- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz
Csigger #1052 üzenetére
A tápból kimenő tápkábeleket elvezeted az alaplapot tartó lap és az oldallap közé(mondjuk egy gagyi táppal amelyiknek rövidek a tápkábelei,azzal nemlehet)és ahol végetér az alaplapot tartó lemez ott szépen bevezeted a kábeleket a megfelelő helyre!!!És láss csodát!Megszűnik a plexi előtt ''tumuló'' kábelrengeteg...
-
Tomi 16
őstag
válasz
Csigger #1020 üzenetére
Én csak tervezem. Nagyon tetszik,és érdemes is lenne rárakni mert nálam minden kék és zöld és kék lenn a talpa is a háznak.
Ti raktok ilyet majd a házatokra?
Ja egyébként sikerült leszednem a ház előlapját és megnéztem a ventijét ami hátúl van de nem bírtam leszedni mert nem fértem hozzá.
Nagyon cseles ez az Aerocool Cég. -
Tom5
addikt
-
jakewyler
senior tag
háát igen veszélyes dolog a húzás de jó hűtővel,jó márka névvel nincs gond,én amikor túlhúztam a karimat akkor call of duty 2.be a fal megzöldült
és lejjeb vettem már mhz-el és jó lett de már én is leszoktam a húzásról mert rájöttem semmi értelme mert húzás nékül is mennek a gamek 800*640-be full grafon(le kopogom) -
-
jakewyler
senior tag
hát igen ahogy számolgattam egy nekem való amd config 50k lenne a proci+a lap,
egész jóra jön ki pont ennyit szeretnék a gépre költeni a közeljövőbe
megnéztem a lapot amit írtál az meg nem agp-s szal ez is baj mert nekem meg agp-s a karim és olyat is szeretnék venni szal még gondolkodok ebbe -
jakewyler
senior tag
figy én el magyarázom neked:
ugye úgy van hogy a venti alapból rá van kötve egy olyanra hogy output és csak egy olyan dugsz be ,hogy input és megy a venti meg a szabályzó is,na most annyit kell csinálni hogy ahol a 12cm-es venti össze van kötve a outputtal oda arra még rádugod a 8cm-es ventit,bedugod egy tápkábelba a inputot és máris lehet szabályozni
lehet nem voltam elég érthető -
-
Csigger
őstag
nem tom mér kéne lekopognom, tény hogy vannak ASUSból is hibás termékek szériák, mint minden más termékcsaládból, akármilyen gyártó!! hallottam pl hogy a K8N-E lapokkal volt rendesen bibi! de ez mindegyik gyártónál előfordulhat! sokan dícsérik az ASUS-t, meg vannak akiknek nem váét be! azér van a 3 év gari!!
EZ TOM5-nek szól! csak félrenyomtam!!
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
-
Tomi 16
őstag
Van 6mm es az tápkábelokra meg (egyebekre) való.
Meg van 9mm-es az pedig ATX-re való.
Ahogy a kábelokat látod azok fluoreszkálnak este. Van benne egy Thermaltake UV-neon és egy Vantec Hangérzékeny neon így MINDEN KÉK ÉS ZÖLD.minden fluoreszkál benne még a hátsó 12cm-es venti.is.
-
Henker2
addikt
Nem kell itt privi! Attól, hogy nem a témába vág leírom a tápomról a tapasztalataimat! Pontos neve: Cooler Master Real Power 450 W !
Nagyon király táp! Nem hangos, teljes mértékben kiszolgálja a gépemet! Van hozzá egy spotméter is, ami jelzi a géped teljesítményfelvételét!
De figyi csak! Nézd meg Te milyen : [link] -
Azok a hangkimenet és az USB. Ezeknek van megfelelő aljzat az alaplapon, de vigyázz a bekötésükkel, mivel nem egyértelműen lenne egészséges pl az USB-t a GAME portra kötni...
Az alaplapod leírásában benne van, mi hol van rajta:
[link]
Ja! És a konfig leírásodnál érdekes az a Maxtro vinyó... Maxtor-ról már hallottam de ez furán hat nekem. -
Tom5
addikt
[link]
Katt ide!Itt konkrétan leírják hogy mizu van a házban!!!Amúgy igen!Első venti adott!Fordulatszám szabályzóval!!!Oldallapi is adott!Hátul 2db hely van,oda venni kell...nekem egy db AEROCCOL venti van hátul is ami kifelé viszi a cugot!Szerintem egy bőven elég!Felső részben nincshely ventinek...
Ja...linkbnen katt a ház nevére...
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
Hát egen...a por...Én kéthetente takarítom a picikét(Rakéta porszívó fújó üzemmódba,az mindent kivisz)mert eléggé porosodik!Dehát valamit valamiért!Hűtés szempontjából ennél jobb ház nemkell(szerintem),ebben a házban nemfog egyalkatrészed sem túlmalegedni!Azt garantálom!Gratula a jövendőbeli Aerocool ház tulajnak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- További aktív témák...