- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
válasz
Kasza08 #2199 üzenetére
Lehet szönyűlködni
Ajtó nélkül -
Pecc
őstag
válasz
Kasza08 #2163 üzenetére
Szerintem egy codegány se rosszabb mit egy ae. Összességében mind egy kaptafa csak az előlap más meg a körités. Legtöbb ház ugyanabbol a fos gyenge hajlékony anyagból van, ugyanolyan mély, magas stb. Szerintem csak (elölapot) kéne árulni a meg (oldallapot)(tetöt) aki fullos festést akar annak csupaszon aki nem meg annak festve
-
-
pappen
tag
válasz
Kasza08 #1975 üzenetére
Van munkahelyem, ahova be kell járnom, hogy fizetést is kapjak
. Van egy kisfiam, aki hamarosan 4 éves lesz, és természetesen Feleségem. Ráadásul fősulira is járok, de ha minden jól megy, akkor a nyáron már végzek. Ja és közben nyelvet is tanulok.
Ezért nem sok idő jut arra, hogy a géppel és a hozzá kapcsolódó dolgokkal sokat foglalkozzak. De talán majd ősztől. -
pappen
tag
válasz
Kasza08 #1973 üzenetére
Köszönöm!
Még lehet, hogy fúrok majd egy lyukat a plexire, hogy egy csővel friss levegőhöz juttassam a proci ventijét. Attól függ, hogy hogy tudom megoldani a videókártya hűtését, mert lehet, hogy visszafordítom a plexit. Majd ha egyszer lesz rá időm és alkatrészem a megvalósításhoz. -
Dokibá
aktív tag
válasz
Kasza08 #1948 üzenetére
Nem árulhatok el üzleti titkokat és az előbbi összeg csak egy óvatos becslés volt részemről. Valószínűleg reklámértékben bőven megéri, ráadásul nem tucattermékről beszélgetünk, hanem olyasvalamiről, amiből nincs és nem is lesz több a világon. Mi éri meg az árát, ha nem ez? Egyébként én nem akarok meggyőzni senkit, nyilvánvaló, hogy van, aki simán kifizetne ennyit egy olyan cuccért, amiből csak egy van és van, aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest