- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
válasz
Gondwana #8430 üzenetére
Szerintem egyszerű a képlet: Működik a specifikációnak megfelelően? Ha igen akkor jó az nekem 2-3ezerért is.
A tartósságról meg csak annyit, hogy csak amit itt a fórumon (meg a Conrad oldalán) olvastam IPC-1L és hasonló töltőkről (10.000ft) jó pár nem működik már (Mit ad Isten!) pont a gari lejárta után. -
And
veterán
válasz
Gondwana #8360 üzenetére
Erre még csak elméleteket láttam, biztos infót sosem olvastam róla, a manual ugyanis nem említi a pontos refresh-kiértékelő algoritmust. Elég valószínű, hogy a frissítéskori ciklusszám limitált, és van, aki esküszik rá, hogy többször egymás után indított refresh-programmal még jobban feltornászta a kapacitást. Nem mondom, hogy ez kizárt (bizonyára létezik olyan - erősen kétes - állapotú cella, amelyen esetleg van értelme), de én ilyet sosem tapasztaltam: mire befejezte, az utolsó pár kapacitásadat már alig változott.
-
kugyu21
senior tag
válasz
Gondwana #8276 üzenetére
Ha már pont a Technoline-t hoztad fel, a BC700-as az IPC-1L klónja (és én azt is említettem), tehát szolgáltatásaiban pont ugyanazt tudja. A BC450-nek a tudása viszont már kevesebb a nem választható töltő és kisütő árammal, és a fix 450mA egy 600-as aksinak már sok lehet. A képet nézve, a másik különbség, hogy a 700-ashoz képest hiányzik a fészekválasztógomb. Most nem volt időm rákeresni a leírására, ezért ez most csak tipp, de gyanús és feltételezhető, hogy nem lehet csatornánként más és más funkciót használni. Tehát én inkább a 700-ast választanám (IPC1-L klón).
-
kugyu21
senior tag
válasz
Gondwana #8270 üzenetére
Azt senki nem állította, hogy egy IPC soha nem mehet tönkre. Viszont a szolgáltatásai az árához képest jónak mondhatóak és szerintem ennél butább töltővel, az akkumulátoros lét elég bizonytalan.
Az átlagokkal, százalékokkal pedig óvatosan kell bánni, mert pl. ha csak a Te esetedet nézzük, akkor 1-ből 1 meghibásodott, tehát 100%-os hibaarányról is beszélhetünk. -
Kernel
nagyúr
válasz
Gondwana #8118 üzenetére
Nem egészen, külföldi weboldalakon több helyen említik, hogy a 3,6 V névleges feszültségű akkut 4,1 V-ra kell tölteni, míg a 3,7 V-ost 4,2-re.
Csak annyi a különbség, hogy a 4,1 helyett 4.2 V-ot ráküldeni nem szerencsés, míg fordítva inkább csak kíméletes használatnak minősül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest