- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daweee
őstag
megragasztottam, 5 óvatos nyitást bírt ki kb. Majd bedrótozom valamikor...
-
Daweee
őstag
Hello gáz van!
Letört a ház előlapi ajtajának a felső tartó pöcke kép:[link] Mit lehet ezzel csinálni? Pillanatragasztó megfogja 5 percnél/1 nyitásnál továbbVagy egyéb ötlet?
Előre is köszi -
Daweee
őstag
válasz
Motion_Blur #1816 üzenetére
hát én kispályás vagyok a két szem matricámmal: Core 2 és Sapphire
-
Daweee
őstag
meglazítottam a csavart, de még mindig zúg. talán még joban is
-
Daweee
őstag
Hello!
Van nekem egy ilyen házam, és az a problémám, hogy az ajtaja amikor be van csukva és pl cd-t olvas a gép vagy vadul ír a vinyóra, átveszi a rezgéseket, és elkezd rezonálni, azaz felhangosítja a rezgéseket és igen zavaró hangot tud kiadni... Mit lehet ez ellen tenni?
Előre is kössz -
Daweee
őstag
Probléma megoldva!
Volt nekem egy ezer éves at házikóm amiben volt 2-es csatlakozó- ezt levágtam, bő 5 centit ráhagyva a zsinórból. a zsinórt megblankoltam,(levágtam a végéről a műanyagot) és a csupasz fémet beledugtam a 3as csati két végébe, majd bedugtam a helyére és ég.
Továbbra is várom a hangkábelek bekötési sorrendjét. -
Daweee
őstag
Hy!
Pár napja boldog tulaja lettem egy aeroengine jr házikónak, és összerakás során néhány problémába ütköztem:
- A front panel-i audió csatikat nem tudom bedugni az alaplapba, mert a kézikönyvben(alaplap) és a kábelen teljesen más feliratok álltak: alaplap: gnd, presence, mic_ret, -szünet-, out_ret, -új sor-->mic2_l, mic2_r, out2_r, j_sense, out2_l
Kábel: 2X ground, l-out, r-out, l-ret, r-ret, mic in, mic power
Valaki lécci párosítsa őket
- a power led csatija 3 lábú, és a középső hely ki van hagyva, viszont az alaplap 2 szomszédos csatiba kéri őket... mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest