Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakewyler
senior tag
válasz
mr_knight
üzenetére
hello
nekem éppen ma mondták el hogy lehet ventit 5v-ra szabályozni.
A molexet megnézed van rajta egy piros+sárga kábel,azokat kivszed a molexból csavarhúzóval a két pöcköt megnyomod,na ha kivetted akkor megcseréled őket jól bedugod vissza a molexba és már 5v-on is jár a venti
-
Tom5
addikt
válasz
mr_knight
üzenetére
Két oldallap le,és lesz az előlapnál asszem 6db műanyag pöcök,amit összenyomsz és letudod nyomni előrefele az előlapot!!!A kábelekre vigyázz(USB,stb...),utána a nagy ventinél lesz 4db tartó pöcök amit benyomsz és kitudod nyomni előrefele magát a turbinát!!Ha ez megvolt akkor a ventit is kitudod csavarozni,mert a csavarfejek ottvannak,a turbina takarja őket...lehet így bonyolultan hangzik,de nekiállsz mennifog a téma!Lépésről lépésre...
-
DonElvis
aktív tag
válasz
mr_knight
üzenetére
Üdv, nekem is ilyen házam van. Az USB bekötése nem a háztól függ hanem az alaplaptól. Az alaplapon fel kell legyen iratozva minden. A ház kábelcsatiajira meg rá van irva hogy melyik micsoda.
Szerintem küllemre frankó ház ez. Az előnyökről nem beszélek, inkább elmondom mi ami nem teccett nekem benne:
- Nehezen hozzáférhető/szerelhető az elülső ventillátor. (Milyen jó lenne ha egszerűen a fémhatású kerettel egyben, egyszerűen ki lehetne csavarni....
- A ház, hogy is mondjam csak...pontatlan. Kevés ugyan, de bizony van itt ott némi eltérés a szabványokhoz képest.
De mindezek ellenére azt mondom hogy ennyi pénzért ilyen ház, ajándék. -
nRu3
addikt
válasz
mr_knight
üzenetére
Ha nem tudsz németül az nem baj nézegesd a képeket
Bővebben: link -
Frigo
őstag
De van csak azok ide szoktak írkálni:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi