik mennyit hagy a gyártó
...Gondolom a task-killert is előszeretettel nyomkodjátok
!De hogy egyszerűen fogalmazzak, képzeljétek el úgy, mint egy integrált VGA-val rendelkező alaplapot PC-nél, aminek nincs dedikált memóriája, ezért az elérhető memóriából csíp le magának x MB-ot.
-
lazlo16
aktív tag
nem vagyok túlságosan megelégedve ezzel a gyári ICS-el =/ Rammal kezdhetnének mvit ha már papiron 512 vna abbó ne cska 350et ásson és abból is 250mb-t hazsjál csak a rendszer -.-
-
bladegery
senior tag
-
eccpecc1
csendes tag
Csak annyi hogy nagyon nagy köszönet bagyusz nak, a hivatalos t-s ics felrakásával kapcsolatban...és igazán utalhatna neki valamit az alcatel!
-
cenius1
csendes tag
Csak aza az érdekes hogy a galagxy3-mat nem tette tönkrem.de ha vissza kapom a telefont akkor a gyári usbjét fogom hassználni hátha akkor nem megy tönkre.még annyit vettem ésszre a H1N1 V4 ennél a romnál a be állitot csengö hang el álitodig
-
cenius1
csendes tag
Én is ezt mondom hogy nagyon érdekes.annyi hogy nem a gyári usb kábelját hassználom mikkor csatlakoztatom a géphez hanem galagxy 3 nak a kábelját.Valami ki nyirja a fö panelt!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Abban valaki tud nekem segíteni hogy 4.0 alatt miért nem mennek úgy a játékok, mint a 2.3 alatt? Értem arra hogy míg valami ment 2.3-on rendesen, addig 4.0-án kifagy (GTA III). De visszaállni nem akarok, mert akkor a wifivel vacakolok.

-
cenius1
csendes tag
Legelösször otu val frisitetem és még utána Hassználtam még a telefont 2-3 napik és utána adta meg magát.az után meg a h1n1 v4 romot tetem fel az is müködöt 3-4 napik aztán el indittotam a Gta vice cityt nem akkarta be tölteni be nem akkarta zárni és szabájosan ki kapcsoltam és uttána már nem akkart be kapcsolodni.Ja meg közben be volt kapcsolva game booster program.Lehet hogy valamilyen program okozta ezt.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok má ma vissza vittem Másodjára a Telenorhoz az Alcatel 995 telefont ugyan abbal a hibával hogy nem kapcsolbe és nem reagál a töltésre.és azt mondták hogy elötte fö panel cserét csináltak.és azt szeretném meg kérdezni hogy mittöl romolhatot el ugyan ugy azal a hibával?
-
kaffau
csendes tag
Történt egy olyan, hogy visszaálltam h1n1 v4-ről gyári(T-s) 2.3ra, hogy frissíthessek... a frissítés nem jött össze és még a recowerim is eltünt. Helyette valahogy egy alap recovery (anroid system recowery <3e>) menüm van...
Csak gondoltam leírom... hátha valaki találkozott ezzel a problémával. -
Comic
aktív tag
A BENENATH féle AOKP romról valaki tud egy changelog linket dobni?
Akár hogy keresem, nem találom! -
imi0424
senior tag
bírom ezt az ics memóriakezelést

nagyban játszok a need for speedel (éppen hogy birja a telefon) erre elkezdi nézni hogy jött e új email-em
egy az hogy olyankor másodpercekig szaggat eszméletlenül a játék, de ki is kell lépnem mert az a fostalicska led ott vilog ezerrel...
) -
Hui Neng
csendes tag
válasz
bagyusz
üzenetére
Igen, azt ajánlja fel a 10megásat. A nyavalyás.
(Baromira nem értem, hogy miért kell ennyit vesződnöm egy látszólagosan mechanikusan elvégezhető feladattal/frissítéssel. Azt meg aztán végképp nem, hogy látszólag ugyanazok a készülékek, ugyanazzal a szoftverrel jönnek ki és még is miriádnyi eltérés mutatkozik a frissítésnél. Főleg úgy, hogy nekem ezidáig rootolatlan gyári beállításokkal se ment...)Rákeres és küldöm a linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Interactive Brokers társalgó
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen légkondit a lakásba?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Gamer Egér RGB!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

köszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Őt kérdezd róla, de érzéssel...

Nekem root nélkül is engedte törölni. Bár énmeg aztnem értem hogy icsre frissités után hogy került oda a superuser
nekem azt nem engedi törölni