- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jakewyler
senior tag
válasz
Freeman42 #934 üzenetére
olyan lazán elférne sztem
Ajánlom ezt vedd meg ami nekem van: Zalman 7000B Cu Led kirán hűtőt legkisebb fordulaton olyan csöndes hogy nem lehet hallani hogy megy,ez a legjobb Led-es verzió a zalmantól
de ha annyira nem kell ledes és 2cm-el nagyobbat szeretnél ami jobban hűt 5C-al akkor a 7700Cu-t veszed meg de ez óriási nagy,elég lessz olyan ami nekem van -
jakewyler
senior tag
válasz
Freeman42 #774 üzenetére
én is leakarom szedni mert most nálunk a lakásba nagy volt a por és a 12cm-es venti elég koszos,főleg a lapátjai
amúgy egy érdekesség:ma kivettem a 8cm-es ventit a plexiből kicsit kitakarítottam át fujattam egy erős ventivel,és érdekes olyan csöndes lett és még jobban is szálítja a levegőt.
szal ajánlom hogy tisztítsátok ki ti is
-
Tomi 16
őstag
válasz
Freeman42 #726 üzenetére
Ja vágom a Computermode rendezei.
Én is akarok majd menni haverommal.
Asszem az Alkotmány utcánál szoktak ilyet rendezni vagyis nekem ezt mondták, és egy Honapban csak egyszer és az is asszem Szombati nap.
Én Majd molexokat akarok a tápra rakni,UV Reagánst hogy ne azok a régi szu@@kok legyenek rajta. -
Tom5
addikt
-
Csigger
őstag
válasz
Freeman42 #252 üzenetére
hát figyu! az uv fénycső nem szereti ha kapcsolgatják mint a hülyegyerek!! egyszer bekapcsolod megy
aztán ha kikapcsolod és újra be
akkor esetleg csak azé ég egy darabig csak az egyik fele mer addig vesz fel áramot vagy nem is tom vmi ilyesmi van vele! szal ha csak a kis része ég akkor az emiatt van! -
Tom5
addikt
válasz
Freeman42 #149 üzenetére
És számomra ennél jobb ház nincsen ,szépis, jólhűtis , plexis is szóval ennéltöbb nemis kell egy házba szerintem...Ezzel én is egyetértek!
Szerintem is nagyon jó ház!Az új típust mégcsak képen láttam,de az a kétfele nyíló ajtó nekemse tetszik...
Hátulra meg szerintem nyugodtan vegyél ventit!Hamár ott a hely,és nemzavar a zaj!Amúgy az AEROCOOL ventik nemzajosak...szerintem... -
Tom5
addikt
válasz
Freeman42 #149 üzenetére
És számomra ennél jobb ház nincsen ,szépis, jólhűtis , plexis is szóval ennéltöbb nemis kell egy házba szerintem...Ezzel én is egyetértek!
Szerintem is nagyon jó ház!Az új típust mégcsak képen láttam,de az a kétfele nyíló ajtó nekemse tetszik...
Hátulra meg szerintem nyugodtan vegyél ventit!Hamár ott a hely,és nemzavar a zaj!Amúgy az AEROCOOL ventik nemzajosak...szerintem... -
Tom5
addikt
válasz
Freeman42 #149 üzenetére
Tom5
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest