- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_knight
senior tag
Én, mint topicnyitó. Kijelentem, hogy nekem is tökéletesen megy már lassan 2 éve.
Aerocool legyen veletek.
-
mr_knight
senior tag
Lenne is egy kérdésem ! Ugye ez a venti 12V-os... Mivel lehetne leszabályozni a tekerőn kívűl
Gondolom ellenállással... Hány ohm-os kéne bele
5V-ra lelehetne szabályozni
-
mr_knight
senior tag
válasz
Tomi 16 #1139 üzenetére
Régen írtam ide, mint topicnyitó, de azért még tudok pár egyszerű trükköt ! Fogod a molex-et ami a ventihez megy és lötyög... Fogsz egy szikkkszalagot és körbe tekered a kábelt a vezetékkel együtt egy olyan 3-4cm szélesre. Annak már elegendőnek kell, hogy megfogja rendesen a kábelt. Amúgy nálam is voltak ilyenek, hogy leált meg stb. Én így oldottam meg !
-
mr_knight
senior tag
Gyerekek már nekem is kikéne tisztítani az elejét, mármint szoktam porszívózni, de az kevés, mert csak a rácson lévő port szedi le... Szval kikéne szedni maga a ''turbina'' részét is !
Most akkor, hogyan is fogjak hozzá ?
Nem szeretném, ha behorpadna !
[Szerkesztve] -
mr_knight
senior tag
Üdv mindenkinek !
Látom eléggé aktív a topic, mióta írtam ide.Mint topic nyitó
Még mindig tetszik nekem a ház ! Moding nincs rajta, a csőkábelt is kivettem, mert kellett a rendes kábel. Volt pár gubanc a csővel...
Szval hajrá AEROCOOL AEROENGINE JR !!!
És télleg üdv mindenkinek ! -
mr_knight
senior tag
SZIASZTOK !!!! Látom régen látogattátok a totyikot...
Nem baj....
Lenne 1 kérdésem !
Eddig még nem kötöttem be az alaplapra rádugható USB kábelt az alaplap támogatja meg minden de kéne leírás hogy hogy is kell rádugni a lapra !!Mert eddig nem tudtam.. !
Tud valaki segíteni ebben ? -
mr_knight
senior tag
Ja nekem is megvan már vagy 12 órája
de mindig teccik ittvan 1-2 kép amit csináltam.
Bővebben: link Bővebben: link Ezt elbaxtam de láthatóamugy erősebb 1 kicsival a fénye igazibol, szval jo néz ki na
Bővebben: link
-
mr_knight
senior tag
Na gyerekek megvettem, és nagyon nagyon jó !!!
Nem bántam meg. Figy ha valaki venni akkor elmondom hogy kell !!! 1. MUSTÁR-ba vettem uccso darab, van még 1 de annak hibája van stb stb 2. nem pánik az előlaőp bele lehet szeretni. 3. nagyon nagyon jó
VEGYÉTEK
-
mr_knight
senior tag
AEROENGINE JR Bővebben: link
és JETMASTER JR Bővebben: link
Meik a jobb a kettő közül gondolom csak a kinézete a változás, nem ??? -
mr_knight
senior tag
találtam valamit
nece Bővebben: link hátha valaki okosabb lesz......
-
mr_knight
senior tag
na mi van senkinek sincs ilyenje ?????
Vazzeg
-
mr_knight
senior tag
Sziasztok !
Gondolom sok embernek van ilyen féle háza. Ha nincs az se baj. Nekem lessz...... Szeretnék pár információt szerezni erröl a házról, tapsztalatot, kritikát ( nem igazán
), különféle jo dolgokat. Van rolla pár kép amit a netről láttam, eléggé jók, be is linkelek 1-et Bővebben: link. Nem is néz ki olyan rosszul, esetleg ha valakinek van még pár kép, akkor azt szívesen várom !!! Mert az mindig jól jön. És persze szeretném megtudni, hogy hol lehet kapni, ilyet ??!!! Annyit tudok, hogy az 1-ik az a MUSTÁR a másik az meg az AKVA. Arrol is hallottam hogy az AKVÁ-ba adnak hozzá + 1*8CM-es ventit hátulra, ez igaz ????.... na jo ennyi
majd a többit késöbb !!! HAJRÁ !!!!
JA ÉS MEIK BOLTBA A LEGOCSOBB ?????!!!!!!
(MODING)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest