- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy668
újonc
Nálam egy occó 16 usd-s hasonló dolog van fent:
https://gunfire.pl/product-eng-1152205534-Red-Dot-1x40-Reflex-Sight-Replica-Black.html
Nekem kellett rá magasítót tenni, nem azért mert az irányzék kitakart bármit is, hanem mivel, ha az arcom elé húzom a fegyvert tökéletesen egy vonalban lesz a szememmel a red dot.De lehet ez csak nálam van így.
Aliexpressen érdemes nézelődni, ha mégis kellene magasító, kb 4 usd. erre keress rá:"Riser Base Picatinny Rail Weaver 20mm"
Gratula a fegyverhez, élvezni fogod
Nálam első számú kedvenc.
Később elgondolkodhatsz egy m4 tár adapteren(kemény 8 euró környékén van), sokkal könnyebben lehet kapni m4 tárakat mint g36 tárakat. És kb 1 perc kicserélni.És jóval többfajta m4 tártartós chestrig van, sajna a g36 tárak olyan kalasnyikov méretű tártartót igényelnek
Szerk, most jutott eszembe, én rátettem az elejére egy kis olcsó vertical grip-et, nem kötelező, de számomra kényelmesebb tartani a fegyvert.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest