Hirdetés
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
köszönöm az okfejtéseket.
más:ghillie alap hálónak ez rossz? átüt a színe?
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Egyszerűbb megoldása tangens 0,25 szorozva 100 yarddal (91,1 méterrel). Erre kijött az ominózus 0,397 méter. Mivel sokallottam, ezért kiszámoltam a 100 yard sugarú kör kerületét, leosztottam 360-nal, majd negyedeltem. Ugyanaz jött ki.
Közben utánaszámoltam és rájöttem, hogy kimaradt egy 60-nal történő osztás

Így viszont tényleg 6 mm a szórás 91,1 méteren.

MOA verziók:
Egy MOA száz méteren 2,9 cm. Persze nem pontosan ennyi, van néhány tizedmilliméter eltérés, de a gyakorlatban ennek nincs jelentősége. A képet árnyalja egy kicsit, hogy valami okos amerikai kitalálta: a valós szögperc helyett alkalmazzák az amerikai mértékegységekhez közelebb álló lövészszögpercet, a Shooter szó után S-MOA-nak rövidített mértékegységet. Ez 100 yardon egy hüvelyket, 2,54 cm-t jelent. A ballisztikai programokban a valós szögpercet a True szó után T-MOA-nak nevezték el. -
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
1 moa 100 yardon 0.96 inch, tuti elszámoltál valamit, de logikusan végiggolva is sok a 40 centi.
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Egyetértek.
Beleolvastam a cikkbe és tényleg ennyit írnak. Ez maximum egy airsoft fegyvertől elfogadható.
300 méteren 2,61 méteres pontosság...
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem mateknáciskodni akarok, de 100 yard (91,1 méter) 0,25 szögperce nekem 0,397 méterre jött ki.
Kétféleképpen számolva is. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
MOA: Minute of angle, szögperc.
A 100 yard az ~90 méter, nem ~900. A yard egy szűk méter, ez van a legközelebb az angolszász mértékegységek közül a méterhez. Az én értelmezésem szerint a .25 MOA 100 yardon ~6mm-es szórást jelent, ami meseszerű, gyakorlatilag lyukba lyukat lő.
-
Zotya984
senior tag
Srácok szeretném megérteni a következő dolgot. Viszont valamilyen ismeretem hiányos mert nem értem a következő értéket.
"Lőtéri körülmények között 100 yard (911 m) távolságból leadott lövések esetén a becsapódások 0,25 MOA pontosságot eredményeztek." Akkor most mellalak megvolt ????

Hülyülést félre téve 911m en 0,25 MOA az mekkora szórást jelent centiméterben. Ha ugyan átváltható ilyen értékre.forrás : 7. AMSD OM 50 – Nemesis (Svájc)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Persze egy gépkocsi végsebességét, fogyasztását is meg lehet adni utánfutóval, de nem ez a bevett szokás.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
A fegyver szórásáról volt szó. Én úgy értelmeztem, hogy minden más tényezőt kiiktatva. Nyilván orkán erejű szélben vak lövésszel mélygarázsból lőve más tényezőkkel lehet számolni.

És igen, futottam bele olyan problémába már, ahol a fegyver volt a szűk keresztmetszet és nem a lövész képességei.
-
Lacuss20
senior tag
http://deckersmilitaria.wordpress.com/2011/08/29/570/
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Vagy kell az 1600 m-es csőhossz

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A következő mondat az lett volna, hogy ok, most mennj ki és csináld valós körülmények között, a hol a távolság növekedtével a mozgó levegő iránya a távolság növekedtével a röppályán szépen váltakozik attól függően hol árnyékolja be a szelet fa, vagy egyéb tereptárgy, vagy hogy mennyire melegedett fel a talaj alatta...

Ne a labor körülmények közötti elméleti lehetőségekről beszélgessük, mert mint tudjuk, azok sem feltétlen megismételhetőek. Hozzáteszem kételkedem abban hogy 100 méteren bárki akár állványról meglövi .22-essel a 3 centis szórást még akár szélmentes, fedett helyen is. Annyi szórás már a felmelegedő, hőtáguló csőben is van, arról nem is beszélve, hogy sem a lövedékek, sem a lőportöltet nem 100% azonos lőszerről lőszerre, és akkor még egy rakás faktorral nem is számoltunk, mint a csőre belülről rakódó égéstermék, ami lövésről lövésre eltérően deformálhatja a lövedéket.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
A fegyver szórásáról volt szó, nem az enyémről.
Fegyversatuba fogva olimpiai légfegyverrel lehet ezt produkálni szerintem egy szélmentes hangárban.
Sajnos az anyagi vonzata miatt nem tudom vállalni a tesztet, nincs 1,5-2 millió forint forgótőkém csak a csőre. -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Megteszed nekem, hogy légfegyverrel, vagy 22-essel hitelesen dokumentálva, kimért 100 méteren meglövöd a 3 centi szórást öt lövésből ? (Azután próbáld meg háromból kérlek). No offense, tényleg.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Zotya984
üzenetére
A legnagyobb visszaigazolt találat tudomásom szerint 1.400, vagy 1.600 méteren volt Afganisztánban.
Egy amcsi sniper-spotter páros terített le valakit. A céltávcsőben légypiszoknyi alakra lőttek, a spotter sem tudta megmondani, hogy férfi, vagy nő volt-e, aki eldőlt.
Barrett 50 volt a fegyver.A 3 centi szórás 100 méteren egyáltalán nem kuriózum tűzfegyverek között. Elég megnézni, sima légfegyverrel, vagy 0.22-essel mit lőnek olimpikonok.
-
stefanitsr
senior tag
-
Zotya984
senior tag
(Hát elég nagy off: 1600m-ről 50ft-os nagyság eltalálható élessel???)
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A többség azért játékra veszi ezeket, tehát épphogy előny, ha olyan teljesítményű, amivel nem vágnak ki játékról, erre céloztam azzal, hogy a visszaalakíthatóság nem szempont...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
A visszaalakíthatóságot nem gari szempontból, hanem eladhatóságból írtam.
Én személy szerint szívesebben veszek olyan cuccot, ami gyártósorról lekerült alkatrészekből áll, mint egy saccra kókányolt valamiből. Mellesleg a rövidebb rugóból nehéz hosszabbat csinálni, míg a régi szelepet vissza lehet rakni.
Persze, a rugóvagdosással jól skálázható az erősség, lefelé. -
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
válasz
H A M M E R
üzenetére
Kukoricából van. Nyilván nem tesz jót neki se a víz/pára, se a fény és talán a meleg se. Tedd be egy jól záródó dobozba és akkor tovább eláll.

-
H A M M E R
csendes tag
A BIO BB mitől bomlik le? Ha kinyitok ez zacskót és levegőt kap, akkor elkezd bomlani, és ha csak egy év múlva használom fel, akkor rosszabb minőségű lesz? Vagy víztől, fénytől indul a bomlás?
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem biztos, hogy az adott típushoz kapsz kisebb áteresztőképességű szelepet, ugyanakkor nem is használhatod játékon, ha adott erő felett lő (Feltételezve persze, hogy nem akarsz tudatosan fájdalmat és sérülést okozni vele -> nem szempont a visszaépíthetőség, garancia nem jellemző airsoft magyarhonban).
A CO2 esetében ugye nem játszadozhatsz azzal, hogy green helyett hfc134a-t használsz, tehát marad a szelepcsere, vagy a kakasrugó rövidítés, utóbbi mellett szól az is, hogy nem szükséges hozzá alkatrész azokon felül ami már rendelkezésre áll. Egyébként nem feltétlen kell vágnod, mert esetleg kis szerencsével egyszerűbben találsz hasonló rugót, mint bele való, de kisebb gázáramra méretezett szelepet.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jobban szeretem a szelepcserét. Könnyen, kevesebb macerával lehet visszaállítani. Szerintem.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Elég vágni a kakasrugóból.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
zalman90
üzenetére
Nem olyan macerás az, sima revolver. A hozzá való kiegészítőket kell csak beszerezni. Lőszeröv és valami, amit tárdobálónak használsz a hüvelyekhez. Egy hüvelybe megy 4db BB, vagyis egy tár ugyanúgy 24 lövés, mint az airsoft pisztolyok nagy része.
Persze az 570fps már gond, de szelepcsere és van az 400 alatt is. -
Badsheep
csendes tag
Hali!
Egy nagyon szimpatikus webshop elérhetőségét szeretném megosztani veletek:
Egyébként ők a Combat Gear Blog társoldala

Új és használt angol hadi cuccokat árulnak jó áron és nagyon jófej a kapcsolattartó srác!
-üdv-
-
emiki6
veterán
válasz
csoola
üzenetére
Mi haverokkal ikeában akarunk árut feltölteni szombat és vasárnap reggel 5-től 9-ig, hogy mehessünk airsoftozni. 1-2 hónap alatt komplett felszerelésre is telni fog. Persze diákként könnyű, míg eltartanak a szülők...

Eleinte nem tetszet a cm040, de mostanra egészen megtetszett. Nem tudom mi lesz az aktuális fegyver, mire veszünk is valamit.

Azért kérdeztem, mert ha van használtan olyan, ami tetszik is, meg jó is, akkor az is lehet opció.
-
csoola
tag
válasz
emiki6
üzenetére
Átlátok a szitán! De egyébként gondolkodtam, hogy eladom a cuccaim, a G36-ost is beleértve, még egész szép pénzt is kapnék értük itthon szerintem, de eddig még mindig sikerült magamat lebeszélni szerencsére. Igazából ha nem lesz nagy szükségem pénzre, akkor szerintem nem is fogom őket elpasszolni (sőt, vennék egy A&K M4-est, meg egy Cyma CM.048-as AK-t is
). Ha menni fog továbbra is együtt az egyetem és a meló, akkor akár még az előbbieknek megfelelően bővülhet is a család idővel 
-
zalman90
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
én gázos pityut nem , csak k*csög pityut ismerek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viccet félre téve , változó , pl nekem a KJW m9 elég hangos , és a KWA 1911 em meg még hangosabb volt , kb szét akart robbanni lövéskor , míg a glockok pl szerintem halkabbak
itt 1 videó 1911 ről
és m9 ről
kb ahogy hallod ennyire hangossak
-
Nunder
őstag
Üdv!
Újból fellángolt párunkban a késztetés, hogy leporolva a cuccot nekikezdjünk a játéknak. Mivel anno nem volt lehetőség olyan cuccokat beszerezni amik kellettek volna, szeretném kikérni a véleményt néhány felszerelési tárgyról.
Pontosabban egy CIRAS mellényről, egy pisztolyról és egy hozzá tartozó combtokról. A pisztolyban nem vagyok biztos, de valamiért 1911 fétisem van
Ha esetleg tudtok másikat ajánlani, nagyon szívesen veszem. Egyébként még egy GBB-s verziót néztem ki, csak jobb lenne egy olyan. -
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Így is lehet mondani, sajnos tipikus -mint munkahelyen is-, papír legyen! Oszt ha csak törlésre tudja használni az illető, akkor is jó, mert van!

stefanitsr: Mármint a megélhetési hmmm... "eltulajdonításon" kívül? Konkrétan semmihez?
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Pontosan.
Kb. olyan ember szervizelhet hivatalosan airsoft fegyvert, aki az éleshez is hozzányúlhat.
Agyrém ez a szabályzás.
-
Gismo
addikt
Vagy ajánlom a gunnerse.hu -t.
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Megbonyolították a hivatalos utat? Ezt kifejtenéd?
-
emiki6
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Van egy airsoft doki oldal, ahol 5k az átnézés rendberakás és abban nincs benne bizonyos dolgok cseréje + alkatrész...
-
-
-
emiki6
veterán
Hol tudok utánanézni, hogy hol vannak szervizek, ahol átnézik, rendbe szedik az új fegyvert?
Telda: Üreges a 040D tusa, lehet bele aksit tenni?
-
Lacuss20
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Hát embere válogatja "általában egy ötöst" kérnek el érte. Javaslom, hogy olyannál csináltasd aki megengedi, hogy végignézd, no nem azért mert utána majd te magad sipsup szétkapod. Legalább rálátásod lesz. Illetve, ha valaki ajánlja ismerősöd vagy csapattagok az még jobb mert van "szerelő" aki nem azt teszi bele amit te oda adsz neki... http://shop.ehobbyasia.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/m/cm-045a_1_mark.jpg
Én erre gondoltam, hogy ilyen "keretes".

-
Lacuss20
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Nekem keretes tus volt nem zárt. Abba pont belement egy 7.4 es 2200Mah-s turnigy aksi ki vezetékelve.
Mint mondották 400+ lesz valószínűleg. Vegyél hozzá gyorsba egy kék madbull gumit és csók. Szétkapni gumi csere, H lenyomó! Nekem sokat dobott. Kenés csere hézaglás ha hosszú élettartamot akarsz bár ezek így is eléggé jól bírják. O gyűrűs nózi a lila kell a rövidebbe. Nekem volt CM045a 295mm-es csőhossz le se írom mennyi lő táv mert megköveznek, hogy olyan nincs xD pláne nem AEG
A hosszab csővel a szóráskép talán javul kicsit illetve ha szűkebb az hoz fps-t. Szerintem a rövid változat is jó mindarra amire a hosszú, de mobilisabb. 
-
BaKeSZ87
őstag
V2 tűzkapcsoló elégve, ill patkolva

-
sss
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
Szűk helyeken pl épületben praktikusabb a rövid cső. Nem igazán a cső hosszától függ a pontosság (inkább a normális bb-től, hopup gumitól). Tus? Passz.
És esélyes, hogy dobozból kivéve 400 fps fölött lesz, tehát ha komolyabb játékra is akarsz menni, akkor vissza kell gyengíteni.
-
emiki6
veterán
Okoz e hátrányt a hosszabb cső, illetve nőveli e a pontosságot?
A keret tus vagy a teli tus a jobb? (Nem tudok dönteni)(nem lehet aksit tenni a telibe se)
-
emiki6
veterán
válasz
Lacuss20
üzenetére
CM.040B:
- gunfire: 3195 g, 370-380 fps
- taiwangun: 2835 g, 420 fps
- airsoftpro: 3175 g 410 fpsCM.040D:
- Gunfire: 3270 g, 370-80 fps
- taiwangun: 3045 g, 420 fps
- airsoftpro: 3270 g, 420 fpsTaiwangun a legkönnyebb, gunfire a leggyengébb. Kinek higgyek? Mindegyik boltban más típus van vagy valamelyik nem hiteles?
-
emiki6
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
A sima és az C hosszabb csövű.
A B és a D Pedig rövidebb.A sima és a B keret tusos.
A C és a D pedig telt tusos. (mind kettő lecsukhatós, tehát aksi nem tehető bele.)Egyik nagy problémám, hogy mindenhol más specifikációkat írnak. Nyilván ha könnyebb, annak örülök. A hosszabb csövű, az jobban tetszik, de a rövidebb csövű gondolom könnyebben kezelhető, tehát a rövidebb csövű megint jobb. --> Legyen a B vagy a D. Melyik a könnyebb? Van e más különbség (FPS-ban például)?
-
emiki6
veterán
Szerintetek melyiket érdemes?
- CM.040
- CM.040B
- CM.040C
- CM.040D -
Telda
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Egyelőre csak egyet reszeltem meg, de más a probléma.
A tárban a pöcök, ami bent tartja a golyókat nem tud hátra menni teljesen, mert félúton megakad, szorul az egész. Ezért a kamra nem is tudja rendesen hátratolni és a bb-et sem adagolja. -
Telda
addikt
Még egy utolsó kérdés
.
Ez mit célt szolgál? Mert most ez miatt nem megy bele a tárzsebbe.
-
Telda
addikt
Hali!
Megjöttek ma a Cyma AK tárak, ezúton is szeretném megköszönni Zotyának a közös rendelést!
Viszont akadtak némi nehézségek, méghozzá nem akadnak be a tárak a biztosítóba.
A négyből egy sem, valamint a 028 és a 040D sem eszi meg
. -
Zotya984
senior tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Taiwangun-on van. Gunfire oldalon nincs.
-
pigsty
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy igazán bele való terepmászó bakancsot!
1-2 szaktopicban is felteszem ugyane kérdést, ide azért írok, mert van egy-két airos ismerősöm (másfél évesek a szakmában kb, de érdemi, konkrét cipellős javaslatuk nem volt), lehet, velük tartok bevetésre később, de airsofttól függetlenül is érdekel nektek, hardcore terepjáróknak
a véleménye.Szinte minden héten, hétvégén szoktam kirándulni, gyalogolni erdőben, változatos terepen, szikláson ritkán.
Tavaszi, nyári időre még úgy-ahogy van egy régi futócipő, de télre, sáros időre nincs olyan, amivel bármikor bátran nekiindulnék.Olyan kellene tehát, ami több km-s sétáknál is kényelmes, talpán nem megy át a tüske, szög, törött üveg azonnal, és bírja a sarat, koszt, csapadékos időjárást, hóban-esőben is mászkálhatok vele, akár -10°Cban is, nyilván megfelelő zoknival. Az jó lenne, ha akár 3-5 centi mély vizes terepen se menne bele a víz.
Másodlagos szempont a halk, csendes járás benne.Design kevésbé fontos, lényeg, ne vörös gumicsizma legyen
gondolom valami sötét, fekete színű elég lenne.
Lábméretem 44 (van némi differencia kínai, egyéb elmérések miatt), férfi vok.Olvasok is vissza a topicban természetesen hszeket.
Annyira nem vagyok military-mániás, (bár van egy BW terepmintás nadrág+kabát
) de találtam 1 blogot, ahol foglalkoznak bakancsokkal is.
Az egyik legújabb magyar termékre a post és kommentek lesújtókat írnak. Egyetértetek vele?
(Egyszer egy rendőrnyomozó valami amerikai márkát ajánlott, ami szerényen 60 ezer FT-nél kezdődik.)HAIX, alig használt MH surranó...?
Pénzbeli keret: háááát.... egy katonai boltban mosolyogtak, mikor naivan 20k HUF-ot dobtam fel, mire leesett, lett abból 40ezer. Tudom, egyszer, hosszútávra minőségi terméket meg kell ám fizetni, főleg a jelenlegi árfolyamok, fizetés mellett ne mindegy, mennyit adok ki, 40-50 ezer forintnál többet semmiképp nem adnék ki kezdetben.
Bp, esetleg agglomerációban vásárolnék, külföldi rendelést nem tudom, kipróbálhatóság hiánya, és átkozott vám miatt.
Fél-OFF: katonai ruházat témában ki ismeri és mi a vélemény, elégedettség erről a pesti boltról? Utóbbi vélemény jöhet PÜbe, ha itt nagyon off lenne.
Várom a válaszokat, köszönök minden javaslatot!
-
emiki6
veterán
Airsoftpro.cz megbízható, jó?
-
Telda
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Sok a konkurencia
.
Pedig szerintem jobb mint egy boyi. -
Telda
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Csak nem fellángolt a szerelem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stefanitsr
senior tag

Nah, most így néz ki a cyma m4.

-
Zotya984
senior tag
gunfire rendelésbe valaki nem száll be? 20EUR kéne és ingyé posta volna.
-
csoola
tag
válasz
emiki6
üzenetére
Jók a Cyma AK-k, de ha NAGYON-NAGYON nem szereted az AK-t és a G36 ANNYIRA tetszik, akkor megveheted szerintem. Nekem is a G36 tetszett nagyon, mert übermájer szájenszfiksön meg modern meg minden és nem is lett szar, egy évig játszottam vele dobozból kivéve. Nekem 0738 van amúgy, az a K verzió. Amit utoljára linkeltél, ha jól láttam ugyanaz, csak "teli" tussal, az olyan szempontból jobb, hogy a tusba bele tudsz applikálni jó nagy LiPo akkut is, de nekem nem jött be és az előagyba is befér az 1.8-as Turnigy akku.
Ha meg már rábeszéltek a Cyma AK-ra, akkor kezdd el nézegetni a 040+ számúakat, nekem az AK-63-ashoz hasonló verziójuk tetszik, asszem az talán 048 számmal fut, de nem tuti. -
stefanitsr
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Semmit. Feltöltöd a gyári akkut, megtárazod jóféle BB-vel és használod amíg szét nem esik, és ha szétesik, vagy panaszod van akkor elviszed szakihoz. Több embert ismerek akik évek óta tolják cm.028-assal, és hírből nem ismerik az átnézetést, hopup gumi cserét, csőcserét. Amúgy felesleges is. Az újabb szériás cyma-jg gumikat max átmostuk meleg szappanos vízben és teljesen jól teljesítettek, de mondok valamit, én elkezdtem mondjuk 2009-ben az AS-t, kicseréltem az akkori kezdésként vásárolt cm.035-ben és .036a-ban a gumikat és semmi de semmi javulást nem tapasztaltam...
-
emiki6
veterán
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
A CM.040 Enyhén (túl
)erős 
Ahogy nézem egy 2200-as aksi simán belemegy a CM.028-ba. Kell akkora vagy felesleges? (GFC vagy Redox?)"Amit érdemes lecserélni:
Normális zsírozás, hézagolás
A gyári csövet érdemes cserélni egy márkás alap csőre - a gyári is használható, de így jobb élményben lesz részed.
A gyári rugóvezetőt cseréltesd csapágyazottra - növeled az élettartamot.
A gyári zsírozást cseréltesd le.
Normális hézagolás sem ár.
Ezen felül a gyári dugattyú utolsó foga könnyen letörik - ha nem is teljesen."
Forrás
Ezek még fennállnak, érdemes valamit innen megcsinálni? -
Zotya984
senior tag
egyéb kérdés.
Mellényt vennék de színben bizonytalan vagyok.
Milyet érdemes? UCP és fekete amit néztem eddig. (választék fekete, olive, coyot, upc, woodland)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
) de találtam 1 blogot, ahol
)erős