Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz
szabee pee #194 üzenetére
+1 Szavazat az Aerocool-nak...szerintem egy tuti ház!Hűtés szempontjából sem fogsz csalódni benne!Az első ventit potival lelehet szabályozni ha esetleg hangos,és ha telepakolod halk ventikkel(Aerocool ventik vannak az én gépemben és szinte semmi hanglyuk)akkor nagyon jó hűtést kapsz!Nálam 8-10 fokot számít a régi házamhoz képest!Pl:a Seagate vinyómat 25-30-fok között tartja!!!Még hűtés nélkül a régi házamban felment 45fok fölé is a winyó!Chieftech ház is bizti jó!Én nemismerem!Külsőre nemigazán jön be,nekem!Bár ízlések és pofonok!A tápjuk viszont Király!!!A választás a tied,de ha Az Aerocool topicban megkérdezed milyen házat vegyél...szerintem nemkell meglepődni az adott tippeken
UI:a Mistralban,legalábbis itt Fehérváron,igenis vannak jó modding cuccok!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest