- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
deathtania #2536 üzenetére
Persze.. ezért is alakították át a legtöbben hogy vagy ki lett szedve vagy fixen rögzítve lett..
-
deathtania
senior tag
válasz
Pttypang #2535 üzenetére
bakker! akkor azt a turbina saját magának csinálta? azt hittem már, h az előző tulaja volt, vagy én voltam ilyen béna, h valahogy elcsesztem. de mondjuk nekem most sem zörög, csak furán forog egy kicsit a turbina. bár most nem forog, mert kellene valami kenőanyag alá.
-
válasz
deathtania #2534 üzenetére
Egy idő után beletol egy szép kis 8-ast a turbina a saját tengelyébe
Nah akkor már zörögni fog
Nekem az egész elülső rész ki lett szedve mondván lefestem de azóta is csak ottvan a gépház tetején
-
luciferk
senior tag
válasz
deathtania #2532 üzenetére
Miért olyan fontos neked, hogy pörögjön a turbina lapát? legalább addig sem zörög
-
deathtania
senior tag
na megint jól leírtam: arocool turbine 2000res pörög 900-950et. a 9k kicsit sok lenne
-
deathtania
senior tag
lehet, hogy kicsit hülyén írtam, na szóval a lényeg, hogy mögötte van egy aerocool turbine 200res venti, ami pörög 9000-at 35cfmes légszállítással, jobb esetben ilyen kor pörögni szokott, de ha leviszem a fordulatot 600ra, akkor már nem megy, sőt 800-on sem megy az első turbina. szal remélem most érthetően sikerült leírnom. azért köszi. ma szétszedtem a turbinát, kitakarítottam, csak kellene vmi szilikon vagy kenőolaj, hogy vissza tudjam tenni, mert így nem pörög hiába megy bármilyen fordulaton mögötte a venti
-
válasz
deathtania #2529 üzenetére
Lehet hogy beakadt vagy hasonló.. próbáld kézzel megmozgatni ( a külső rács leszedhető) A külső diszturbina érdekes lenne ha 800al pörögne
... nemhiszem hogy lenne értelme mivel ahhoz akkora szivoerőt kellene a mögötte levő ventillátornak kifejtenie ami..háát mindenképp nagy zajjal jár
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
nekem is pont ugyanilyen házam van, csak az enyém ezüst (majd rakok fel képeket, ha kész lesz, ami még egy kis idő). de volna egy olyan kérdésem, hogy miért van az, ha alacsony fordulaton megy az első venti a díszturbina az elején nem pörög fel. gondoltam rá, hogy lehet, hogy a turbinát kellene megolajozni, vagy valami, de mit lehetne tenni, hogy akár 600-as fordulaton is forogjon???
ja a legjobb: amikor ma lassan feltoltam 800ig, akkor sem indult el. vajon miért van?
van mögötte egy fém porszűrő rács, de az nem fog el annyit, hogy ne forogna.
valaki?
üdv alexan -
deathtania
senior tag
válasz
Pttypang #2527 üzenetére
na! a kérdésre a válaszod, hogy az alaplapon kell lennie a jackek csatijának. nézd meg a lap leírásában, hogy hova kell rádugni, aztán menj be biosba, és engedélyeztesd az előlapi jackek használatát/ menj be a lapi hangkártya vezérlőjébe, és ott engedélyezd (a lapomon ezt így meg lehet csinálni, csak nálam nincsenek rákötve, mert USB-s fejhallgatóm van).
-
na a nagy kérdés: hogyan bírjam működésre az előlapi jack aljzatokat ?
-
Tom5
addikt
Lecserélem a házam elejében a ventit. Olyan ventit vettem amit rátudok kötni az előlapi vezérlőpanelre és ezálltal nem csak leszabályozni tudom hanem éjszakára le is kapcsolhatom. Majd töltök fel képeket ha megjött a venti. Addig pár kép a kuckóról.
-
Tom5
addikt
Az Aerocool Aeroengine Jr-nak 12 cm-es az első ventije?!
-
luciferk
senior tag
Na mi van topic ház fanboyok, netán új házba költöztetek, hogy nincs semmi mondanivalótok?
-
Nekem az előző tulaj már úgy adta hogy az alsó rögzítési pont gányolva volt(ott az ajtón levő rész tört szerintem le) és nálam pedig az egyik ajtólevételnél(hát nem volt belőle sok) úgy gondolta a felső a gépházon levő rögzítési pont hogy hát akkor ő megadja magát...válaszooltam egy tű végével meg pillraggal és hővel
-
Nekem egyelőre valami ledes oldallapit kellene beszereznem mert a felső kicsit nagyon siethet valahova mert 12V-ról nagyon pörög..kissé zavaroo hogyha lehúzom akk halk a gép és csak amiatt hangos..de egyelőre kell a levegő a procihűtőre..(az még a gyári
majd ha lesz pénz akk veszek vmi normálisat)
-
S. Szabi
őstag
Több mint 3 éves!
Elkezdett zörögni, mint az "állat"! -
gainfast
csendes tag
Sziasztok még mindig eladó ez a házikóm ha vkit érdekel privátban írjon!
-
S. Szabi
őstag
Na, eddig bírta az első 12 CM-es venti, most landolt a kukába
-
jegenye77
addikt
Szerintetek jó ház az AEROCOOL AeroEngine II-BBP ?
Nem hangos az első nagy ventije? -
jegenye77
addikt
Szerintetek jó ház az AEROCOOL AeroEngine II-BBP ?
Nem hangos az első nagy ventije? -
most gondolkodom hogy vmit kéne csinálni a turbinával elöl...csak még nem tudom mit..lehet ki kéne szedni a turbinát tartó részt és csak a rácsot meghagyni meg a ventit és úgy csak nem tudom hogy nézne ki :S
-
CHIPman
nagyúr
Hát igen. Erre számítottam. Az enyém pont 1.8cm-rel magasabb a tiednél(és pont 1.8cm hiányzik a codegen házamból is, lol).
A 212 topicjában egy tag CM Elite 331-gyel használja a hűtőt, ez a cucc 3mm-rel szélesebb az Aerocooloknál, és ITT a véleményePedig olyan jó lett volna egy Aerocool...
-
-
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok.
18.2cm széles Codegen házamra nem tudom rárakni az oldallapot, ha benne van a hyper 212. Pontosan nem tudom megmérni, hogy mennyi kéne még hozzá, de azért megkérdeznm, hogy a 20cm széles Aerocool házakba belemenne-e? Mert ha igen, akkor vennék új házat, de ha nem menne bele, akkor nem akarnék megválni a drága Aerocool oldallaptól -
-
Speed®
titán
Ejh, lejárt a szerk. limit amíg pötyögtem -_-'
tucsok. kollégától beszerzett JRem alakulgat.
A ventik lecserélődtek, a plexin feszítő koponya ágaskodó Ferrari pacivá fejlődött, a teli oldal nemsokára valami matricát kap. De lehet paintbrusht inkább..aztán a plexi is kaphat gravírt..de ezek már költségesebbek..megfontolom. A váz és a "beömlő" egy fekete mattoláson át fog esni mindenképpen, a Magic3Dm is megkapta anno, megdobja a dizájnt ;p Jelentkezem képekkel majd
Mindenki moddingoljon lelkesen, kiváló alapok ezek a régi jól szellőző dögök -
gainfast
csendes tag
Eladó 1 házikó!!! Aeroengine jr sr apróhírdetések között megtalálni!
-
den80
tag
várjuk várjuk
...én befejeztem a moddolást
már nem tudom mit pakoljak a gépbe -
pronyó
tag
Úgy néz ki kicsit csúszni fog megint a vizuális tuning, meg mégse veszek UV festéket, viszont észrevettem pár karcot a plexis oldallapon, úgyhogy újra lesz fújva az egész és csak utána foglalkozok a belsejével!
-
ööö..nekem 12V-ról megy a mostani venti ami ott van szóval totál felveszi szerintem azt a 12 voltocskát..egyébként mg ja nincs ventiszabályzó..viszont kaptam egy előlapit..ami 4ventit kezel csak nemnagyon van olyan ventim amit van értelme szabályozni
...ami van 12centis a turbina mögött azt egy megmaradt potival bekötöttem..hogy ezért ne kössek le egy 12v-os csatit...
-
-
luciferk
senior tag
Hali
Van egy új topikbeli házam amibe beszeretnék települni, a turbina ventije medig bírja? mert ha nem tul sokáig akkor inkább kidobom belőle és beteszek helyette egy normális 12-es ventit.
-
S. Szabi
őstag
-
luciferk
senior tag
válasz
di-courage #2417 üzenetére
Lehet, hogy a proci hűtőd lamellái elvan tömődve porral, amúgy ajánlatos ilyen melegekben a ház első és hátsó ventijét üzemeltetni
-
di-courage
csendes tag
Haliho mindenkinek!
Van 1 kis problémám. Mégpedig hogy régebben kikötöttem a 12es ventit,mert nem volt hűtési gondom, de mostanában kicsit felforrósodtak a dolgok odabent, és sztem ettől van az, hogy kifagy a gép, meg stb. Visszadugtam a ventit, de a pótméternek külön dugasza van. Csak már nemtudom hogy melyik :S
van 2 sárga/fekete dugó, a 2 között a különbség ugye, hogy míg az 1ik normális (tehát négy "fogas"), addig a másikban csak 2 "fog" van. Vajon melyik?
és akkor a másik mire is van? :-)
Köszi szépen előre is!
UI: szerintetek ha a procihűtő elkezd hangosan üzemelni, az attól lenne, mert "melege van" ? vagy lehet hogy táp/alaplap probléma?
Még1szer köszi :-)
-
S. Szabi
őstag
Mivel elég kopott volt már nekem elöl az a szürke "turbinatartó", úgy döntöttem, lefestem feketére, ami ma délután meg is történt. Szerintem qr*@ jó lett!
És itt van még pár kép a berendezésről!
Amúgy nekem több mint 3 éve van meg, és csak az oldallapi adta meg magát
-
den80
tag
köszi
beletelt egy kis időbe, hogy rendet rakjak benne
na még egy utolsó kép
imádom ezt a házat
gyári ventik persze megadták magukat 1 év után -
den80
tag
na majdnem kész
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest