- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacc65
tag
válasz
zsolt1981062 #24602 üzenetére
Sztem azért nézz utána,hogy a telepíteni kívánt alkalmazások egyáltalán futtathatóak e a 4.xxx-os-ek-en.
-
bmt50
senior tag
válasz
zsolt1981062 #24602 üzenetére
Lehet a cwm-ben baltazol el valamit,mikor a gapps-ot felteszed.CM11-re tobben panaszkodnak itt, hogy nem megy a jatek,de a tobbi cm jo elvileg jatekra.
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
zsolt1981062 #24071 üzenetére
Helló !
A youtub-ot te mivel nézed azon a rom-on ?
Más gondod nincs vele ?
Egyébként úgy tudom azon a kamera teljesen jó. -
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
zsolt1981062 #24073 üzenetére
igen,úgynézem mindenkinek más rom amivel jól fut a teló nekem pl.gyári 4.0.4-el semmi problémám nincs,minden mükszik,az akkuidö is türhetö!
-
csicsice
csendes tag
válasz
zsolt1981062 #24002 üzenetére
Köszönöm! Végre sikerült. Először Gapps nélkül Elindult. Utána gapps. Elindult és most eddig nagyon szépen megy.
-
Milo629
aktív tag
válasz
zsolt1981062 #23956 üzenetére
Legújabb van fent, úgy is ki akartam próbálni a MIUI-t, csak vártam vele hátha lesz újabb, CM 11-et még nem merem bekockáztatni. Vagy max visszarakom akkor a régebbi 10.2-t.
-
zsolt1981062
csendes tag
válasz
zsolt1981062 #23893 üzenetére
compass1997 válassza lett volna az előző hozzászólásom.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
zsolt1981062 #23525 üzenetére
oh.. tehát akkor nem én voltam ma napközben béna hogy nem tudtam mobilnetet rakni rfá? további problémamég előlapi kamerát nem kezeli le... utána ujraindítás kell hogy normál kamerára ráálljon.
ugyanez külső appal is maradt... camerza zoom FX fizetős verzióval.
CM10 is cisnálja ezeket.... jó lenne ha menne mobilnet anélkül nem az igazi -
Milestone2
nagyúr
válasz
zsolt1981062 #23525 üzenetére
Bagyusz a következő ROM-ban ígérte a data net javítását...
-
janihunk
senior tag
válasz
zsolt1981062 #23522 üzenetére
CM11 nálam akár 170mb szabadot is csinál. Szedj le egy ram optimalizálót a play ről. CM10.2 nél sose volt még 100mb se.
-
pepsi16002
csendes tag
válasz
zsolt1981062 #23522 üzenetére
hát ha bezártál minden és akkor se lett több akkor sehogy: D
-
Kovbob
senior tag
válasz
zsolt1981062 #23480 üzenetére
Ha jól tudom akkor az egy antutu tesztelő progi, szóval nyugottan ráteheted.
-
kgymac
őstag
válasz
zsolt1981062 #23312 üzenetére
Szia,
Ez érdekes, mert nekem kikapcsolt állapotban is mutatja a wifi mac address-t, bár a bt mac-et csak bekapcsolva. Az a tippem, hogy valami mégsem volt kerek az újraindításnál. Bagyusz, Keeperv85 vagy Fakirr1 az embered, akik tudnak segíteni a mac address ellenőrzésében (és helyreállításában, ha sérült). -
kgymac
őstag
válasz
zsolt1981062 #23301 üzenetére
Szia,
Nézd meg, hogy mit ír a beállítások/a telefonról/állapot-ban a wifi mac és bt mac címedről (valós-e, ha routeren mac address szűrést használsz, azzal egyezik-e).
- safe módban van-e a telefonod ?
- repcsi mód nem aktív-e ?
- tethering sem aktív, ugye ?A CM rom telepítése utáni két újraindítás is megvolt hiba nélkül ?
-
kgymac
őstag
válasz
zsolt1981062 #23295 üzenetére
Szia, ezt találtam hirtelen: http://androidportal.hu/2012-07-17/jelly-bean-ujdonsagok-es-sajat-tapasztalatok-2-resz . Indítsd újra a telefont, de ne biztonsági módban. Tedd be a pipát a debug usb-hez és úgy próbálj belépni cwm6-ba. Majd wipe-ok + rom+gapps feltétele + újra belakás, TB-t hanyagold, ha van is.
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
zsolt1981062 #23295 üzenetére
Fakirr1 blogjában megtalálod a választ, ha akkor se jó, sevice.
-
kgymac
őstag
válasz
zsolt1981062 #22985 üzenetére
Magadnak köszönd. Az olvasás hasznos.
@argetlam01: ez egy ismert hiba a CM alkás romokban. Majd egyszer javul
-
kgymac
őstag
válasz
zsolt1981062 #22981 üzenetére
Szia,
Hiányzó infó: volt hivatalos ics frissítés a telefonodra ? A tippem, hogy igen és utána feltettél egy GB romot -> emiatt nincs sd-d, mert más a mountolás helye.A post-odban play terminál van, inkább ne használd, biztos kezet és tudást igényel. Csak arra jó, hogy a recovery-t felflash-eld, de nem igazán ajánlott (sok tégla user@error miatt, pl. elgépelés, túl nagy reco img).
Ha figyelmesem olvasod az összefoglalót és Fakirr1 blogját, le kell töltened PC-re (winnel, én xp-t használok, de win7/8-cal is megy) a fastboot csomagot, kicsomagol a leírásnak megfelelően (pl. c:\fastboot). fastboot driver is kell, különben nem látja a pc a telefont, ha reco módba kapcsolod.
De előtte tedd rá az sd gyökérbe a romot (egy kártyaolvasóban legyen az sd !!!), amit fel akarsz tenni (zip, nem kell kicsomagolni). CM esetében a hozzávaló gapps is kell. Utána sd-t a telefonba, majd be kell belépni a recovery-be az összefoglalóban vagy Fakirr1 blogjában leírt módon. Ugyanott megtalálod a rom telepítés leírását. Fakirr1 blogjában képek is vannak, hátha úgy könnyebb.A telefon belső memóriáját meg felejtsd el. Ha látod PC-ről, az régen rossz, mert ráléptél a téglagyárba vezető útra (kb.50MB-s rejtett FAT partíció,amms.mbn file-lal. A file bármilyen megváltoztatása kinyírja a telefont, mint lásd az utolsó 1-2 oldalt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest