- Microsoft Rewards
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Én is nagyon nagyon agyalgok rajta, bár a fém házas blowback verzión. Amúgy 551-esem volt, a hosszú előagy miatt kicsit orrnehéz volt az 552-es valamivel könnyebb lehet. Az abszolút kedvencem lenne, ha ennyiért acél volna.
A másik bajom vele, hogy eszméletlen összetett szerkezet, a szerelése az egyik legbonyibb amit eddig láttam, illetve a tárakat elég cink hozzá beszerezni ha midcapre vágysz.Amúgy tényleg túlzás nélkül a legjobb airsoft fegyvereim egyike volt a jg new gen sig 551 ras. Gyakorlatilag a legjobb, leg élménydúsabb játékaim köszönhetem neki.
A másik fegyver amit ki kell még próbálnom a JG FN FAL-ja. V3 box, ugyanúgy frankó tárcsás hopup mint a signél, blowback, csak egy klasszissal egyszerűbb szerelni (hozzáteszem a siget nem bontottam meg abszolút, dobozból tökéletes volt, játékon röhögve túllőtte a 120k-ból összerakott beszerző féle bar10 csodát 340 fps-el, .28-as bbone bio-val)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik bajom vele, hogy eszméletlen összetett szerkezet, a szerelése az egyik legbonyibb amit eddig láttam, illetve a tárakat elég cink hozzá beszerezni ha midcapre vágysz.