Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Hi-cap ről váltanék 70BB-s Low-cap re. Viszont elbizonytalanodtam. "Akció" közben mennyire jelent hátrányt a 70BB??? Hi cap nekem már ürült ki játék alatt. Érdekes volt, mert hirtelen nem tudtam mi van.
Szóval 70BB -s tárak mennyire használható? -
rainmen
aktív tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Ha NBB-s pisztolyt nézel és nem ragaszkodsz a fémhez, akkor tudom ajánlani a Marui AMT Hardballerjét.
Itt sajna Out of stock, de talán máshol találsz.
Én használtan vettem, panaszom nincsen rá. -
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Fogkrém Glock!
-
macilaci78
nagyúr

-
macilaci78
nagyúr
Jaja, mellény belső zsebe. Majdnem mindnek van már. Vagy ha használsz mellényt, akkor a zubbony zsebe is jó, a felső. Varrj a zsebbe egy kis karabinert és arra akaszd rá a kulcsot!
Vagy a dögcédula helyére a bakancs szárába!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha távirányítós a kulcs (riasztó, központi zár), érdemes beletenni valami zacsiba. Én hajlamos vagyok átizzadni az alsó réteg ruházatot.
-
sss
őstag
-
Zotya984
senior tag
Én most megint rendelek gunfire. Akinek kell valami írjon.
16.-ig kell hogy a 49eur határt átlépve ingyen legyen a posta. -
csoola
tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Rendelj taiwangunról, vagy gunfire-ről.
-
Telda
addikt
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, a karabiner jó ötlet.
Eddig nem volt gond, mert a szervezők nem játszottak és náluk mindent le lehett adni, viszont most ők is játszani fognak."de ha táskába rakod mért nem jó ? valami cipzáros zsebbe"
Múltkorában a mellényen lévő cibzáros medic zsebbe raktam egy fél zacsi BB-t, amit elhagytam
.
A nagy mászás közben valahogy szétjött a cibzár. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Nekem egy vagy két játékom volt eddig ahol használtam. Védő szerepben meglepően sikeres voltam vele, támadó móka már messze nem volt ilyen fényes. A találat megadási hajlandósággal (és itt tényleg olyan volt, hogy talált, mert pl távcsőben számtalan alkalommal láttam, hogy ilyen hurkapálcánál vékonyabb ág törik, BB jobbra föl el, vagy távcsőben szép tiszta volt a célpont, jól láttam, majd fél méterre a csőtorkolat előtt belelőttem egy faágba) nem volt semmiféle gondom, pedig most "csak" 470-480 körül van.
Összességében azt kell mondjam hogy ami sikerélményt elvárhatok az adott szerepkörtől, azt megfelelő társaságban maradéktalanul megkaptam. Maximálisan elégedett vagyok.
-
BaKeSZ87
őstag
Jó kérdés, nem hülye.
Pl. ha a tanknyílás nem belülről nyílik, mint pl. az én autómon, akkor oda lehet tenni, vagy karabinert teszel rá, és úgy rakod a táskád belsejébe, hogy ott valamibe beleakasztod, vagy autó felnijébe belülről, vagy leadod valakinek aki nem játszik, és megbízol benne, vagy övtáskába amit aztán beleteszel a hátizsákodba, vagy ott hagyod a picsába a kocsiban
-
Telda
addikt
Hülye kérdés!
Ki hova szokta tenni a kocsikulcsot, hogy ne hagyja el?
-
csoola
tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Én hanyagolnám, ha funkció miatt kell, akkor érdemes egy jobb NBB-t venni szerintem (persze nem a linkelt helyről), ha meg az élmény miatt kell, akkor vegyél KJW GBB-t, fémet.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Erre valaki??????
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
6 játékot csináltam végig sniperrel. 3 lövés nincs találat (megadott).
Köv játék biztos aeg lesz.Mond majd mennyit lő vele. Gyanítom 600 fölött lesz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
csoola
üzenetére
A páramentes lencse a 3. törlésig tart. Én próbáltam búvérszemüvegekhez ajánlott folyadékot is, az se ért sokat.
Guarder C3 szemüveg például érdekes lehet.
-
PumpkinSeed
addikt
Ez szerintetek jó másodlagos fegyvernek?
-
zedok
őstag
Sziasztok! Tudtok esetleg ajanlani vedoszemuveget ami ala befer a sima dioptrias? Elore is koszonom!
-
Zotya984
senior tag
Ezek a Cyma olcsó M4 -ek gunfire-n fém a bele vagy mi? nem láttam még máshol ilyen olcsó m4-et cyma-tól.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
+1 pont valamelyik cyma mellett. Megfontolnám a .040-eseket is.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én inkább a 045-ös CYMA AKS74U-t ajánlanám, igaz most nincs fa verzióban taiwangunon, de a sima verzió kevesebb mint 10 ojróval drágább, viszont minőségben sokkal jobb a Boyi/Kalashnál. Ha csak a nagy nyomatékú motort nézzük, már megéri a különbözetet.

Telda
Nekem az AFG-n kívül tetszik. -
macilaci78
nagyúr
Munkatársam bolondul bele lassan az érszoftba.

Taiwangun-on nézelődtünk full fém-fa AK-t.
Akkor már rendelek P226-omba tárat, gázt, Bio Guarder 0.25-öt.Mi az, ami esetleg sántít a dologban? Mit, honnan, jobbat/olcsóbban?
-
PumpkinSeed
addikt
VSR10-hez ez jó adapternek?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Fapados, nem túl esztétikus megoldással, hosszabb csavar, alátéttel.
Nem fapados, veszel másikat. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Nem értem pontosan mi is tört le.
-
Telda
addikt
Hali!
Cyma 028-nál mitől lehetnek adagolási problémák.
Egyes lövés az jó, sorozatban pedig hol lő hol nem.
A tár biztos hogy jó. A kamra még a gyári.
Mit kellene még megnéznem? -
PumpkinSeed
addikt
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Nem, nem g-spec-em van. Értem, én is erre gondoltam, de mondom biztos csak én nem találok.
Illetve arra gondoltam, hogy csináltatnék fából egy tus-t neki. Szerintetek milyen árban csinálnák meg hozzá?
Azért gondolkoztam ezen, mert mindig letörik az egyik csavartartó kiálló pöcke.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Csináltatsz. Amennyire tudom ilyen megoldás sorozatgyártásban nem létezik, csak úgy, hogy veszel egy adaptert, és arra tekered a rá a hangtompítót. Hacsak nem G-Spec-ed van. De ahhoz meg eleve van hangtompító.
-
PumpkinSeed
addikt
VSR 10-es puskához hol tudok hangtompítót szerezni, úgy hogy az egyből szerelhető is legyen rá?
-
Telda
addikt
CM.040D-ben a spur gear el van deformálódva.
Bár hogy hézagoltam egy ponton mindig hozzáért a sectorhoz, aztán megnéztem magában és simán észrevehető, hogy van egy kb 1-1,5 mm-t fel/le irányú elmozdulása, mint a biciklikerékben a nyolcas.
Hogy lehet ez, gyártási hiba?
Amúgy van egy ősrégi cm028-am is, abból raktam át a fogaskereket, aminek sokkal igényesebb a megmunkálása, mint a 040-é. -
stefanitsr
senior tag
Műanyag iparban dolgozóként bizony rá kell mutassak, hogy ha valami átlátszó, akkor az esélyesen közel 100% műanyag, míg ha valami fedett, akkor abban lehet pl töltőanyag, kalcium karbonát vagy báriumszulfát, amivel az egész anyag olcsósítható bizonyos mechanikai tulajdonságok kárára (persze az más kérdés, hogy ez mit jelent a gyakorlatban adott applikációban).
-
Gismo
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
A tömítettség elég trágyalének nézett ki :S
Meg az az átlátszó tapet plate sem túl bizalomgerjesztő, és a motorról már nem is szólok.
Ellenben egy jó O gyűrűvel ez a dugattyúfej jó eredményeket szokott produkálni, ha csapágyas is lenne, maga lenne a kánaán
Jó videó, köszi. -
stefanitsr
senior tag
-
stefanitsr
senior tag
Prec cső mítoszról:
A&K (Cybergun átirat) SPR, teli henger, atom rugó, stb stb stb. Benne madbull black python II 509 mm-es prec cső, madbull piros gumi, G&G hopup kamra. FPS kevés. Nah lássuk mit tud a hosszú preccső, cyma M4-be átrakom a gyári kombó helyére (300mm, CQB-R hossz), a .28-as bio G&G-vel mért 285 fps leesik 255-re. Hoppá. Lássuk az SPR-ben a cyma csövet, kamrát, .28-ashoz beállított hopuppal, mit ad az ég, 385 fps .28-as G&G bio-val. No akkor rakjuk vissza a G&G kamrát, madbull gumit, csövet... 330...
Tehát, egy spr-be belerakok egy madbull csövet, madbull gumival, G&G kamrával, 509 mmes hosszal és bukok vele ~55 fps-t. Nos...
Ha a gumit kicserélem ASG 50-re a szóráskép javul, viszont a teljesítmény marad kb ugyanennyi.
-
Zotya984
senior tag
M4 tűzváltó mütyürkéket is. Műanyag is jó
-
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Még egy kép... Variációs lehetőségek vannak vele rendesen.

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én tegnap befejeztem az átkábelezést, hopup-ot és a csövet kipucoltam, összeraktam a fegyvert, de még nem próbáltam ki.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Enyémben kicseréltem a rugót, dugattyút (LCT full fémfogas), dugattyúfejet (tök jóféle taiwangunos), kihézagoltam, átraktam bele egy asg50-es gumit (kb semmi különbség a gyárihoz képest), most, az shs 100-as rugóval ~345 fps, és 1050-es rof 11,1v-os lipoval. A lőképe picit gyengébb, mint a full alap JG SIG 551-é...
És valahogy így néz ki most:

Nah, most hogy készen is van, mehet az eladóba.

-
Zotya984
senior tag
Keresek hosszú nyakú motorhoz rugót. P.M.-ben mailben keressetek.
-
Telda
addikt
A&K M4-nek hogy jön le a deltraring?
Igazából a külső csövet szeretném kiszedni. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Yep!

-
KISDUCK
addikt
Tegnap jött meg Lengyelországból a csomagom, pontosabban egy P90 szíj és egy nagy ürülék. :@
Rosszul van szabva, nem fér át azon az oválon amin kéne... Valamit talán majd kitalálok, de ez sírás... -
BaKeSZ87
őstag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére

A motor nem szürke, hanem ezüst színű, nem high torque, de az átlag kínai motorokhoz képest kicsit nehezebb elfordítani, jó lesz. A gearboxban mindenhol találtam kenőanyagot, csak a fogaskerekeken nem. Az O-gyűrűt cseréltem a dugattyún így most a tömítés is rendben van, a bevel gear nem nagyon volt hézagolva, a másik két fogaskerék viszonylag jól volt kihézagolva, csak a sector kicsit magasan volt, végül is az egészet újrahézagoltam precízebben. Majd a mai nap folyamán talán még megcsinálom az átkábelezést aztán mehet össze a box és a fegyver. -
stefanitsr
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Jah, csak a vas pinek miatt már a cymát venném, de a boxa is jobb. Ha meg a JG nem anyagában színezett akkor bizony kopik a festése, ami műanyag puskánál cink szerintem. Egyértelműen a Cyma a nyerő szvsz.
Az M4-esükkel is egészen ki vagyok békülve, de tuti gyengíteni fogom... Túl erős a v2 boxhoz, bár a lekerekítős trükköt ennél már alkalmazták.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
csoola
üzenetére
A CYMA előagya gumírozott, esztergált acél stiftek mindenhol, a válltámasz picit nyikorog, de ezt csak akkor érzékeled ha be van csukva és ki akarod nyitni, de kinyitott állapotban nagyon stabil. A gearboxot még nem szedtem szét, de acél csapágyak vannak benne, normál szürke motor.
A JG szintén nagyon egyben van, a válltámasz állítható ( ha be van csukva nem tudsz tűzmódot váltani ), nagyon kényelmes, nem nyikorog semmi, a stiftek itt spiáterből vannak, ez negatívum, a fegyver amúgy nem anyagában ilyen színű, hanem le van festve, amúgy egy barna színű műanyagból fröccsöntik, a gearbox minőségben gyengébb mint a CYMA gearboxa, a kenőanyag egész jó, én nem távolítottam el, ki kellett hézagolni, motort újra beállítani, átkábelezni.
Összességében a két fegyver között nincs külsőben óriási minőségbeli különbség, és ez a JG-re nézve megtisztelő, tényleg jók ezek az új generációs JG fegyverek, ha a gearboxokra is kicsit rágyúrnának, pl. alap lenne a fém csapágyazás, meg mondjuk egy normálisabb rugóvezető, akkor szinte mindegy lenne, hogy melyik gyártó termékét választod, viszont így egy picit a CYMA felé billen a mérleg. / lehet, hogy még ma szétkapom a CYMA gearboxát, ha valami van, megosztom veletek / -
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ja. Drágább lett. A G36C meg olcsóbb
9 zloty-val. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
[link] Fém.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Honnan rendelted? Egy linket tudnál dobni?
Fem a teste, meg az ris is? -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Mindegyikben megtalálom a szépet, és mindegyikkel tudok együtt élni. Egyébként "fix" tusból is van kétféle méret, továbbá egyes modelleknél variálható a hossz is bizonyos keretek között.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Pont leszarom, hogy néz ki a fegyver önmagában, használat közben vállgödörbe támasztva a fix tus nekem az eddigiek közül a legkényelmesebb. És ez a front résztől független.
AUG-om sem a szépsége, hanem a kényelme, kezessége miatt volt.

-
stefanitsr
senior tag
MASZ kompatibilis.

-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
El is vitték fostéren az M4-et?
Cép a G36. Ha felnyitod akkor szólj mit találsz kívül belül. Érdekel a cucc.
-
BaKeSZ87
őstag
CM.011 CYMA G36C

-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
jó lesz sniper-t kronózni

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
CQB-R előagy hosszhoz és csőhosszhoz szerintem nem passzol igazán, de egy m16a4-en már tuti jól mutat szerintem is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én továbbra is a telitusos verziót szeretem.

-
stefanitsr
senior tag

Reddot egy határ szar, 15k-ért nem lehet beállítani, hogy pontos legyen, és a tulajdon talpának a csavarjai kifordítják a menetet a dot anyagából.
-
zalman90
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
hiányolom azt mikor kidobtad a puskához kapott gagyi zacskós bb-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stefanitsr
senior tag
Megjött a Cyma M4, boyinál fényévekkel jobb, A&K-nál nem feltétlen, viszont a pinek és egyéb apróságok miatt (fakebolt catch) élethűbb.
Nem tökéletes, de ennyiért nem is vártam hogy az legyen. A felső tokrésznek van egy pici játéka az alsóhoz képest, ez minden cyma sajátja. A legapróbb stock tube lipo sem fér bele teljesen a tube-ba, túl kevés a hely, teljesen nem fogod tudni a válltámaszt előretolni (más kérdés, hogy ezt csak szállításhoz szeretnéd amúgy is akkor meg az akkut ki is kellene szedned a magyar szabályozásnak engedelmeskedve). A festésnek vannak apróbb hibái, de amúgy szép és a színe is rendben van, a fekete részek matt feketék, a többi dark earth színű.
Első körben nem ragadott el a "nekem ez kell örök életemre" érzés. Valamikor szétkapom és megnézem a belsejét is, illetve lefilmezem a külsejét.
-
Zotya984
senior tag
Maci nincs ötleted a tűzkapcsoló gondra?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
csoola
üzenetére
Marui Thomson előagyának fém részén van egy nyúlvány, ezt fogja csavar a testhez. Ez a nyúlvány tud letörni, mert Maruihoz mérten spiáter.
A tár nagyon hosszú, a fegyver nagyon magas felépítésű: kúszva-mászós, hasalós játékon nem jó. Egyébként nagyon kényelmes fegyver ezen kialakítása miatt.A konversion kit annyira nem jött be nekem, még magasabb, még robosztusabb lett a fegyver, és kényelmetlen. Csak a hosszú tár jó bele, a rövidet nem tudod benyomni a tárfészekbe.
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi az ismertetést, betervezett lottónyereményem magamhoz vétele után szaladok egy ilyenért is!
-
Zotya984
senior tag
Üdv sokat látott szervizes kollégák. Hozzátok és mindenkihez szólok aki V2 gearbox rejtelmeibe elmélyedt.
CM.03 feliratú V2-es GB összerakásánál kibukott 1 probléma. Mégpedig a tűzkapcsoló feltartja a GB ház felét. Billeg rajta mint egy libikóka. GB orránál 3mm nyílás tátong ha hátul a rugveznél összefogom. Onnan tudom hogy szisztematikusan szedtem ki egyesével az alkatrészeket míg csak a tűzkapcsoló maradt. Látom hogy alapvetően 2 féle van. Kis lyuk van a tűzkapcsoló csavarjánál illetve van egy másik típus amin a kis csavarnál 3.2mm -es lyuk van.(ez a csavar fogja a GB belső falához a tűzkapcsolót) A bibi az, hogy a kis lyukú a nagy lyukú tűzkapcsolót igénylő GB-ben feltart (felfúrtam a lyukat rajta 3.2mm-re nem az a probléma). DE MIÉRT. ??? Nem lehet belerakni???? Miért tart fel??? Segítsetek.!!! -
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Használható? Igazából én maximum a Bolygó neve: halál iránt érzett fanatizmusom miatt vennék egyszer egy ilyet, valahogy nem tudom elképzelni rendes játékon. (Esetleg valami szerepjátékos témán.)
-
Telda
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
-
Lacuss20
senior tag
Ki az anyám az a BST
?/.08 as belső cső xD AEG-embe szűkebb volt xD
Pósta van ez a fontos
-
Zotya984
senior tag
Újabb 100m-es sniper softair-en.

-
stefanitsr
senior tag
A mai postával még jött egy 11,1v 1100-as tube lipo is a fenti projecthez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gumi és felni topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kerékpársportok
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

9 zloty-val.