- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
válasz
Tomi 16 #1180 üzenetére
Most vagy kimaradt egy nem a mondatból.. vagy én vagyok hülye
MErt miért hangos az a 25cm ös venti? Hallomásból tudod vagy élőben is hallottad? Amúgy meg lehet 3T-t veszek azt modolás ugyén mert hát vizem elsz eladoma 25cm ös ventit. Bár még nem tudom hogy milyen házat vegyek végülis. Éljen a tudatosság. -
mr_knight
senior tag
válasz
Tomi 16 #1139 üzenetére
Régen írtam ide, mint topicnyitó, de azért még tudok pár egyszerű trükköt ! Fogod a molex-et ami a ventihez megy és lötyög... Fogsz egy szikkkszalagot és körbe tekered a kábelt a vezetékkel együtt egy olyan 3-4cm szélesre. Annak már elegendőnek kell, hogy megfogja rendesen a kábelt. Amúgy nálam is voltak ilyenek, hogy leált meg stb. Én így oldottam meg !
-
Tom5
addikt
válasz
Tomi 16 #1048 üzenetére
Jajmá...nem siránkozni kell!!!Nekiállni és leszedni!!Nem egy megoldhatatlan feladat!!!Fogóval óvatosan összenyomod a tartó''pöcköket'' és kitolod előre!!!Csillagcsavarhúzó nemkell!Turbinát is secperc alatt lelehet szedni...hihetetlenmá ez a siránkozás....
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
hát igen igen először is ha már nem ide illő szöveget írsz legalább nyomj rá arra a nyamvatt OFF topic gombra!
ek meg a kérdésedre h válaszoljak sok dologtól lehet:
1. azt hallottam h nagyon elbakták az NFSMW-t és a fél tervezőgárdát ki is rúgták, szal elég sok hiba van benne! ez lehet ettől is
2. driver inkompatibilitási hibák lehetnek, vmi nem megfelelőren működik vagy nem jó a driver esetleg az alaplapi chipkészlet nem támogatja rendesen a karit
más most nem jut eszembe -
Tom5
addikt
Ez hihetetlen...este beszéljük meg a dolgokat hogy NE OFF-oljuk szét a topicot!!!!
De mintha a falnak beszélnénk...
Nem linkelem a 6600GT topicot mert látom oda is írtál...
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT:EZ AZ AEROCOOL AEROENGINE JR. TOPIC!!!
NEM A 6600GT ÉS NEM IS A CHIEFTECH TOPIC...
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
tudom hogy ütősebb a 6600gt de az a baj hogy megkérdeztem a 6600gt topicba ,hogy milyen a inno3d és azt írták ,hogy sok HSI hibás és nekem csak ilyen inno 3d-re lenne pénzem,jah és még nem is volt sohasem gforce karim csak ati
az ati témába meg már egy kicsit jártas vagyok és ezért húz a szivem a 9800pro-hoz,pedig köztudott hogy a 6600gt erősebb
de ettől függetlenül lehet hogy a gforce lessz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gran Turismo
- ASUS routerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest