Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacc65
tag
cm 11-ben usb megosztás nem működik de hát kit érdekel úgy látszik csak én használom
-
x1port
addikt
válasz Milestone2 #25398 üzenetére
Látom már Blade3-ra is van CM11...
De sajna ahogy olvasom az újraindulgatás is megmaradt még náluk. (bármilyen rommal).
És ott is jelezték már,hogy bármilyen zenelejátszó bármilyen zenét , sd-ről vagy telefonról is szaggatva játszik le CM-en ) -
Milestone2
nagyúr
Basszus! Még az "épp kidobásra szánt" Samsung Giomra is elkészült és működik a CM11...Hihhhetetlen....
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
csicsice
csendes tag
válasz Milestone2 #25395 üzenetére
köszönöm, jön
-
ViCk980
tag
válasz x1port #25381 üzenetére
Tegnap reggel 7-kor levettem töltőröl. Játszottam rajta 1h 53 percet (RR3) 100-->56%. Ezután mobilnet kikapcs nap közben 2-3 hívás. Este 8-kor még 53%-on. Levezetésnek még 1h 20 perc játék 53-->16%.
Töltő és jóéjt.Tehát nálam fullosan rendben az üzemidő. (3h 35 perc képernyő használat.)
-
lacc65
tag
válasz csicsice #25380 üzenetére
cm 11-ben tökéletesen működik a kézi és az auto hálózat keresés igaz nálam a patch-et is fel kellett telepítent sztem tedd inkább ezt a telóra minthogy bele merészkedj a build.prop át írásába 10.1-en , viszont az én nagy problémám az usb tethering továbbra sem működik mivel csak mobil netem van egy restore-n is túl vagyok
-
x1port
addikt
Na sikerült felvarázsolni este a gappsot.
Égész szépen megy a CM11. Este nyomkodtam kicsit ,aztán ment a töltőre.
Reggel levettem róla és mire beértem melóba már 70%-on volt.
Android os evett közel 30%-ot.
Másnál is ilyen merülős? -
Keeperv85
nagyúr
válasz lacc65 #25374 üzenetére
Dehogy is nem!
Nézd csak!
"Minden bootnál a sim kártya miatt kér újraindítást amit a "vissz(back)" gombal el lehet tüntetni, ez az ára, hogy lehet hálózatot váltani."
Tehát ez a javítás pont a hálózat váltási gondok miatt készül(t). Miután kiderült, hogy a mobilnetet is befolyásolja, mégpedig negatívan, akkor írta bagyusz a második felét le a folyamatnak és a build.prop beállításokat. Mindezt vonatkoztatva a cm11-re. A korábbi verziók még váratnak magukra, de szerintem már nem sokáig.
-
csicsice
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek. Lenne egy (számomra) nagyon fontos kérdésem. Cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail van a telómon, nics vele semmi különösebb problémám, de amikor a Hálózatkeresésre nyomok (összes elérhető hálózat megkeresése) mindig azt írja, hogy "Hiba történt a hálózatok keresése közben" Ennek mi az oka, hogy lehet orvosolni? Sokat járok külföldre és szükségem lenne erre a lehetőségre. Valami megoldás? Köszönöm a segítséget! Üdv.
-
namerke
tag
A legújabb cm11 alatt valahogy működésre lehet bírni a gesture typing-ot magyar nyelven? Angolul működik így a billentyűzet, de magyarul nem, és ez elég nagy érvágás a korábbi releasekhez képest.
-
kgymac
őstag
válasz ORCA58 #25352 üzenetére
Szia,
Naptár valószínűleg nincs a telefonon, legalábbis a business calendar nekem nem listáz ki semmit (csak helyi naptár van). A google naptár hiányozhat, bár nekem pillanatnyilag nem települ helyhiányra hivatkozva (CM11 art móddal, tárhely: 104MB szabad, sd: 2,4GB, így a /system/app vagy más /system-ből nyíló csatolási pont alatt lehet hiány) -
ORCA58
addikt
A régi ICS-s recovery-vel tettem fel a CM 11-et. Kivettem a "ro.telephony.ril.v3=..." sort a build.prop-ból. Szépen működik a mobil net. Szlovákoknál voltam tegnap, ott is lehet hálózatot váltani, van mobil net is.
A gyerekek kezébe került, és 2 órát bírt (100%-ról 6%-ra) 1 óra Asphalt7 + 1 óra Angry Bird nyúzással.Eddig semmi hibát nem produkált.
Továbbra sem tudom hogy lehet benne naptárat szinkronizálni (nincs ott ahol régen volt).
Az sem találom, hogy a Trebuchet launcherben hol lehet a képernyő szerkesztést zárolni (ikonok ne legyenek mozgathatók) -
lacc65
tag
válasz ViktorHUN79 #25349 üzenetére
igen 4.4 után is ugyan az a szitu
-
shadowlizard
csendes tag
Új CM. Mitől lehet az hogy alapértelmezett böngészőben a a gif-ek, egyéb képek nem átlátszóak? Pl az itteni avatarok sem.
-
ViktorHUN79
aktív tag
Ezt ide szántam:
Viszarakni viszatudom bármi után a gyári4.0.4-et igazábol! Gyári 4.0.4 használat közben is,a régebben mentett gyári backuppot visza tudtam rakni!Csak azt nem tudtam hogy 4.4 felrakása után után a gyár 4.0.4 backupját visszalehet e rakni ha 4.4 fut a telón és nem 4.0.4!Így egyszerűen viszaállítani a gyári droidot vagy recoval kell friss szűz 4.0.4 csinálni és csak utána lehet a 4.0.4 ről készült backuppot visszarakni!
Látom elég sok segítő hsz.-t generáltam!Mindenkinek köszönöm a hozzászólást! -
Milestone2
nagyúr
-
GoodMann
újonc
válasz Milestone2 #25344 üzenetére
Fejlesztö/speciális indítás kipipálva és kész.
Akkor már nem is kell nyomogatnod többet.
Újraindítás és megkérdezi mibe akarsz lépni: Recovery, Bootloader vagy rebbotIgen kikapcsoltan úgy kell.
X1port : Tényleg gyere fel és a kezedbe adom az enyimét azt keress rajta hibát, még a térkép sem ugrált csak a frissítés után kezdte el.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz bagyusz #25343 üzenetére
Mindegy, már fenn van a ROM...
Lehet később felflesselem...
Ha ezt megtettem utána a Poer+Hang fel indítással egyből CWM-mel indulna?
És ha egyszer akarnék olyan ROM-ot telepíteni,a mihez ez a Reco nem jó, akkor arra ott a load.bat féle bebootolós lehetőség?Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bagyusz
őstag
válasz Milestone2 #25338 üzenetére
Az új 6.0.4.7 cwm-l a telepítésnek mennie kell azzal telepítettem én is. Érdemes lehet fel flashelni, mert natur bootal csinálhat x-akta jelenségeket.
-
Milestone2
nagyúr
válasz GoodMann #25340 üzenetére
GoodMann:
Nekem a Bagyusz féle új recovery "status 7 aborted" vagy mi a f.....mat írt ki.
De a régi 4.4-es Recoveryvel (aminél ugrált a kép léptetés közben) simán felment a ROM is meg a GAPPS is.Medvetársam:
Igen, csak bootoltam illetve mivel a régivel sikerült ott loadoltam...[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
GoodMann
újonc
De hogy lehet hogy csak nálatok van ez?
Flashelhető az új Bagyusz recovery és semmi baja sincs.
A rom felmegy a gapps meg nem, Mit ír ki?
Levan minden formázva?
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz Milestone2 #25337 üzenetére
Okés ,köszi.
Holnap a melóban megnézem.
Gondolom te is csak be bootoltad..?! -
Milestone2
nagyúr
válasz pataig #25330 üzenetére
"...Az új cm 11-hez melyik recovery a jói? (felmegy a régebbivel is?) Van jelentősége, hogy melyiket használom?..."
Én addig próbálgattam a Recovery-ket, míg az egyikkel végül felment a ROM is meg a GAPPS is...
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz x1port #25336 üzenetére
Ez vóóóóót az.
Nem kell megijedni, ugrál a kép, de attól még működik...[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz Milestone2 #25335 üzenetére
Tènyleg nem ugrotam rá.
Lèpjünk túl rajta kèrlek.
Megosztanád lègyszi a linkjèt annak a reco nak amivel sikerült feltenned ? -
Milestone2
nagyúr
válasz x1port #25331 üzenetére
1. Ha látsz egy idézőjelet és egy mosolyt, nem biztos, hogy ugranod kell. "...a cm is "gyári "alapú ..."
2. Én nem írtam semmit...ami hergelő volt.
3. Inkább nem szólok (hozzád) többet. morogj csak magadban....[ Szerkesztve ]
-
counterbill
senior tag
válasz Milestone2 #25326 üzenetére
Köszi. Nézelődök még neten. Pár leírást találtam ,hogy mire mit csinál a telefon de kezdek arra gyanakodni ,hogy ez totál megdöglött. Nem rezzen ,nem világit ha töltőre dugom semmi.
[ Szerkesztve ]
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
x1port
addikt
válasz Milestone2 #25328 üzenetére
Jelen esetben nem èn beszèltem "hülyesèget".
Sőt a kedèlyeket sem kellene hergelned.
Nem kezdődik semmi ha visszaolvasod Te hozod fel ezt. -
pataig
tag
Az új cm 11-hez melyik recovery a jói? (felmegy a régebbivel is?) Van jelentősége, hogy melyiket használom?
-
lacc65
tag
válasz counterbill #25322 üzenetére
vedd ki az akksit 10-15 percre majd próbáld újra
-
Milestone2
nagyúr
válasz counterbill #25324 üzenetére
Amíg Waiting for device van, addig nem is fog semmi történni.
De nálam, amíg írta a Waiting for device üzenetet, a WIN eszközkezelőjében ott volt a kis sárga felkiáltójeles háromszög. Az azt jelenti, hogy hiába látta bekapcsolt (működő) állapotban a PC a telefont, download módban még nem látja, már ha van sárga háromszög...Ha nincs, akkor ott más a hiba.
Nekem anno leírta valaki telepítsd a gyári drivert (ettől látja majd működő állapotában) majd telepítsd a ADB device drivert is (ettől látni fogja download módban). Anno én így tettem, azóta látja mindkét módban és tudok ROM-olgatni...
"...Én nyomom a gombokat h rezzenjen de semmi(hang le+power)..." Ez már nagyon láma, de a sorrend sem mindegy. Nekem úgy működik (gondolom másnak is), hogy Power+Hang le kb 10mp-ig, ekkorra Download módban van, PC-re feldug, millimásodpercre látni is, hogy a Win felismeri, és utána szabad csak elindítani a load.bat fájlt, vagy az újabb reconál az install or boot.bat fáljt.
Ennél többet az én tudásom nem tud hozzátenni...
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz Milestone2 #25319 üzenetére
Nekem a bagyusz féle reco val 2x abourt status7 hibaüzi volt.
Aztán felment.
Viszont a gappsot nem tudom vele feltenni.
Azt ìrja hogy sikeres de a rom-ban nyoma sincs guglis alkalmazásoknak. -
counterbill
senior tag
válasz Milestone2 #25320 üzenetére
Az alcatel oldaláról raktam fel az adb drivert meg két programot is ami az első hszben be volt linkelve.
Megpróbáltam az ONE TOUCH Upgrade-et lefuttatni de annyit ír ,hogy nézzem meg ,hogy csatlakozik e a telefon. De a gép gyönyörűen felismeri azért nem értem. Plusz ,hogy hard reset kombinációra nem is reagál.
(#25321) lacc65 : Na ez a baj ,hogy nem reagál arra sem.
[ Szerkesztve ]
-
lacc65
tag
válasz counterbill #25317 üzenetére
a hang fel és a pwr az stimm de addig kell nyomva tartani míg eljut a második rezzig külömben a reco-ba szeretne menni tehát ha a piros hasú robottal találkoztál az azt jelenti hogy nincs vagy sérült a reco
-
Milestone2
nagyúr
válasz counterbill #25317 üzenetére
"...Letöltöttem innen egy recovery csomagot hátha rátudom rakni legalább a cmw-t de a program nem látja a telefont..."
Akkor szerintem nincs fenn minden driver...
-
Milestone2
nagyúr
Ezt nem értem, hogy a legfrissebb Valentin napi CM11-et nekem az új Bagyusz féle recoveryel nem telepítette fel abort 7 vagy mifene...
...de az "ugrálós" régebbi Android 4.4-hez készült CWM-mel felment...ezt nem értem...mondjuk a lényeg, hogy fenn van.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
counterbill
senior tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam cimborámtól egy ot-995öt mondván a barátnője csinált vele valamit és nem akar működni. Bekapcsoltam és megakadt boot közben az alcatel feliratnál. Ott helyben megpróbáltam csinálni egy hard resetet (bekapcs hangerő fel). Örültem is mert bejött egyből a kis nyitott hasú droid dolgozott majd kikapcsolt. Ezt párszor eljátszotta és azóta már bekapcsolni se tudom és a hard resetre se reagál. Töltőn volt végig és feltöltve hozták át a telefont. Most ha rádugom a gépre akkor a gép felismeri mint eszközt de ugyan úgy nem reagál semmire. Kérdésem az lenne ,hogy mit lehetne vele csinálni? Nem vagyok jártas alcatelben. Esetleg nincs valami program mint sonynál a flashtool vagy samsungnál az odin?
Letöltöttem innen egy recovery csomagot hátha rátudom rakni legalább a cmw-t de a program nem látja a telefont. Driverek fent vannak a többi androidos eszközöm miatt.Válaszokat előre is köszönöm!
-
pataig
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék azoktól akik használják az új cm 11-t, s esetleg játszanak is a telón, hogy a 3d-s játékok futnak-e rajta?
(természetesen olyanokra gondolok, amelyek futottak ezen a gépen Ics alatt)
Most SCI van a telómon, mert a cm-10.2-20131210-n a játékok kiléptek (állítólag memóriakezelés miatt), viszont a felhasználói élmény messze elmarad a cm-hez képest nálam! Szóval szeretnék visszatérni a cm-hez, ha működik rajta minden, s a memó kezelés is szupi!
Előre is köszönöm a válaszokat! Szép napot mindenkinek! -
lacc65
tag
válasz argetlam01 #25312 üzenetére
az értékelése jó de az utolsó néhány hozzászólás nem dícséri agyon ártani nem használ
[ Szerkesztve ]
-
GoodMann
újonc
válasz argetlam01 #25312 üzenetére
Bizony az egyik legjobb szépen teszi a dolgát, nekem is fent van
-
argetlam01
tag
[link]
ehhez mit szóltok lehet használni bátran?[ Szerkesztve ]
-
GoodMann
újonc
válasz Keeperv85 #25308 üzenetére
Az Icsv.1.3 wwenigma romja azt hiszem felflasheli a 6-os recoveryt és a bootot is ahoz , hogy a gyári állapotra vissza tudjam állítani muszály felflashelni a sajátját,mert szerintem nézne a telemax hogy a hatos recovery fel van flashelve
Idáig abban a hitben voltam , hogy fent hagyja az utolsó boot ami fel volt flashelve és nem írja át.
Ezek szerint a gyári állapotra a bootot sose kell flashelni csak a recoveryt?
Mert úgy is átírja a következő telepítés és ez minden romra vonatkozik legyen az GB Vagy ICS vagy CM.[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz GoodMann #25307 üzenetére
A két recovery között volt egy erős váltás, főleg ami a mentések szerkezetét illeti, ezért nem találja az egyik a másik md5 adatait.. Mégis azért volt/van rájuk szükség, mert az alattuk futó kernel követte a készülékeket, tekintetbe véve hogy GB vagy ICS alapú-e az adott modell.
Én arról beszélek, hogy miután egy rendszer felkerült, akkor a boot partíció mint olyan felülíródik, nem marad rajta az előző dolgokból semmi sem. Az pedig, hogy milyen recovery hajtotta végre a feltelepítést, vagy visszaállítást a sikeres művelet után már teljesen mindegy. Ezért van az, hogy egy-egy romhoz elég pl. csak bootolni a másik recoveryt, miután a feladatát elvégezte (visszaállítás, mentés, telepítés stb...) már nincs rá szükség. Akár le is lehet törölni, vagy maradhat a gyári is fenn. A rendszert nem érdekli.
Ez mondjuk igaz az Androidos készülékek 99%-ára. A maradék egyel soha sem fogsz találkozni remélhetőleg. Azok teljesen más elveken működnek. Van ami recovery nem is létezik...
-
GoodMann
újonc
válasz lacc65 #25302 üzenetére
Ja és nem arról van szó hogy visszalehet e tenni,mert igen.
Hanem arról hogy utána milyen lesz a telefon működése ha fent hagyod a CM11-ből fent maradt és fel flashelt bootját és recovery-t ezért javaslom mindig vissza kell flashelni a sajátját a gyári visszaállításnál.
Így van benne van.
X1PORT-nak is ez lehet a baja, hogy nem teszi fel azt amit használ és nem flasheli fel az újat, így ne várjon jó működést egy telefontol ha más boot van neki felflashelve.
Azért kell átírni mert a fastbootban van már egy recovery és kettö nem lehet azonos névvel, Fakirr azt mutatja neved át ics-re a machficet pl ics1-re
[ Szerkesztve ]
-
GoodMann
újonc
válasz lacc65 #25302 üzenetére
Ahoz ha átírod a flash batot hogy kerül vissza a gyárí boot és recovery?
Olvasgasd Fakirr1 Blogját!
Fastboot: Bele a saját boot és az átnevezett recovery, abba még beleteszed az átnevezett machfixet, és a számítogép CMD vel indítod a flash-t ill a bootot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.