Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
-
DJGABI
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
az mb06-hoz milyen való? mi a kulcsszó rá alin/ebayen? csak railesek meg csőre szerelhetők jönnek szembe
-
drzozo
senior tag
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen, gondoltam, hogy nem kell hozzá vennem egy mobil ágyat.

Amúgy tudsz még kezdőnek mondani ötleteket, tippeket, vagy esetleg mit kell még hozzá vennem?
Mert bipodot akarok hozzá, meg golyót. -
válasz
macilaci78
üzenetére
Hú de kínai ez még nekem...

-
válasz
macilaci78
üzenetére
Okés.
A JG Bar 10 igen tetszetős. Arra milyen bipod megy? Gondolom ami csőre megy, de a cső, milyen átmérővel rendelkezik?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Egy kutya közönséges kulcsos ruhás szekrény már elég, de lövedéktől, tártól, hajtógáztól külön tárold.
Mesterlövész fegyverből airsoftra a Snow Wolf S24 a best buy, ha nem tetszik, akkor JG Bar 10. 20 méteren alapon is jó, jól összerakva 50-60 méter elvárt.
A rugós precízebb, pontosabb, de izomerővel feszíted meg a rugót. A gázost egy ujjal is felhúzod, de az egyre csökkenő nyomástól változik a lőtáv, pontatlanabb lesz.Légfegyvert magánterületen a tulajdonos jelenlétében, vagy írásos engedélyével használhatsz. Ez a hegyoldalra is vonatkozik.
-
Thome
veterán
Fegyver jól bírta az új szabványosított levegős résszel.
150 lövés eredménye, 100-as rugóval. Ment vissza bele a boreup kóceráj.

-
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, igaz, még annó voltam itt egy pár kérdés erejéig, de most esedékes lenne a közelövőben egy vásárlás.
Ahogy olvasom a szabályzatot, meg a törvényt,hogy a tárolásra térnék ki elsőre. Látom, hogy kulcsal kelljen zárni. Ez mit takarjon? Láda, szekrény, stb? Ha nincs semmi akkor vennem kéne? Törbény szerint igen. Vagy a szállítás is ott van. Arra kapok valamit, vagy arról is nekem kell gondoskodni.
Másik. Mesterlövész fegyvert néztem ki magamnak, amivel csak otthon "bohóckodnék" céltáblával.
Vagy egy hegyoldalba lövődöznék céltáblára.Az egyik egy L96-os fegyver lenne, ami rugós.
A másik MAUSER SR WARRIOR lenne, az is rugós.
A harmadik egy SAR10 Swiss Arms CO2.Kérdésem az lenne, hogy mennyi pozitívum és negatívum vannak a rugós/gázos fegyverek közt?
Melyiket érdemes vennem? Kezdő vagyok.
-
nyisziati
veterán
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Én most rendeltem elemeket a red dotba, egy tizes pakkot. A termékleírás szerint kb. 2-3 órát bír egy elem, úgyhogy éles bevetés előtt érdemes lehet újat berakni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Párásodásra nincs épkézláb megoldás, a legdrágább szemüveg is párásodik idővel. Nekem olyan védőszemüvegem van, aminek a lencséje mögött saját fém keretében a dioptriás szemüveglencse van párásodásgátló réteggel. Felül fejkendő, alul shemag + állig begombolkozva. Így ha megállok, leguggolok, a melkasomról a pára nem száll annyira az arcomba és kevésbé párásodik a szemcsi. Sokat segít a szellős dizájn.
Paintballosok használnak ventilátoros maszkokat: egy ventilátor hajtja a levegőt a lencsék előtt. Van, akinek nem szereti a szeme: ingerli, kiszárad.Optika: tanulj meg két szemmel célozni és nem lesz gond. Red dottal könnyebb is, mert torzításmentes a lencse. Egy új elemet megér a próba, de ha nincs változás, akkor ennyit tud a technika. (Kínai, nagy a szórás.) Illetve ha erős szórt fény van: párás, ködös időben, vagy összefüggő, vékony felhőtakaróval, az gyakran még rosszabb a red dothoz, mint a verőfényes napsütés.
Az AUG hop upja alapvetően egy jó konstrukció. Ha össze-vissza hord, akkor az fps nagyjából állandó, így a hop up gumi lehet sallangos (esetleg rideg), vagy a cső az egyenetlen. Bontás nélkül is egyszerű kivenni a csövet, nézz bele a hop up felő 0-ra tekert hop uppal a fény felé és ha egyenetlen, vagy koszos a cső fala, akkor meg is van a hiba. Tekerd fel a hop upot, ha a gumi sorjás, szakadt, az is csinál ilyet.
Hosszabb sorozat (30 bb) után is pontatlan az egyes lövés? Puha gumi? Pl Guarder 50-es? -
NeoPampalini
senior tag
A hétvégi játék jó volt, bár néhány probléma azért adódott, amire megoldás kellene, ha van.

Nyilván nagyban befolyásolta a dolgot az, hogy eléggé párás, hűvös idő volt, hiába sütött a nap.

1. Párásodás - létezik erre bármilyen hatásos módszer? Plusz kettős hátrányban is vagyok, mert rövidlátás miatt szemüvegben vagyok kénytelen játszani. Így frankón bepárásodott mind a dioptriás, mind a védőszemüveg.

2. Optika - talán a benne lévő elem volt már gyenge, de kb. semmit nem lehetett látni a red-dot-ból, még max. fényerőn sem. Bár amekkora távolságokra lőttünk, lehet, hogy inkább sima nyílt irányzékot veszek majd, érzésre az is bőven elégnek tűnik.
Grátisz kérdés. Meglehetősen nagy a szórása a fegyvernek (JG AUG-4), ezt a problémát honnan közelítsem meg? Az első egy-két "hazai" próbálgatástól eltérően a játékon nem volt két lövés, ami egymás után legalább nagyjából ugyanarra ment volna. Gyanakszom arra, hogy a hideg miatt rideg volt a hop-up gumi, de nem tudom.
Egyébként a teljesítménye jó volt a fegyvernek, kronózva 380 FPS (0.20-as BB), nem éreztem, hogy ez kevés lenne. -
lacy86
addikt
Macilaci78!
Koszonom szepen a fegyver valasztast.
Ocsem nagyon orult neki. 👍👍👍 -
M5Norbi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jól van köszönöm szépen!

-
csoola
tag
Anno volt eredeti és (valószínűleg) nem eredeti Imax B6 töltőm, szerintetek megéri a plusz pénzt az eredeti, vagy jó a koppintott? Nem tapasztaltam anno egyikkel sem problémát, nimh és (valószínűleg 2 cellás) lipo akkukat töltenék.
-
nyisziati
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Persze, alapvetően én is beltériként gondoltam rá.
Még magamnak is jó lenne.
Kültéri játékra nyilván van sokkal jobb. -
M5Norbi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
És 20-25 re?
-
M5Norbi
őstag
válasz
nyisziati
üzenetére
Hát igen ezek miatt gondolkodom az elektromos és a CO változat között.
De a Tokyo Maruik csábítóak csak keveslem a 200 FPS-t.
Vagy elég az?
Inkább attól tartok hogy ebben a kategóruában az elektromosak még elég gyengék.
Nálam a táv zárt térben olyan 10 méter,nyílton olyan 30.Elég meggyőző képek

Csoola: nem olyan rossz a helyzetem,inkább az ár-érték arányt nézem.
Ezért gondoltam hogy egy CO-s Well nekem jó lenne.
Hacsak nem mondjátok hogy hamar elromlik.
KJW húzós KWC ket néztem még.
A blowbackben igazad van ahhoz azért nem ragaszkodom mert plusz hibaforrás. -
nyisziati
veterán
válasz
M5Norbi
üzenetére
Gyengébb az elektromos, ezért vettem én is CO2-est. Viszont mivel javarészt én is beltérben használom, ezért itt elég brutális átütő ereje van 4-5 méterről. A műanyag nerf céltáblámat alaposan kilyukasztgatta, úgyhogy tervezek egy gyengébb elektromosat is beszerezni.
Meg aztán éles versenyeken is használnak elektromost, ne felejtsük el, és használható lőtávnak ott is meg van adva a 25-30 méter.
Itt van pár kép a kilyuggatott céltábláról. 5 méter volt a táv, nem nagyon célozgattam, csak szórtam full-autón.
-
csoola
tag
válasz
M5Norbi
üzenetére
Nem ismerem a helyzeted és nem is tartozik rám, szóval csak annyit tennék hozzá, hogy ha azért nem akarsz drágább KJW stukkert, mert félsz mondjuk, hogy ha nem tetszik, akkor kidobott pénz, akkor tudd, hogy simán eladhatod kb. bármikor beszerzési áron itthon.
A többit én nem ismerem, de amúgy meggondolnám a helyedben, hogy legyen blow back, szerintem sokat hozzátesz a fun faktorhoz

-
csoola
tag
Egy ilyen akku tudtommal bemegy egy ilyen fegyver válltámaszába, gyakorlatilag is?
-
M5Norbi
őstag
válasz
nyisziati
üzenetére
Igen erre gondoltam ez simán belefér azért.
A hideg nem akkora gond a pincében használhatom ha nagyon akarom.
Néztem amúgy az elektromosokat mivel az a legkényelmesebb csak azok nem túl gyengék?
Ilyen TM-eket néztem jó áruk van és elvileg jó minőségüek. De ez is gyengének tűnik.Macilaci78:
Igen ez pl nagyon tetszik. De elég ez az FPS?
Illetve idegenkedem a Green gastól de ez lehet hogy felesleges.Mennyi FPS az ami szerintetek már elég?
-
nyisziati
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
És ugyanitt egy szán-hátrasiklásos, olcsó elektromos. Ráadásul Tokyo Marui.

-
nyisziati
veterán
válasz
M5Norbi
üzenetére
Azért azt ne feledd, ha árérzékeny vagy, hogy a gázosnak van további költsége is, a patron (meg persze a BB). Nekem egy mini Uzim van, 40 BB-s tárral, nagyjából 100 Ft egy tár kilövése. Ezt is kalkuláld be a hosszú távú költségekbe.
Meg ugye a gázos ilyen hidegben inkább beltérben működik jól.
Ha olcsóbban és időjárásfüggetlenül szeretnéd üzemeltetni, akkor inkább az elektromost nézd meg. -
M5Norbi
őstag
Elhiszem nektek,olvastam hogy tényleg nagyon jó.
De egyenlőre ahogy néztem úgy áll a dolog hogy kétszer annyi mint amit én szánnék a dologra.Persze köszönöm minden segítségnek örülök

-
csoola
tag
válasz
M5Norbi
üzenetére
Pisztolyban kevés tapasztalatom van, de a KJ Works (KJW) pisztolyok bejöttek, számomra nagyon jó ár/érték aránya volt. M1911-es replikái vannak, gunfire pont kifogyott a simából, de ha jól gondolom, a többi hasonló is jó pisztoly, avagy máshol találhatsz. Ha majd újra veszek pisztolyt is, akkor én maradok ennél a márkánál.
-
M5Norbi
őstag
Helló!
Kis segítséget szeretnék kérni!Abszolút kezdőként manapság kedvet kaptam airsoft pisztoly vásárlásához.Nem vagyok tini csak hobbi lenne

Játszani nem hiszem hogy fogok inkább itthon célbalőnék vele,szórakozás céljából.Van erre íj is de az macerásabb sokkal nagyobb terület kellene hozzá.
Mint ilyen nyilván nem a csúcskategóriát célzom meg
A kérdések:
Elég a rugós vagy az nagyon amatőr?(nem a 6000 Ft os Vaterás)
Főleg CO sokat néztem és hogy ne legyen bonyolult nem szükséges a Blow back sem.
Amit nagyon nem tudok hogy hány FPS-től érdemes nézelődnöm?
Nem szeretném két nap után megunni.
Boltok:
gunfire.pl
shop.ehobbyasia.com
redwolfairsoft.com
taiwangun.comVan amelyik nem javasolt?
WELL márka mennyire javallott?
Amiket néztem eddig:
Illetve Tokyo Marui ból találtam rugósokat ennél is olcsóbban 200 FPS körül.(azt olvastam hogy nagyon jó márka)
Előre is köszi!

-
macilaci78
nagyúr
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Minden esetre továbbra sem vagyok facebookon.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Fura, hogy dec. 4.-ére nincs szentendrei játék a softairen. Egy jótékonysági játékot minden ingyenes "szakoldalon" promótálnék.

-
NeoPampalini
senior tag
Vasárnap jön valaki Szentendrére a "Jótékonysági Mikulás játékra"?

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Megnéztem én is, de nem bánom, hogy megrendeltem a fegyverem gunfire.pl-ről, vám+áfa és szállítással együtt több lenne és még az undorító rikító narancs lángrejtő is kiborítana

-
lacy86
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Koszonom, hogy gondoltal Ram.
De mar ismeros megvette ami kellett
-
macilaci78
nagyúr
-
nyisziati
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
"megfogja a vám."
Ja, pont ezt számolgattam, hiába eszméletlen jók az árak (kb. 40%-kal kevesebb, mint nálunk), de a vám, áfa... Plusz a szállítási költség is iszonyú magas. Mindennel együtt ott is vagyunk a hazai áraknál. És akkor még a garanciáról nem beszéltünk.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
lacy86
üzenetére
Evike Airsoft akciózik a héten.
Use coupon code "CYBERMONDAY" to take 23% off your order this week!
Egyéb kuponok.USA-ból jön a csomag, szinte biztos, hogy vám+áfa is fel lesz számolva, mert megfogja a vám.
-
nyisziati
veterán
-
Thome
veterán
Nem rég találkoztam egy ilyennel, de nem mentettem el könyvjelzőnek.
Szóval: Elvileg van valami mód, hogy custom markingos legyen a fegyver, s nem gravírozásos a dolog, hanem kapok egy matricát, s mint régen a vízalapú "tetkók", rárakod, valamit csinálsz vele, lehúzod, s a grafika tartósan ott marad.
Sehol nem találom ezt már, külföldi oldal, ha valakinek rémlik ilyen, linkelje be bátran.

-
nyisziati
veterán
válasz
csoola
üzenetére
Szia! Red dotot az alin is találni fél-, vagy akár harmadáron. Mondjuk többet kell rá várni, az biztos.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
jozsi252
üzenetére
A nózit és a dugattyút ugyanaz a fogaskerék mozgatja. Íme.
Az adogatólap eleje a nózihoz, a vége a fogaskerékhez csatlakozik. A delayer a nózi mozgását módosítja, tovább tartja hátul.
Az akku pont nem számít a képletben: vagy felhúzza a rugót, vagy nem. Köztes megoldás nincs.
Az M4 kamrában 4 bb marad, plusz ami a csőben van. Ezért mondom, hogy használat után 2-3 egyes lövés üresen, hogy a csőben se maradjon BB és a dugattyú is elöl legyen, a nózi pedig hátul. Sorozatlövésnél véletlenszerűen áll meg valahol a rendszer: a dugattyú hàtul, a nózi elöl, stb...Lehet, a gyári kamra a megoldás.
-
csoola
tag
Úgy néz ki, hogy megrendelem ezt a fegyvert, meg tudnátok mondani, hogy esetleg milyen tárakat eszik meg (mivel kompatibilis)? Plusz szeretnék szíjat venni hozzá, de nincs rajta külön felfogatási pont, ezt a problémát hogyan lehetne orvosolni? Plusz még erre gondoltam, vagy valami ilyenre, anno a G36 mellé sosem vettem, de mindig szerettem volna.
Köszönöm a segítségeteket előre is. -
jozsi252
veterán
Persze én azt értem meg tudom hogy ez normális hogy kiesik pár BB. Viszont a kérdésem az hogy normális-e az a jelenség hogy a nózi úgy áll meg hogy a bb ki tud közvetlenül esni a hop up kamrából? Tehát nem lóg be a kamrába annyit sem hogy egy BB-t bent tartson közvetlenül a kamrába.
-
gabe_
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Szerintem ez normális. Mármint a hopup kamra csőrében maradó, tárcserekor kieső 1-2 golyó.
Amikor bent van a tár a fegyverben, akkor ez a csőr nyitja ki azt a pöcköt, ami kiengedi a golyókat a tárból.
A golyó kijön a tárból, de még nem kerül egyből a csőbe, hanem a kis csőrben marad, amíg az előre-hátra mozgó nózi fel nem engedi a csőbe. Ezek a bb-k ilyen köztes állapotban vannak, ami ha kiveszed a tárat, akkor simán kiesnek. -
jozsi252
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Elején mikor a fegyót próbálgattam még újkorába gyári hop up kamrával, akkor nem találkoztam ezzel a hibával. Az új hop up kamránál jött elő egy idő után.
Az tudom hogy normális dolog hogyha leveszem a tárat, akkor még pár bb kiesik. Viszont azt nem tudom hogy mennyire normális állapot, hogy a hop up kamrába nem mindig marad BB. Van amikor meg a nózi belóg a kamrába annyira hogy a bb-t bent tartsa a kamrába. Elvileg a nózinak minidig be kell lógnia a kamrába hogy egy BB mindenképp a kamrába maradjon? Mert ha igen, akkor lehet ez okoz(hatja) ezt a gondot.
Múltkor úgy vettem le a tárat hogy a fegyvert megfordítottam (tár felfele nézett) és láttam hogy a kamrába még szó szerint lötyögött 1db BB. Ahogy visszafordítottam a fegyvert ki is esett a kamrából a tár fele a BB. Ez azért van, mert a fogaskerék nem mindig úgy áll meg hogy a nózi elől legyen annyira hogy 1 bb-t bent tartson a kamrába?
Bár fura módon az esetek 99%-ba amikor lövöldözés végén leveszem a tárat, a nózi mindig úgy van hogy egy BB bent marad a kamrába.
Én még erre gondoltam hogy talán ez a dolog a ludas. Bár lehet hülyeség??Li-Po akku járt alapból a fegyverhez, és a 2 cellára írtam hogy úgy állnak egyenként. Még az is eszembe jutott hogy esetleg túl gyenge a gyári akksi, ezért a fogaskereket talán nem úgy mozgatja ahogy kellene?
-
DJGABI
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
jozsi252
üzenetére
Az akkufesz nem sokat befolyásol ebben.
Egyik fórumtárs delayer-t (késleltetőt) tett a felhúzó fogaskerékre, neki ez oldotta meg a problémát. Leggyakrabban nózi, adogató lap, hop up kamra, és/vagy gumi a ludas.Mi a 3,95 V? A Ni-Mh akkuk 8,4 V, vagy 9,6 V szoktak lenni, de a 10 cellások 12 V névleges fesszel mennek. Egy cellát kb 1,4 V-ra töltesz fel, az 9,8 V, illetve 11,2 V Ezt a pakkot nehéz 4 V körülre meríteni.
A Li-Po cellafeszültsége 3,6-3,7 V, feltöltve 4,2-4,4 V, merülve pedig 3,2 V körül. Ebből is 2, illetve 3 cellások vannak. Ez meg 4 V körül még vígan szalad, mert a kapacitásnak csak kis része van a 4 V feletti tartományban. -
DJGABI
addikt
tegnap ha már blekkfrájdéj rendeltem egy Well MB06A-t. Mennyire bánom meg? Zotya984 tied még működik?

nyilván nem Novritsch akarok egyből lenni, meg azt írtá(to)k a legtöbb olcsó fegyónak a belét úgyis ki kell cserélni, kezdésnek/snájperkedést kipróbálni jó lesz, nem? igazából felénk elég dzsindzsás a pálya, szal nem is akarom túllőni az AEG-eket, az a 30-50m hatótáv bőven elég. Meg úgyis a lopakodós style-t kedvelem. jó ez persze már csak a magyarázkodás

-
jozsi252
veterán
Ez valahogy jobban bejött, legalábbis ami a kinézetet illeti illetve vékony keret van a plexi körül. Szóval tetszett ez, csak hát nem gondoltam a feedback alapján hogy ilyen.
No sebajViszont lenne egy másik gondom az M4 fegyómmal. Nemrég kilőttem egy hi cap tárnyi BB-t, de 4-5x is egyszerre kettőt lőtt ki. Na most ezt már legutóbb is tapasztaltam, az akku akkor 3.95V környéke lehetett, utána feltöltöttem teljesen, és akkor 3 hi cap tárnyi BB-t jól lőtt ki, nem nyomott kettőt egyszerre egy alkalommal sem.
Most megint 4V-ról indult a fesz, és megint kettőket lőtt ki ahogy említettem 4-5 alkalommal is. Nem hinném hogy összefügg az akkuval, csak mondom leírom azért.
Szerintetek tár hiba okozhat ilyet hogy amiatt lő ki 2db bb-t?G&G BB-t használok a kezdetek óta, tolómérővel megmértem és 5.95mm az átmérője, szóval tuti nem a BB okozza ezt az anomáliát.
-
csoola
tag
Sziasztok kollégák!
Abbahagytam egy időre az airsoftot, de agyalok, hogy vissza kellene térnem hozzá, mostanában egyre jobban eluralkodik rajtam, hogy bevásárolok valami szép mordályt.
Anno JG G36-al játszottam, meg később egy KJW 1911-est szereztem mellé, nagyon szerettem őket, mindegyik jó fegyver volt. Most valami mást szeretnék, ezt a fegyvert néztem ki, véleményezzétek kérlek. Már ezt az összeget is soknak érzem, szegény Jézuskának kevesebbért írtam volna meg valamit. Max. ebben az árkategóriában ajánlhattok mást is, ha van jobb alternatíva, M4 variánsok közül.
Köszönöm a segítségeteket előre is!
-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Szerintem airsoftra bőven elegendő. Szellemkép ennyiért belefér, bár én még mindig azt mondom, hogy az a holo lett volna az ideális választás amit linkeltem, az nekem is bejött, minimális szellemképpel.

-
jozsi252
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Szóval az a gond hogy egy sima átlátszó plexi van benne, nem pedig olyan aminek a másik fele kezelve van valamivel?
-
jozsi252
veterán
Na közbe ma meg is jött a red dot. Viszont lenne egy "probléma" ami szerintem nem a szerkezet hiába lehet, hanem a szemem lehet a ludas, mivel nem tökéletes. Szemüveget nem hordok, viszont távolra nem látok 100%-osan.
Amikor belenézek, olyan mintha több célkeresztet látnék egymástól kicsit eltolva. Hiába állítok be pl. keresztet, vagy pontot, vagy kört amibe pont van, mindegyiknél ez a helyzet.
Próbáltam csinálni képeket a szerkezetről, a képen teljesen rendben vannak az irányzékok, illetve feedback-et néztem a terméknél és ahol vannak képek, ott is mindegyiknél rendben van a célkereszt.Szóval akkor röviden tömören, szar a szemem?

-
jozsi252
veterán
válasz
MasterHUn
üzenetére
Neked teljesen más tészta. Nekem EU-n kívülről jön és itthon a Magyar Posta veszi át. Amúgy csak szimplán ki kellett fakadnom itt a topicba és lám.
2016.11.23
09:52
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sortingDe mindegy, szégyen ez akkor is hogy egy csomag 4 nap alatt ideér Kínából, a Magyar Posta meg 8 napig szarakodik vele.

-
MasterHUn
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
nekem egy csomagom hollandiából jött... 17-én HU-n csekkolt. de nem találták meg csekkoláskor majd visszapattant visszadobta a nyomonkövető hollandiába majt osztrákokhoz ..... érdemes megnézni a képet

ui.: Trans-O-Flex hozta. felhívtam őket késségesen segitettek minden ugy végződött ahogy megbeszéltük telefonon.
-
jozsi252
veterán
Szégyen a Magyar Posta! 4 nap alatt ideért NL Post-al Kínàból a red dotom, de a Postán már 8 napja ott rohad.

-
nyisziati
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Ja, köszi, akkor megkönnyebbültem.
Már kezdtem vizionálni valami komolyabbat. -
nyisziati
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem semmi, nem is gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet. Bár szódásszifon esetén is volt már, hogy odafagyott az ujjam a patronhoz.
Tegnap történt még egy érdekes eset. Kilőttem egy tárat, majd ezt kivettem, újratöltöttem BB-vel, beraktam, majd ahogy felhúztam a fegyver tetején a kerek pöcköt (nem tudom a szaknevét, bocs ) , egy nagy sziszegést hallottam. Elengedte a gázt. Kicsavaroztam a tár alján a csavart, hogy kivegyem a CO2 patront, ekkor megint sziszegett kicsit.
Ez vajon mitől lehet.
Ezután egyébként új patront raktam be, és ki is lőttem bő két tárat vele, tehát nem ismétlődött az eset, csak zavar.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
nyisziati
üzenetére
Egy KJW M9 berettával egy esős nyári napon meg tudtam azt csinálni, hogy a szán a tokkal a kicsapódó párának köszönhetően összefagyott. Jó, 5, vagy 6 tár kellett hozzá pár perc alatt, de ez ment.

Ezt nem tartom konstrukciós hibának.
A 3-4 BB után kifúj a gáz szobahőmérsékleten is egyedi hiba szrintem. Kiengedő szelep, kakasrugó, kalapács, dugattyú... -
nyisziati
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Már gondolkodom is rajta, mit lehetne bevetni melegítőnek. Öngyújtó, malacpörzsölő...

-
lacy86
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Lehet melleny lesz

Azert kszi 👍 -
macilaci78
nagyúr
válasz
lacy86
üzenetére
Továbbra sem tudok elképzelni olyan övet, ami AK47-tel nem kompatibilis, de más AK-kal, esetleg M4/14/16-tal, vagy Mp5-tel igen.
Fegyverszíj, az már más...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A maszk meg: az AK-k irányzéka alacsonyan van, a pofadékon felfekszik a maszk, felnyomja, kényelmetlen, kitakar. De ha van rajta egy irányzék, esetleg magasító (pl infrabak), akkor meg mindegy, milyen maszk, kényelmesen elfér.
-
lacy86
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Konkretan amit multkor rendeltunk tesomnak 😁
Ahhoz szeretnenek ok is venni plusz kiegeszitot -
lacy86
addikt
Ismerosom rendelni kiegeszitot ( ov, maszk, stb ... )
Melyik a legmegbizhatobb magyar oldal?( AK47-hez lenne )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De nem biztos hogy tudok addig várni... 

Sokkal fontosabb egy jó hopup szerkezet, inkább az határozza meg a lőtávot és a pontosságot, nem az FPS.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)