- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Meg néztem de nem sok mindent látok ami benne van az IBPM táp egyébként teljesen mind1 ha fordítva tenném be ahogy te mondod akkor se látszana semmi mert lejjebb ér a gép oldala uh takarja így legalább nem fejjel lefelé van. azért thx
da ha ráérek egnézem úgy is legalább nem a gép tetejét világataná!! csak akkopr nem értem hogy tényleg miért fordítva van rajta minden passz
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Lényegében az én 3200-es barcim is alapjáraton 35C-fok, ha játék megy alatta akkor felmegy 38-39 esetleg 41C-fokig de az a max.
Végülis nem annyira melegszik hála istennek a Thermaltake Silent Tower miatt.
Csak eléggé gáz volt a felfogatása.Ennyi volt vele a problémám.
Neked milyen hűtőd van a 3000-es procidon?
És mennyi a hőfoka? -
Tom5
addikt
Tanítvány?!?!?!Höhö...nem is tudom kik rakták össze MINDIG a géped...Mestereid ellen fordulsz?!Ifjú padavan?!
Az én gépemet csak ÉN raktam össze!!!Más kéz nemsegített benne!És szerintem ez a modding lényege...hogy TE buherálod a géped!Lesz amilyen lesz!Ízlések és pofonok...
Ezmár tényleg nem AEROCOOL AEROENGINE Jr topic...szerintem átkéne simán neveztetni,A nagy modding topicá...
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest