- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur #1834 üzenetére
core2 és a xeon az enyém,stipi-stopi
-
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur #1816 üzenetére
mit csináltál szegényke rácsával?
olyan core2-es matrica nekem is kéne -
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur #1778 üzenetére
Mutass róla képet
Nem érdekel,csak kiváncsi vagyok rá
-
jakewyler
senior tag
Sziasztok
De rég jártam már erre,gondolom van aki még emlékszik rám(Tomi 16), hogy régen mennyit beszéltünk erről a csodás gépházról
Csináltatok újjab modding dolgokat?
Én végleg befejeztem a moddingot a géppel,esetleg még +2uv-t fogok tenni bele,ha esetleg kell tudok tenni képet
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
Csináltam nektek egy userbart
-
jakewyler
senior tag
válasz
Collector19 #1223 üzenetére
nekem 45cm-es van és pont jó
,képeket gépekről computermode-n találsz,jah onnan tudsz rendelni ide kábelt,harisnyát,uv csövet mindent
én úgy szedem le a molexot, hogy van egy tollam amit beledugok erősen megnyomom és már ki is lehet húzni
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
Collector19 #1218 üzenetére
hello
vegyél hozzá kábel harisnyát,nekem is azzal van minden kábel bekötve és így gyönyörű
elrendezni nem fogod tudni úgy ,hogy ne látszódjana a kábelek,anno én is próbáltam -
jakewyler
senior tag
válasz
Sándor -P20- #1157 üzenetére
én 2400ft-ért vettem cm-en 3méter kábel volt hozzá de kicsit kevés a chieftec 400w tápra
-
jakewyler
senior tag
válasz
Freeman4253 #1155 üzenetére
ja király,de azé 1órámba beletelt mire rátettem
-
jakewyler
senior tag
csináltam pár újj képet
ha akarjátok este feldobom -
jakewyler
senior tag
amúgy csak nekem égett ki egy led a 12cm-ből ventiből?
-
jakewyler
senior tag
válasz
mr_knight #1141 üzenetére
hello
nekem éppen ma mondták el hogy lehet ventit 5v-ra szabályozni.
A molexet megnézed van rajta egy piros+sárga kábel,azokat kivszed a molexból csavarhúzóval a két pöcköt megnyomod,na ha kivetted akkor megcseréled őket jól bedugod vissza a molexba és már 5v-on is jár a venti -
jakewyler
senior tag
nem moddingolt mostanába senki sem?
kihalt a topic,pedig milyen kira kis topic volt
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
Lotusomega #1120 üzenetére
pedig hidd el nekem a szürke turbina pont jól mutat az elején,majd meglátod
-
jakewyler
senior tag
válasz
Lotusomega #1118 üzenetére
milyen színbe akarsz?nekem fekete van
-
jakewyler
senior tag
válasz
Lotusomega #1116 üzenetére
hello
szerintem egy kiváló gépház jó hűtéssel,az első ventihez van jobb oldalt egy szabályzó nekem már féléve amióta megvan a gépház azóta maxon megy nekem nem hangos,de ha neked hangos akkor leszabályzod,nekem kényelmesen sok hely van benne a sok kábelnak és uv cső is elfér.
ajánlom ezt a gépházat egydarabig én se fogom lecserélni az tuti -
jakewyler
senior tag
Na visszatérek a topikba már régdumáltunk remélem még járnak ebbe a topicba
Az utóóbi időbe csináltam egy olyat hogy egyet kékledes ventit rátettem a vga-ra úgy hogy szívja róla lefelé a levegőt...Hát eléggé meleget szív szal sztem jól hűti,és feldobta modding szemponntjából a gépet,majd este lehet dobok fel képet róla -
jakewyler
senior tag
válasz
Freeman42 #934 üzenetére
olyan lazán elférne sztem
Ajánlom ezt vedd meg ami nekem van: Zalman 7000B Cu Led kirán hűtőt legkisebb fordulaton olyan csöndes hogy nem lehet hallani hogy megy,ez a legjobb Led-es verzió a zalmantól
de ha annyira nem kell ledes és 2cm-el nagyobbat szeretnél ami jobban hűt 5C-al akkor a 7700Cu-t veszed meg de ez óriási nagy,elég lessz olyan ami nekem van -
jakewyler
senior tag
háát igen veszélyes dolog a húzás de jó hűtővel,jó márka névvel nincs gond,én amikor túlhúztam a karimat akkor call of duty 2.be a fal megzöldült
és lejjeb vettem már mhz-el és jó lett de már én is leszoktam a húzásról mert rájöttem semmi értelme mert húzás nékül is mennek a gamek 800*640-be full grafon(le kopogom) -
-
jakewyler
senior tag
tudom hogy ütősebb a 6600gt de az a baj hogy megkérdeztem a 6600gt topicba ,hogy milyen a inno3d és azt írták ,hogy sok HSI hibás és nekem csak ilyen inno 3d-re lenne pénzem,jah és még nem is volt sohasem gforce karim csak ati
az ati témába meg már egy kicsit jártas vagyok és ezért húz a szivem a 9800pro-hoz,pedig köztudott hogy a 6600gt erősebb
de ettől függetlenül lehet hogy a gforce lessz -
jakewyler
senior tag
900.hsz
-
jakewyler
senior tag
mesélek valamit:
ülök a sötétbe röpköd itt valami bogár a monitornak egyszercsak eltunik rá 2mp-re bele repült a 8cm-es ventibe
szó szerint
kerestem a gépbe de nem találom -
jakewyler
senior tag
kb 2 hónapja vettem 3,6k-ért egy coolink neon csövet ,igen csak erős világításű és sokat is eszik
dobok egy képet hogy bevilágította a szobát
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest