- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Beszart az előtő tápom és vettem bele egy ASUS Atlas A-45GA 450W APFC-t és elég nehezen ment bele... van benne két lemez az egyiket be kellett ''fűznöm'' a ventirács alá, a másikat meg kicsit megfeszítenem. Így most pontosan hozzáér a rács a zalman 7700AlCu-hoz
de belefért!!!
-
Dtomi
őstag
Nekem is van benne de nekem nem 8as hanem inkább nem pont a közepén van uh kicsit döcögős!! de semmi hangja! Bár mikor a benzinkúton takarítom 4bar nál kicsit olyan boing-es hangja van
mindenkinek ki kell próbálnia
-
Dtomi
őstag
válasz
eastsider #612 üzenetére
Simán le lehet szedni ha maxon járnak benne a ventik akkor játszok és fejemen van a füles viszont akkor 19 fokos a vinyó ami a 12 es mögött van úgy hogy nincs rajta borda se. 3ghz prescott proci gyári hűtéssel fél óra 30 slotos cod2 szerver után 39 fokos!!! a házban 30 fok fölé soha nem megy a hőm!! ha letekerem akkor halk de minden ugrik minimum 20 fokot de persze netezéskor nem!
-
Dtomi
őstag
Meg néztem de nem sok mindent látok ami benne van az IBPM táp egyébként teljesen mind1 ha fordítva tenném be ahogy te mondod akkor se látszana semmi mert lejjebb ér a gép oldala uh takarja így legalább nem fejjel lefelé van. azért thx
da ha ráérek egnézem úgy is legalább nem a gép tetejét világataná!! csak akkopr nem értem hogy tényleg miért fordítva van rajta minden passz
[Szerkesztve] -
Dtomi
őstag
Gondoltam én is beteszem hogy milyen lett.. a képek még aznap lettek készítve mikor a gépet raktam össze uh még elég kesze-juszák a kábelek de azóta rendben vannak!!
+ jól meg lett tömve még cuccokkal!
-
Dtomi
őstag
nem röhögök én műszaki suliba jártam idáig de amíg nem láttam az in feliratot én is sokáig vakaróztam, még nem tettem össze a házam mert nincs + az alaplap. de ha te beindítod. beindítottad??? akkor látnod kell hogy mi történik! szóval először ne dugj rá semmit és a piros feketét se dugd rá sehova egyébként az a venti a sárga fekete pedig a potméter, namármost a gép fölső felében ott van 1 sima 12V s gyugó azt kösd rá a tápra és elvileg az a potméterre megy rá meg a bekapcs reset stb és a poti is erre a körre van rádugva szóval csak akkor dugj a sárga feketére valamit ha az történetesen egy venti és azt is ugyanazzal a potival akarod szabályozni mint a 12cm es nagy ventit az elején. ezt azért találták ki így hogy az oldalán lévő ventit is külön szabályzó nélkül tudd állítgatni! az oldalán a kis szürke tekerőke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Változatos hardverbokréta
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest