- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman42
tag
Légyszives mondjatok valamit a 997 es hsz-omra!!
-
Freeman42
tag
1000. hsz
-
Freeman42
tag
Mingyárt ittvan az 1000 ik hsz.
-
Freeman42
tag
nah szerintemis térjünk vissza a témára!!
-
Freeman42
tag
Igazavan hogy ideír mert itt sokkal több lehetősége van ,hogy kap választ az ilyen gondjaira, mert mi már naggyából ismerjük egymást és segítünk megoldani eggymás problémankat!Meg mondjuk részben nekedis igazad van!! (lehet hoígy eggy kicsit rosszul fogalmaztam de nagyon fáradtvagyok
)
[Szerkesztve] -
Freeman42
tag
Márcsak eggyet nemtudok a gépemről:
A procihoz adnak hűtőt??? Mert ha nem akkor megyek nézegetni, hogy milegyen !
Különben teccik a jakewyler féle zalman hűtő is csak nemtudom, hogy ehez az alaplapba beférne e mert nagyon közelvan az a ... inkább megmutatom: -
Freeman42
tag
Kössz ,vehetnék crossfire-t is de nemakarok mert az csak az ati válasza (utánzása) az sli re !!
-
Freeman42
tag
válasz
jakewyler #903 üzenetére
Énis először ati -t jobban szerettem de utána az SLI megoldás miatt sokat olvastam teszteket és ezért sokkal többet megtudtam a nvidia ról ,énis az év végén akarok venni gépet:
INtel p4 3200 2mb cache,alaplap asus p5n32-sli deluxe,450 W aerocool táp, 2*512 mb DDR2 kingston, asus 7800 GT .Lehet hogy kicsit drágább gépet néztem ki magamnak mint a mit megbírnák venni de , ha nemjön össze év végéíg akkoris addíg gyűjtök amég összejönrá a zsé !!
[Szerkesztve] -
Freeman42
tag
Ehez szóljatok hozzá:
-
Freeman42
tag
Leírjam, hogy milyen konfigot akarok??
-
Freeman42
tag
Hát ja az a köcsög nyolcas!!!!
-
Freeman42
tag
Én bedugtam de nemakart visszakapcsolódni a monitor ,úgyhogy visszadugtam az alap csatlakozót!!
-
Freeman42
tag
válasz
jakewyler #702 üzenetére
Mongyuk leht hogy igazadvan főleg hogyha majd évvégén ha minden jómegy sli-s rendszerrel beújjítok és annak kell a hideglevegő de majd meglátjuk hogy meddígfog felmenni a hőmérséklet !! Én különben eggy half life 2 jelet gravíroznákbele (mivel az a kedvenc gamma) !!
[Szerkesztve] -
Freeman42
tag
Vagy talán belegravírozok majd!!
-
Freeman42
tag
Szerintemis asus a király !!!!! kopp-kopp
-
Freeman42
tag
Ittvan 2 kép hogy lássad a különbséget:
-
Freeman42
tag
Ittvan e:
-
Freeman42
tag
Majd rakok bemég képeket csak a méreten kell válltoztatni
[Szerkesztve] -
Freeman42
tag
A képek elég kicsiklettek de ha kell adok linket!!
-
Freeman42
tag
Szevasztok !!
Gondolom megmutatom, hogy hogynézki a gépem.Íme:
Még nem végleges és még gondjaim vannak alul a neonoknak a kábeljaival!!
A tápom még szar!!! -
Freeman42
tag
Szerintetek, hovarakjam a házba az uv-s fénycsövet ?????(oldalra alulra felülre??)
-
Freeman42
tag
Szevasztok és B.Ú.É.K!!!! (derég írtam már ide)
Azt szeretném kérdezni , hogy milyen tápot érdemes venni ami max 15 000 forint? (tudom, hogy nem ide illik de bocsi!) -
Freeman42
tag
Ma eldöntöttem , hogy a következő dolog amit veszek a gépbe az egy táp lessz ma láttam egy nagyonjót akcióssan 13 000 volt titánium borítás 400 W beharisnyázott kábalek stb. csak most nincs rá pénz
De mellete akarok egy olyan hűtőt is ami kiírja a ventilátorra hogy mennyi a hőmérséklet az nagyontetszik láttam ma élőbe -
Freeman42
tag
Az miért van hogy bekapcsoltam a uv fénycsövet , utána kapcsolgattam és utána nemmment az uv fénycső csak egy kis rész világít halványan ez miért van és mitlehet ellene csinálni?
-
Freeman42
tag
Nekem 300 w os codegen tápom van a régi házamból örököltem , és azt szeretném megkérdezzni, hogy van a gépem 2 dvd olvasó , 2 rendszerhűtő venti , és holnap veszek 2 neont meg lehet hogy 2 ventit ezt kibírja majd tápom?
-
Freeman42
tag
Ja nekem 300 amvan az a gépen kívül elbír még 4 ventit és 2 fénycsövet?
-
Freeman42
tag
Jaj de király holnap megyek computermode és megveszem a cuccokat
-
Freeman42
tag
Ja ez nemnekem szól akkó mindeggy
-
Freeman42
tag
Ja ok
-
Freeman42
tag
Inkább vegyél Aeroengine-t
-
Freeman42
tag
Most láttam az aerocool oldalán 14 centis hűtőket nagyon zsír nemtom , szerintem itt még nemlehet kapni de majd bisztos behozzák , különben vanhozzá egy átalakító cucc hogy a 12centis helyekre rálehessen szerelni!
www.aerocool.com.tw -
Freeman42
tag
válasz
szabee pee #194 üzenetére
Hát én a helyedbe Aerocool Aeroengine Jr - bs-t vennék .
Mert ennek sokkal jobb a szellőzése mint a chieftec-nek.
És nekem a chieftec nemis ttszik annyira.
De tiéd a választás ! -
Freeman42
tag
Tudom 1 db kéket meg eggy uv fénycsövet akarok
-
Freeman42
tag
Hát én nemtom ha mostmegrendelném akkor még ebbe az évben megjönne???
-
Freeman42
tag
Ismerem ezt a boltot ide akarok eljutni kb. 1 hónapja de valami mindíg közbejön meg az a baj , hogy nincs egy nagyon jó helyen ez a bolt. és már azon gondolkozom , hogy póstán rendeljem meg vagy nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest