Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Na kíváncsi vagyok milyen lesz a taktikai körömlakk, rögzíti-e normálisan a csapágyakat.
-
Daffchy
őstag
válasz
csoola
üzenetére
Na, megvettem a pisztolyt. Mint kiderült ez is KJW.
KJ Works, Made in Taiwan.
Csak Tactical Version. Ezért van sín rajta lámpának vagy lézernek.
Találtam egy Angol cikket ahol írták, hogy KJW Manufacture, ezért mertem megvenni, de mikor kézbe vettem és láttam, hogy rajta van a fegyveren is így már nyugodtan elhoztam...

Co-s tárat ajánlanátok hozzá. Honnan és milyet érdemes venni.

-
PlayerhUN
újonc
Hölgyeim és Uraim!
Eladó a képen látható JG BAR-10, pénzhiány miatt!
A fegyver 2. gazdája vagyok, tudomásom szerint még csak pályát sem látott.
Amit adok:
-Maga a puska
-Fegyvertávcső (3-9x40, szálkereszt világítás)
-Szíjakasztók (2 db)
-Gyűrűk a távcsőhöz (2db)
-1 azaz EGY darab tár
-Doboz
-Bevizsgálási kártya
-Szerszámok
-Lencse védő kupakÖsszesen 2 dolog van, amivel nem tudok szolgálni, az pedig a gyorstöltő és a tisztító pálca! (Mivel nem tudom hova lett... o.O)
Megkímélt, csak a szomszéd macskáknak mutogattam...
Ez így tokkal-vonóval együtt, legyen mondjuk 28.000 Magyar Forint. (+ Pk)
Csere: Talán...
Személyes átvétel Budapesten, postaköltség a vevőt terheli!Ha érdekel, dobj egy emailt a helle.alex@hotmail.com címre!

-
stefanitsr
senior tag
Masz kompatibilis slukkert építettem.

-
Daffchy
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Ment PM!

-
Daffchy
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Uhh! És Te honnan rendelted???
-
Daffchy
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Egy WE 5.1 Dragon baba lenne...

A linkelt fegyverről vélemény?

-
Daffchy
őstag
Bocs, hogy ennyit írogatok egymás után.
Erről vélemény? Holnap át tudnám venni tőle. Dobozában, hibátlanul, kártyával, nem eresztő tárral.
-
Daffchy
őstag
Marui pisztolyokat itthon nem lehet kapni?
1911-be is gondolkodok, vagy abból egy KJW hozza a szintet?
WELL 1911? ~23E-ért? Teljesen új.
-
Daffchy
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi a segítséget!
Neked is csoola!

-
Dr.Én
veterán
Hali
szerintetek menyiért tudnám eladni A Dboys Kalash RK-06S ?
-Piros elements hop-up kamra
-Guarder Alu dugattyúfej
-ASG Nozzle AK Ultimate
-ASG hop-up gumi 70-es
+2db lipo 7,4v 1400mah akkuval...
ezek lettek be építve...
kb 2 éves....Egyik melós haverom érdeklődik iránta

-
Daffchy
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jóvanna'... elírtam!

Szóval Glock 17-es replikát szeretnék venni!
Army-ból 3. gen van 22-ért.
Náluk ez a legújabb.De drágábban kitől lenne érdemes venni, melyik gyártótól?
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Glock 18-as replikából melyiket "szabad" megvenni?
Néztem az Army R17-et. Ez ugye a legalja. Van róla vagy 3 magyar teszt is. Árához képest (22K most itthon boltból) nem rossz, de vannak hibái.
Ha mondanátok típust amivel remélhetőleg évekig szeretni fogjuk egymást, azt megköszönném!

-
stefanitsr
senior tag
válasz
WolfAirsoft
üzenetére
Te dugod a rókád ? Animálszekszel nem okos dolog ám nyilvános fórumon dicsekedni !

CA-val megeshet, hogy picit eltér a marui rendszerektől, ezért ajánlott bele gyári dugattyút venni, mert pl a dugattyú oldalán levő vezető vájat picit nagyobb és a boxuk oldalán levő vezetősín is picit vastagabb mint a marui féle, ezért a CA boxba rakott akármilyen dugókkal lehetnek gondok (nem törvényszerű, de nem is kizárható !). Továbbá a motorjuk vitán felül egy határ szar, és idővel még ahhoz képest gyengül is.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
WolfAirsoft
üzenetére
Nem henger, hanem dugattyú.
Nem ravasz, hanem elsütőbillentyű.
Zsírnak szerintem semmi köze hozzá, ha az előző dugattyú nem szorult, az új meg igen, akkor nyilván a dugattyúval nem stimmel valami. -
WolfAirsoft
újonc
Azért lett kicserélve mert a műanyag fogasból ami zsír új volt letörte a hátsó fogat. motort +aksi nagyon jó állapotban van új aksi + motor.Amikor kiveszem rugót és kézzel húzom a hengert az "ágyba"ahol van a vezető sín és kicsit is megszorítom az oldalára egyből beakad azért tippelek a zsírozásra.
-
rainmen
aktív tag
válasz
WolfAirsoft
üzenetére
Gyenge akku, gyenge motor.
Szétszedésnél meg azért ugrik vissza, mert kiugrik a visszaforgásgátló.
Látatlanban ennyi a tippem. -
WolfAirsoft
újonc
Hello.
Az lenne a gondom hogy vettem új hengert (CA m15a4 V2) acélfogast és össze rakom amikor meghúzom a ravaszt a henger félig meddig felmegy és ott is marad valamiért megszorul.. amikor szedem szét akkor meg vissza ugrik egyből arra gondolok hogy nem jó zsírt raktam bele és az miatt megszorulna. tippek ötletek? -
Zotya984
senior tag
amit tudok:
vsr-10 g-spec 301mm hosszú csöve van és nagyon pontos HA . . .
g36c 247mm és igazoltan 40m-en 20cm-es körben szór. -
-kdM-
senior tag
-
H A M M E R
csendes tag
CM 031 gyári (NI-MH) akkunál mennyi idő alatt merülhet le magától az akkumulátor? Ha feltöltöm, lövök egy-kettőt és elrakom egy hónapra, akkor az önkisüléssel számolni kell, és újra fel kell majd tölteni (kisütés után)?
-
Zotya984
senior tag
Na jó KB most robbanok fel a pipától. 8. megkeresés az ügyben hogy cseréljem ki a csövet hosszabbra mert nem pontos a fegyó. Persze ACM és hamis Madbull gumit használnak.
Persze kell a hosszabb cső mert. . . mind1.
Mi a minimum csőhosszúság ami fölött tökmind1 mekkora a belső cső? PDI gyárt 110mm-es 01-es csövet.
Valami teszt tapasztalat valahol??? -
zedok
őstag
Sziasztok!
Korábban írtam már, hogy vásároltam G36C-hez M4 adaptert, viszont olyan gondom lenne, hogy ahova "be kéne illeszteni" ott az adapter "vállai" túl szélesek 1-2 tized/század milliméter, így felfekszik a fegyver által biztosított vállra. Csatolok képeket, érdekelnének a véleményetek. Erőltetni nem akartam, gondolom itt kéne "reszelni" az anyagon picit - de lehet tévedek.
M4 adapter: [link]
Fegyver_illesztési-váll: [link]
-
Chris78
aktív tag
Most jövök a havertól és boyi aksu-t tömítettünk ,hézagoltunk stb. Hézagolásnál a fogaskerekek 1 ponton mindig megakadtak mikor összeíllesztettem a két oldalát! Volt nálam 1 JG g36-ból visszamaradt fogaskerék szett mivel az első fogaskerék "bevel" (amit a motor hajt)" minden fordulatánál akadt így azt cseréltem a régi JG-re majd minden ok.
A kivett keréknek pedig látszólag semmi baja.
BaKeSZ87
sak segíteni akartam ,hogy ne maradjon a nyakadon. 
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Chris78
üzenetére
Keselyű!
Átforrasztottam a csatlakozót az egyiken, feltöltöttem, kipróbáltam, elég brutál
Kicsit meghajszárítóztam, hogy a jobban összehúzza a fólia magát, így talán egy picit jobb lett a helyzet. Még gondolkozom rajta, hogy eladjam-e a másikat, ha az eladás mellett döntök, jelentkezem pm-ben. -
ottesz
aktív tag
válasz
Zotya984
üzenetére
"Idő kiválasztása:
Kis matekozás következik, de no para halál egyszerű a dolog.
1. Először vegyük az aksink mA értékét, jelen esetben 1100mA.
2. Utána a töltési mA-t, (ugye max a fele) jelen esetben 100mA.
3. Ezeket elosztjuk egymással: 1100/100= 11
4. Az így kijövő értéket megszorozzuk 1,5-tel: 11×1,5= 16,5 óraAz így kapott érték a töltési idő, vagyis egy 1100mA-es ha 100mA-rel töltjük, akkor az aksit 16,5 órán keresztül kell tölteni.
Minden töltés előtt érdemes az Akkumulátort kisütni! Egy 1100mA-es aksinál nem sok, 1-2óra, de egy nagyobbnál, 2000-3000 vagy fölötte akár egy fél napig is eltarthat!"
-
Zotya984
senior tag
-
sss
őstag
Csoda boyi aksumban kicseréltem ma a kerekeket. Ezek is ugyanúgy összeakadnak...
Most már a gearbox házra kezdek gyanakodni. -
Zotya984
senior tag
Hali mindenki.
Van egy 2000mAh G&G Ni-Mh aksi amit okos töltővel töltve 1830mAh -t vett fel. Most viszont nincs kéznél az okos töltő. Kínai falival kell hogy feltöltsem.
Töltő az 220mAh - ás. Kérdés meddig kell tölteni ?1830 / 220 X 1,4 ???? (= 11,6órát?)
-
ottesz
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nem 11mm az S24-nek?(nekem annyi) és a vsr-nek 13mm.
A másik kérdés miért jó ha a cső végét kireszeljük ilyenre?
-
ottesz
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
És milyen rugó megy még bele?Mivel kisebb a VSR-ektől a dugattyú furata.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
ha kiviszed lőni oszd meg a nagyérdeművel a tapasztalatokat.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Taiwangunos, mivel kb azt az két változatot lehet kapni kifejezetten ehhez a puskához (két eltérő hosszban, 520 és 650mm). Hozzáteszem teljességgel megfelelő, igényesen legyártott darab, a mosolyra képtelen (=komolyabb, lol - ugye nincs hozzá más, csak a PDI raven ebben a hosszban, az meg felejtős) egyetlen PDI ravenhez viszonyítva.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Prec cső TWG-os ACM vagy valami komolyabb?
-
stefanitsr
senior tag
S24, prec cső, A+ hopup gumi, Element M145 ST, hopup .36-oshoz belőve.

-
rainmen
aktív tag
Nincsen valakinek otthon elfekvőben egy kb. 200 mm hosszú, nem görbe belső csöve, amitől olcsón megszabadulna? Valamint postázni is hajlandó lenne? 1000-1500 Ft-ot szánnék rá összesen.

Pm-ben jöhet az infó, számlaszámmal is, ha jók a feltételeim...
-
Thome
veterán
Meg régen lőttek is vele az a fajta nem?

-
Thome
veterán
Üdvözletem!
Az alábbi kérdés nem kimondottan airsofthoz vonatkozik, de mivel sok itt a fegyvermániás, esetleg vadász, aszondjátok meg nekem miféle dupla csövű vadászpuska ez? Semmiféle jelzés nincs rajta. Esetleg ha tudtok átirányítani akár más fórumra ahol tudnak információval szolgálni, az is nagy segítség lenne!

-
BaKeSZ87
őstag
Azt el is felejtettem megemlíteni, hogy e-bayről rendeltem mini T-csatlakozót, 10 párt, erre küldtek 20 apa csatlakozót.
Mostanában mindenki ilyen hülye? -
Def26
félisten
Sziasztok!
Ez a céltábla szerintetek megéri az árát? Tokyo Marui PRO CATCH Airsoft Target Itt van róla videó is. kb. 10.000Ft
-
-
Zotya984
senior tag
Cyma 0,37 AK Beta.
Belső cső hossza mekkora? Három adatot találtam. 220mm, 245mm, 270mm (TWG).
Mi az igazság? -
PlayerhUN
újonc
-
Zotya984
senior tag
Tegnap beírtam google : AK sniper.

Hát nem gyönyörű

Airsoft vonatkozásban kérdezném hogy rövid tár AK-hoz van? (AK-Betán kívül)
-
zedok
őstag
Na G36hoz M4 adapter beszerezve. Johet a farigcsalas.

-
BaKeSZ87
őstag
20 pár T-csati. 1.120 Ft, viszont valószínűleg csiga lassan érne ide, kb 3-4 hét.
-
BaKeSZ87
őstag
Ha veszek egy fegyvert, egyből egy átnézéssel kezdem, ami abból áll, hogy a csövet, hopup-ot kipucolom, rendbe rakom, gearboxban a tömítettséget lecsekkolom, kihézagolom a fogaskereket, majd átkábelezem a fegyvert. Én ezek után nyugodtan szoktam használni akár a 11.1V-os LiPo-kat is. Nem feltétlenül követendő példa, én így szoktam.
-
Chris78
aktív tag
Hi.
Jól értelmezem,hogy ha teli hengert rakok rövid csőhöz akkor az azért nem jó mert a bb mikor kirepül akkor a dugattyúfej még nem érte el a hengerfejet és mivel már nincs ellenállása akkor teljes erővel csapódik a hengerfejnek? A bb mögött kiáramló többlet levegő pedig ellöki oldalirányba a lövedéket?
G36-nál hol a legegyszerűbb hátravinni a kábelt a válltámaszhoz? Nem akarom behajtani. Fixen használom.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
ottesz
üzenetére
A hopuphoz egy ujjal se nyúltam. Az, hogy akad a leírt ok miatt van/volt mivel vissza tettem a gyári hengerfejet így már nem akad be a kis műanyag pöcökbe, hanem szépen feltolja. Egyedül amihez nyúltam az a hengerhez tartozik. A hopupot nem szedtem szét meg semmi.
-Megjött az új hengerfej O gyűrű be hang csillapító felragaszt.
- Hengerfejet beteker puska összerak.
Kronó: 498-508
- Akad a henger mikor előre tolom a fent leírt probléma miatt. ( Akkor még ezt nem láttam, azt hittem, hogy a hengerfej mellett kipréselődött kis gumi réteg miatt akad a belső csőben.)
-Szétszedtem levágtam körbe késsel.
-Hengerfej vissza teker.
Kronó: 458-468:/
Vissza agyári azzal ugyanez. Pedig mikor szétkapva befogtam a nózit lövés előtt akkor nem eresztett egyik esetben sem. (kompresszió, teszt címen.)

-
ottesz
aktív tag
válasz
Lacuss20
üzenetére
pedig több mint valószínű ott megy el a levegő(hop up gumi)Nekem is az volt hogy gyárilag 480 volt.Kitakarítottam letömítettem és lás csodát 430 lett
Aztán szétszedtem vagy 5-ször és nem változott.Majd tettem bele egy kb 1cm-es távtartót a rugó mögé és megjött a 490 fps.Kezdtem örülni hogy alakul.És ekkor jött a csoda.
modify hopup-ra cseréltem a gumit és 570 fps!!!! Azóta is az van és szép a lőképe!!! 
-
Lacuss20
senior tag
Össze raktam az S24-et. Kronó 0.25-ötössel arra állítva 495-508. Mivel viszont el lett rontva a hengerfej nózijának lépcsőjének dőlési szöge így akad a hopup kamrába bemenetelkor szétkaptam. Azóta meg a régi gyárival is és az újjal is hiába tömítem le rendesen 450-460 körül mozog 0.25-el. :/ Hova lett 50 fps? A hopupot nem toltam rá jobban és nem is vettem le.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Kösz az infót!
A UPS egy vicc, múltkor direkt a cég címére rendeltem a cuccot, hogy tuti legyen aki át tudja venni, hívtak telefonon, hogy nekik nincs kedvük keresgélni a címet, adjam meg az otthoni címem, és majd visszafelé / este fél 9-kor / beadják.
Pedig szoktak hozni más csomagokat a cégnek, és ott is ugyan ez a cím szerepel.Amúgy most legutóbb az ebairsoft szopatott meg, rendeltem két féle V2 tűzkapcsolót meg egy dugattyútestet. Megkaptam a csomagot, de az egyik fajta tűzkapcsoló nem volt benne. Írtam nekik, hogy van egy kis problem, kérem vissza a tűzkapcsoló árát. Írták, hogy nincs raktáron a másik fajta, biztos, hogy refundot akarok? Írtam, hogy ja. Most kaptam a paypal-től a mailt, hogy megtörtént a refund. Szóval ha valami nincs nekik több, b@sznak szólni, mert akkor lehet, hogy nem rendeled meg a többi cuccot, szóval elküldik hiányosan, aztán ha reklamálsz, még próbálkoznak, hogy hátha levásárlod valami másra, vagy a hiányzó cucc árát visszautalják. Így is úgy is jól járnak, hiszen a megkapott alkatrészeket már nem fogod visszaküldeni és az árukat visszakövetelni.
-
-
Chris78
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ok.
Köszi. Tisztább a kép.
stefanitsr: Köszi
Teli hengert rakok rövid csőhöz (plg36) akkor változik az fps?
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ez jogos persze. Itt a méreteket próbáltam egy "szabványt" találni.
ASG50 / ASG70 / SHS50 a favoritod még mindig AEG-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos azt nem ismerem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kivett keréknek pedig látszólag semmi baja.
sak segíteni akartam ,hogy ne maradjon a nyakadon. 
Most már a gearbox házra kezdek gyanakodni.
) . Hajnal fél 4 körül otthon leszek már, majd belepróbálom a fegyverbe, hogy bele fér-e.

Aztán szétszedtem vagy 5-ször és nem változott.Majd tettem bele egy kb 1cm-es távtartót a rugó mögé és megjött a 490 fps.Kezdtem örülni hogy alakul.És ekkor jött a csoda.