- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz
jakewyler #1779 üzenetére
Ha az egész előlapt lepattintod a házról utána könnyen hozzáférsz. A turbinát tartóstól ki lehet pattintani a helyéről, aztán egy drótdarabbal szépen ki lehet lökni/húzni a rácsot. Magát a turbinát meg egy fehér szinű műanyag gyűrű tartja, amit késsel lehet lefeszíteni óvatosan, hogy ne törjön el.
-
Collector19
tag
válasz
jakewyler #1219 üzenetére
Köszi szépen!
Először is IDE hengerkábelt vennék a gépbe, de láttam 75, és 90 cm-eset is. Azt néztem, hogy az eszméletlen hosszú nem? Vagy az olyan hosszút el lehetne vezetni vhogy?
Ja meg ilyen gépházakat ''berendezve'' hol találhatok(link)? Hátha ihletet adna vmi
És még annyi, hogy a harisnyázáshoz le kell venni a tápcsatikat ugye? Azt pedig csak azzal az eltávolító szerkentyűvel lehet?
Még 1x thx
[Szerkesztve] -
Lotusomega
senior tag
válasz
jakewyler #1117 üzenetére
Kösz az infókat,nekem is teccik ez a ház sztem ilyet fogok venni,még egy ideig gondolkodtam az aerocool másik házán aminek vmilyen nonfiguratív embléma van az elején és az világít,nevét sajna nemtom de az is teccett,de végülis emellet döntök úgynézki, remélem időtálló lesz
[Szerkesztve] -
Freeman42
tag
válasz
jakewyler #903 üzenetére
Énis először ati -t jobban szerettem de utána az SLI megoldás miatt sokat olvastam teszteket és ezért sokkal többet megtudtam a nvidia ról ,énis az év végén akarok venni gépet:
INtel p4 3200 2mb cache,alaplap asus p5n32-sli deluxe,450 W aerocool táp, 2*512 mb DDR2 kingston, asus 7800 GT .Lehet hogy kicsit drágább gépet néztem ki magamnak mint a mit megbírnák venni de , ha nemjön össze év végéíg akkoris addíg gyűjtök amég összejönrá a zsé !!
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hexen2 & heretic2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest