- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
jah rendesen ki lettünk osztva! az emberek már odáig fajulnak hogy egy fórumon kéne figyelni a helyesírási hibákra! hát ez röhej!!! már nem azér!
ez olyan mint ha azt mondaná nekem vki hogy ne írjak rövidítéseket az smsembe! holott minnél kevesebbet írok annál kevesebbet fizetek, mer ha úgy le tudom írni egy smsbe akkor mondjuk xFt üti a szolgáltató markát, de he 2smsbe férne bele csak a teljes szöveg akkor az már 2xFt!! FIGYELJETEK AZÉR ERRE IS!!! -
Freeman42
tag
Igazavan hogy ideír mert itt sokkal több lehetősége van ,hogy kap választ az ilyen gondjaira, mert mi már naggyából ismerjük egymást és segítünk megoldani eggymás problémankat!Meg mondjuk részben nekedis igazad van!! (lehet hoígy eggy kicsit rosszul fogalmaztam de nagyon fáradtvagyok
)
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
hát télle elég macera! ma megpróbáltam kinyomni a pöcköket (összenyomtam fogóval, de csak finoman) de nem mertem őket megnyomorgatni, mer a végén még eltöröm! majd hívom apám! ő ebben nagyon nyugodt!
én mindíg csak finomkodok! lehet az a baj! nem akarom h megsérüljön a cucc! de kiporszáztam az oldallapi ventit, meg az elsőt amennyira csak tudtam így rácson keresztül és csökkent a hang, úgyhogy nem volt rosz!
-
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
szerintem egy jó kis ház, ízlések és pofonok! neke tetszik és eddig nagyon jól bevált! hűtésileg király!!! ha minden venti megy benne akkor természetesen egy kicsit hangos, de szntem teljesen kibírható!! tán még aludni is lehet mellette! én még nem próbáltam!!!
bocs tom5! nem neked akartam írni, lényegtelen!!!
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
jah jah! vágom vágom! én is a Mistralnál akarom megvenni, de már csak jövőre mer akkor tod lemegy az áfa 20ra és akkor egy pár száz forintot megspórolok amiből majd veszek bele egy hűtőt hátra és kész!!! fasza! köszönöm az infót!
ek erre a hűtőre gondoltam: http://www.mistral.hu/arlista.php?id_shop=5&id_cat=000097084#top
és ott vagy a szimpla 8asra vagy a ledesre!! -
Csigger
őstag
ahha! értelek, szal azér magas nyomású levegővel meg kell fujatni redesen akkor egy kicsit, de ek a hűtés azt mondod király!! akkor faxa!! kell egy ilyen!!! és nem is drága azt néztem! azt nem tod még hogy gyárilag melyik hűtő van benne? gondolom az alap első turbina az igen meg az oldalsó! és akkor hátra érdemes venni még bele egy aerocool hűtőt hogy ki is fújja a cuccot! fölül ennek van kivezetése???
-
Freeman42
tag
Engem sem érdekel a zaj . Az első venti az szívja be elölről a hideg levegőt az oldalsó egyenesen a procihűtőnek szívja be a hideg levegő ezért tökéletesen hűt, bár nekem nincs egy ventim se ami szívná ki a levegőt (majd lehet veszek).És számomra ennél jobb ház nincsen ,szépis, jólhűtis , plexis is szóval ennéltöbb nemis kell egy házba szerintem,.
Az aeroengine II. nekem nem jött be annyira, vehettem volna aztis mert pont akkor vettem amikor már 1-2 napja lehett kapni , az nemtetszikbenne hogy 2 db ajtót kell kinyitni és nemis fedi el a cd olvasókat , bár az elejét kivéve nekem minden tetszik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest