- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
válasz
Tomi 16 #1180 üzenetére
Most vagy kimaradt egy nem a mondatból.. vagy én vagyok hülye
MErt miért hangos az a 25cm ös venti? Hallomásból tudod vagy élőben is hallottad? Amúgy meg lehet 3T-t veszek azt modolás ugyén mert hát vizem elsz eladoma 25cm ös ventit. Bár még nem tudom hogy milyen házat vegyek végülis. Éljen a tudatosság. -
mr_knight
senior tag
válasz
Tomi 16 #1139 üzenetére
Régen írtam ide, mint topicnyitó, de azért még tudok pár egyszerű trükköt ! Fogod a molex-et ami a ventihez megy és lötyög... Fogsz egy szikkkszalagot és körbe tekered a kábelt a vezetékkel együtt egy olyan 3-4cm szélesre. Annak már elegendőnek kell, hogy megfogja rendesen a kábelt. Amúgy nálam is voltak ilyenek, hogy leált meg stb. Én így oldottam meg !
-
Tom5
addikt
válasz
Tomi 16 #1048 üzenetére
Jajmá...nem siránkozni kell!!!Nekiállni és leszedni!!Nem egy megoldhatatlan feladat!!!Fogóval óvatosan összenyomod a tartó''pöcköket'' és kitolod előre!!!Csillagcsavarhúzó nemkell!Turbinát is secperc alatt lelehet szedni...hihetetlenmá ez a siránkozás....
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
hát igen igen először is ha már nem ide illő szöveget írsz legalább nyomj rá arra a nyamvatt OFF topic gombra!
ek meg a kérdésedre h válaszoljak sok dologtól lehet:
1. azt hallottam h nagyon elbakták az NFSMW-t és a fél tervezőgárdát ki is rúgták, szal elég sok hiba van benne! ez lehet ettől is
2. driver inkompatibilitási hibák lehetnek, vmi nem megfelelőren működik vagy nem jó a driver esetleg az alaplapi chipkészlet nem támogatja rendesen a karit
más most nem jut eszembe -
Tom5
addikt
Ez hihetetlen...este beszéljük meg a dolgokat hogy NE OFF-oljuk szét a topicot!!!!
De mintha a falnak beszélnénk...
Nem linkelem a 6600GT topicot mert látom oda is írtál...
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT:EZ AZ AEROCOOL AEROENGINE JR. TOPIC!!!
NEM A 6600GT ÉS NEM IS A CHIEFTECH TOPIC...
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
tudom hogy ütősebb a 6600gt de az a baj hogy megkérdeztem a 6600gt topicba ,hogy milyen a inno3d és azt írták ,hogy sok HSI hibás és nekem csak ilyen inno 3d-re lenne pénzem,jah és még nem is volt sohasem gforce karim csak ati
az ati témába meg már egy kicsit jártas vagyok és ezért húz a szivem a 9800pro-hoz,pedig köztudott hogy a 6600gt erősebb
de ettől függetlenül lehet hogy a gforce lessz
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Notebook hibák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest