-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stojesz #23588 üzenetére
Meg kéne nézni,hogy eredetileg milyen rom volt a telón, majd az összefoglalóból leszedni az annak megfelelő gyári mentést és felrakni cwm 5.5-ből. A cwm-et csak bootoltatni kéne, full format (kivétel sd ) majd restore a romot. A blogomban van leírás a telepítésről/visszaállításról.Azt,hogy hogyan tudod megnézni az eredetileg eajta lévő romot, két módon is meg tudod nézni: a backupod (ha van) custpack részében lévő build.prop tartalmazza, vagy a 13-as partició (ha jól emléxem? ) sd-re másolásával és egy notepaddal .. Ez utóbbit anno Bagyusz leírta régebben,a fórum keresőjével keress rá..
Ebből neked ez kell:
-Szerezzünk be egy root explorer programot
-Navigáljunk el ide: /dev/block/ majd másoljuk át az sd kártyánkra mmcblk0p13 file-t
-Ezután PC-re csatlakoztatva nyissuk meg a file-t a Notepad++ programmal
-Az első sorban lesz egy hasonló szöveg rész pl: 995X-2CTBHU1˙˙˙˙˙˙˙˙61C vagy ha rákeresünk erre: "androidboot.bootloader" akkor szintén egy hasonló szöveg tárul elénk LE61C0C0 (tehát az én esetemben 61C vagy a feletti lehet az FW verzió )
-Ha már megvan közelítőleg az FW akkor értelemszerűen azt GB verziójú gyári romot rakjuk fel, ha az én esetemet nézzük akkor a v61C romot kellene leszedni.Copyright: Bagyusz
-
stojesz
tag
válasz
stojesz #23551 üzenetére
Van arra mód, hogy valamilyen gyári Alcatel programmal teljes törlést végezzen a telefon és egy szűz rendszert tudjak feltenni? (Hangsúly van a gyárin, mert fontos a garancia. Ahogy említettem, a telefon a hugomé, sajnos csak ritkán találkozom vele és nem tudom visszamókolni egy esetleges nem gyári rendszer feltétele után a telefont gyárira, hogy ne kössenek bele a T-ben garanciális ügyintézéskor. A hugom pedig nem technikai guru, hogy maga nekiálljon a dolognak.)
Sajnos azt dobja a One Touch Upgrade, hogy nem található frissebb verzió a telefonon találhatónál és nem folytatja a "telepítést".
Köszönöm az eddigi és a későbbi segítségeiteket is!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
stojesz #23547 üzenetére
Vagy innen: one-touch-upgrade-q-2-7-1.exe...nem tudom van-e frissebb....
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Kovbob
senior tag
válasz
stojesz #23541 üzenetére
Előszőr próbálj meg egy factory resetet szerintem, ha úgy nem megy, akkor próbálj meg fel tenni egy új romot. Hogy hogy kell abban fakirr1 blogja segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest