- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakewyler
senior tag
válasz
mr_knight #1141 üzenetére
hello
nekem éppen ma mondták el hogy lehet ventit 5v-ra szabályozni.
A molexet megnézed van rajta egy piros+sárga kábel,azokat kivszed a molexból csavarhúzóval a két pöcköt megnyomod,na ha kivetted akkor megcseréled őket jól bedugod vissza a molexba és már 5v-on is jár a venti -
Tom5
addikt
válasz
mr_knight #781 üzenetére
Két oldallap le,és lesz az előlapnál asszem 6db műanyag pöcök,amit összenyomsz és letudod nyomni előrefele az előlapot!!!A kábelekre vigyázz(USB,stb...),utána a nagy ventinél lesz 4db tartó pöcök amit benyomsz és kitudod nyomni előrefele magát a turbinát!!Ha ez megvolt akkor a ventit is kitudod csavarozni,mert a csavarfejek ottvannak,a turbina takarja őket...lehet így bonyolultan hangzik,de nekiállsz mennifog a téma!Lépésről lépésre...
-
DonElvis
aktív tag
válasz
mr_knight #27 üzenetére
Üdv, nekem is ilyen házam van. Az USB bekötése nem a háztól függ hanem az alaplaptól. Az alaplapon fel kell legyen iratozva minden. A ház kábelcsatiajira meg rá van irva hogy melyik micsoda.
Szerintem küllemre frankó ház ez. Az előnyökről nem beszélek, inkább elmondom mi ami nem teccett nekem benne:
- Nehezen hozzáférhető/szerelhető az elülső ventillátor. (Milyen jó lenne ha egszerűen a fémhatású kerettel egyben, egyszerűen ki lehetne csavarni....
- A ház, hogy is mondjam csak...pontatlan. Kevés ugyan, de bizony van itt ott némi eltérés a szabványokhoz képest.
De mindezek ellenére azt mondom hogy ennyi pénzért ilyen ház, ajándék. -
nRu3
addikt
válasz
mr_knight #13 üzenetére
Ha nem tudsz németül az nem baj nézegesd a képeket
Bővebben: link
-
Frigo
őstag
De van csak azok ide szoktak írkálni:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest