- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
szasztok skacok!
ide is írok, hátha válaszoltok illetve hátha tudtok vmit!
szal mobil rack hátuljában van az a kis hűtő! az most megy, de igazából nem sokat ér! meg hangos!
tudtok esetleg vmi más megoldást a rack hűtésére??? (új racket nem akarok venni, még mieltt vki azt mondja!!) köszi!! -
Csigger
őstag
válasz
Motion_Blur #1088 üzenetére
hát akkor úgy néz ki h ti vagytok a két véglet! mer nekem a ház ajtaja teljesen jól zár! nem laza, de nem is kell erőlködni, hogy kinyiljon! párszor erősebben is be szoktam csapni, de akkor sem lesz semmi baja! meg vagyok elégedve a házzal!
-
Csigger
őstag
válasz
Motion_Blur #1044 üzenetére
köszi! akkor elvben már megvagyok már csak a gyakorlatba kell átültetni!
-
Csigger
őstag
válasz
Motion_Blur #1039 üzenetére
fogóval próbáljam meg én is? össze kell nyomni azokat a műanyag kis pöcköket és előrefele tolni??
-
Csigger
őstag
válasz
Motion_Blur #1036 üzenetére
télleg! nah az már durva! írtam a másik topicba is!!
-
Csigger
őstag
válasz
Motion_Blur #1034 üzenetére
nagyon jó lesz! várjuk várjuk!
legalább lesz vmi forgalma a topicnak!! -
Csigger
őstag
válasz
Motion_Blur #1032 üzenetére
majd hétvégén megpróbálkozok asszem vele! ma már nem nagyon van kedvem!!
-
Csigger
őstag
válasz
Motion_Blur #1030 üzenetére
végre vkinek sikerült! én nem mertem kinyomdosni a pöcköket! jól néz ki hátul a venti! és most elől nincs vetid akkor??
-
Csigger
őstag
nah mi van már?? pl legyen a téma a változatosság kedvéért a kinézet avagy modding! mindegy!! pl kinek van ledes talpa ezen a házon??
szntem frankón nézne ki! ha meglesz az új konfigom tuti moddolni fogom egy kicsit, mer eddig elég gyér!! -
Csigger
őstag
nah mi van srácok? már senkinek nincs hsze ehhez a topichoz? hirtelen nagyon lelankadt a forgalom, pedíg volt hogy egy óra alatt összehoztunk egy két hszt!!
-
Csigger
őstag
jah rendesen ki lettünk osztva! az emberek már odáig fajulnak hogy egy fórumon kéne figyelni a helyesírási hibákra! hát ez röhej!!! már nem azér!
ez olyan mint ha azt mondaná nekem vki hogy ne írjak rövidítéseket az smsembe! holott minnél kevesebbet írok annál kevesebbet fizetek, mer ha úgy le tudom írni egy smsbe akkor mondjuk xFt üti a szolgáltató markát, de he 2smsbe férne bele csak a teljes szöveg akkor az már 2xFt!! FIGYELJETEK AZÉR ERRE IS!!! -
Csigger
őstag
hát igen igen először is ha már nem ide illő szöveget írsz legalább nyomj rá arra a nyamvatt OFF topic gombra!
ek meg a kérdésedre h válaszoljak sok dologtól lehet:
1. azt hallottam h nagyon elbakták az NFSMW-t és a fél tervezőgárdát ki is rúgták, szal elég sok hiba van benne! ez lehet ettől is
2. driver inkompatibilitási hibák lehetnek, vmi nem megfelelőren működik vagy nem jó a driver esetleg az alaplapi chipkészlet nem támogatja rendesen a karit
más most nem jut eszembe -
Csigger
őstag
hú srácok nagyon OFFoljuk ezt a topicot! ennyire nem kéne!!
-
-
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #820 üzenetére
hát én körülnéztem, utánnakérdeztem a dolgoknak és az jött ki ha járékra dvd nézésre és netezésre, kisseb tömörítgetésekre akarok gépet akkor egyértelműen: AMD!!!
ne törődj azzal hogy egy AMD ''csak'' alacsonyabb Mhzn megy mert egyáltalán nem ettől függ az egész! vagyis nem csak ettől! nézz pl teszteket az amd egy csomó helyen odaveri az Inteleket! dobok is be mindjár egy pár linket!
itt egy mostani friss gépajánló játékra: [link]
egy kis cpu izzasztás: [link]
[link]
Én ek egy ilyen gépere gyűjtögetek mostan:
ASUS A8N-E alaplap (jó tuningolhatósági lehetőségek,sok jó dolog rajt, befogadja a kétmagos procit is, sokan ajánlják, 3 év gari)
AMD Athlon64 3000+ s939
Arctic cooling freezer 64 pro (nagyon ajánlják, halk, izmosan brutál hűtő, dual core-os amdre is rámegy) -
-
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #792 üzenetére
kipróbáltam, vagyis úgy tugtam össze haogy mondtad! télleg jó! most már látom is hogypörög a venti meg hogy hogy állítja! hangba nem tom lehet h lehalkult, de még mindíg elég hangos! de ezek már szntem csak az Inteles procihűtő, meg a tápom hűtője! de nem baj, mer ha minden jól megy március végén, április elején cserélek lapot, meg procit, meg hűtőt! és veszek egy jó halk kis AC Freezer 64Prot!!
-
Csigger
őstag
húú srácok! ki mondta nekem itt, hogy ha az oldallapit rákötöm az elsőhöz tudom szabályozni a fordulatot? mer uránna kötöttem,de így semmi! legalábbis nem látszik! hova kell kössem???
please help me!!! -
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #789 üzenetére
hát negyon nem segít sokat rajta, a titka az hogy itthon 2000Wos porszívónk van és elé rendesen szív!
ek előröl simán, hátulról meg a gégecsővel benyúltam az alaplap felől oda ahova a vinyókat lehet beszerelni! ott a venti hát! csak egy vékony fém rész van előtte/mögötte ahogy tetszik!
ek még úgy lehet megoldani, hogy foksz egy nagy nyomású kompressort és kifújod belőle! az tutti kiviszi! csak az a baj h havernál van ilyen az egész gépet meg nem lenne kedvem átvinni! de majd meglássuk!
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
hát télle elég macera! ma megpróbáltam kinyomni a pöcköket (összenyomtam fogóval, de csak finoman) de nem mertem őket megnyomorgatni, mer a végén még eltöröm! majd hívom apám! ő ebben nagyon nyugodt!
én mindíg csak finomkodok! lehet az a baj! nem akarom h megsérüljön a cucc! de kiporszáztam az oldallapi ventit, meg az elsőt amennyira csak tudtam így rácson keresztül és csökkent a hang, úgyhogy nem volt rosz!
-
Csigger
őstag
nem tom mér kéne lekopognom, tény hogy vannak ASUSból is hibás termékek szériák, mint minden más termékcsaládból, akármilyen gyártó!! hallottam pl hogy a K8N-E lapokkal volt rendesen bibi! de ez mindegyik gyártónál előfordulhat! sokan dícsérik az ASUS-t, meg vannak akiknek nem váét be! azér van a 3 év gari!!
EZ TOM5-nek szól! csak félrenyomtam!!
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
válasz
eastsider #688 üzenetére
láttam egy másik topikban, hogy inkáb amellett döntesz! ízlések és pofonok! mindenki saját szájíze szerint válogat! nekem ez pont jó mer bal oldalt van a gépem és arra felé van az ajtó is, szal aki bejön egyből a plexis oldallapot pillantja meg! kircsi!
hát igen az aláírásom! szeressük az ASUS-t!eddig bevált! alaplapom lassan 2 éves és még nem volt vele baj, most meg az új N6600 karim olyan! szal kircsi!!
-
Csigger
őstag
hehe+ hát igen nagyon jó kis vétel ez a ház!
-
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
csáó!! sajnos sehogy, mer pénzátcsoportosítások vannak! jelenleg bejött egy két plusz kiadás szal egyenlőre nem tok venni semmiféle cuccosT! és a közeljövőben meg nem tom hogy alakulnak a dolgok! jelenleg számolgatások vannak, mer új tápot is kéne majd vennem, meg és akkor most nem veszek semmi modding cuccost, meg apám gépe szarakodik, szal lehet az enyém lemegy hozzá és én meg veszek majd egy új lapkát+procit! egyenlőre arra megy a spórolás!! aztán ha lesz vmi majd szólok!! csácsá
-
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
a 12cmes ventis az max 11k ez a típus: [link]
a többi drágább, a 14cmsek, mer azok már elég brutkók!! az is ott van a kiskerárakon!!
szerintem teljesen jó lesz nekem a 12cms kék ledes 400as!!
kicsit moddolok rajta uv reagens kék spirállal aztán az már jó is lesz!!
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest