Hirdetés
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Stabil pályára állt az Android 16
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Van még bőr a Realme 14 képén
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
Akinek a FOTA és OTU sem bírta lefrissíteni a telóját ICS-re annak készítettem egy FW packot amivel ICS Bootloaderes lesz a telója.
FIGYELEM: SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK, HA TÉGLÁZÓDIK A TELÓ, VALAMINT NEM VARÁZSOLHATÓ TÖBBÉ VISSZA A GB-BOOTLOADER!!!!!!!4
AZ FW PATCH PACK A T-MOBILE UPDATE CSOMAGOKBÓL LETT MÓDOSÍTVA, TEHÁT MEGVAN RÁ AZ ESÉLY, HOGY CSAK A T-MOBILOS KÉSZÜLÉKEKEN FOG ÉRVÉNYESÜLNI.
AZ ICS-BL-RE VALÓ FRISSÍTÉS TÖBBNYIRE BIZTONSÁGOS MERT ELLENŐRZŐ ÖSSZEG VÉDI AZ EGYES FOLYAMATOKAT, DE MÉG ÍGY IS FENNÁLL A TÉGLÁZÓDÁS ESÉLYE!!!!
[1] Első lépés, Keressünk valami támpontot, hogy mi volt közelítőleg az FW verzió(Azért mondom, hogy közelítőleg, mert 61C után már nem frissült ez a partíció tehát e fölött vagy pont ez lehet az FW)
-Szerezzünk be egy root explorer programot
-Navigáljunk el ide: /dev/block/ majd másoljuk át az sd kártyánkra mmcblk0p13 file-t
-Ezután PC-re csatlakoztatva nyissuk meg a file-t a Notepad++ programmal
-Az első sorban lesz egy hasonló szöveg rész pl: 995X-2CTBHU1˙˙˙˙˙˙˙˙61C vagy ha rákeresünk erre: "androidboot.bootloader" akkor szintén egy hasonló szöveg tárul elénk LE61C0C0 (tehát az én esetemben 61C vagy a feletti lehet az FW verzió )
-Ha már megvan közelítőleg az FW akkor értelemszerűen azt GB verziójú gyári romot rakjuk fel, ha az én esetemet nézzük akkor a v61C romot kellene leszedni.[2] Miután felraktuk a gyári GB romot jöhet a patchelés, amit itt letudsz szedni itt->OT_995_TBHU_FW_patch_pack.zip
-4 db FW patch található a packban:
TBHU_616_v61L.zip
TBHU_v61C_v61L.zip
TBHU_v61J_v61L.zip
TBHU_v61L_ICS_082.zip- Az első szám/betű sorozat a jelenlegi rom/FW verziót takarja (TBHU_616_v61L.zip)
- A második szám/betű sorozat értelemszerűen a frissített rom/FW verziót fogja jelenteni (TBHU_616_v61L.zip)-Ha az én esetemet nézzük, akkor nekem elsősorban ezzel kellene kezdenem (TBHU_v61C_v61L.zip) majd, ha errort dob a CWM akkor megnézem a következővel magasabb FW-vel (TBHU_v61J_v61L.zip), majd ha ez sem vált be akkor jön ez (TBHU_v61L_ICS_082.zip).
-Ha nem dobott errort pl az elsőnél TBHU_v61C_v61L.zip akkor értelemszerűen egyből mehet az ICS BL frissítés tehát ez TBHU_v61L_ICS_082.zip
-CWM install zip menüpontja alatt tudjuk elindítani az FW frissítést.
Egyenlőre csak így tudtam elmagyarázni.
Ha bármi kérdésed van akkor nyugodtan tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HDMI topic
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest