- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Meg néztem de nem sok mindent látok ami benne van az IBPM táp egyébként teljesen mind1 ha fordítva tenném be ahogy te mondod akkor se látszana semmi mert lejjebb ér a gép oldala uh takarja így legalább nem fejjel lefelé van. azért thx
da ha ráérek egnézem úgy is legalább nem a gép tetejét világataná!! csak akkopr nem értem hogy tényleg miért fordítva van rajta minden passz
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Lényegében az én 3200-es barcim is alapjáraton 35C-fok, ha játék megy alatta akkor felmegy 38-39 esetleg 41C-fokig de az a max.
Végülis nem annyira melegszik hála istennek a Thermaltake Silent Tower miatt.
Csak eléggé gáz volt a felfogatása.Ennyi volt vele a problémám.
Neked milyen hűtőd van a 3000-es procidon?
És mennyi a hőfoka? -
Tom5
addikt
Tanítvány?!?!?!Höhö...nem is tudom kik rakták össze MINDIG a géped...Mestereid ellen fordulsz?!Ifjú padavan?!
Az én gépemet csak ÉN raktam össze!!!Más kéz nemsegített benne!És szerintem ez a modding lényege...hogy TE buherálod a géped!Lesz amilyen lesz!Ízlések és pofonok...
Ezmár tényleg nem AEROCOOL AEROENGINE Jr topic...szerintem átkéne simán neveztetni,A nagy modding topicá...
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest