Új hozzászólás Aktív témák
-
Collector19
tag
Itt vannak a képek:[link]
Szerintetek mit érdemes vele csinálnom még? Sajnos a kábelrendezésem nem a legjobb, de ennyit tudtam belőle kihozni. Még lesz bele egy IDE kábel, mert azt sajnos csak egyet kaptam
Nem valami nagy szám, de tényleg ennyire tellett
Ha van vmi észrevételetek akkor mondjátok -
Collector19
tag
Üdv!
Kicsit rendbeszedtem a gépemet, meg vettem bele egy-két dolgot. Mindjárt teszek fel róla képeket is. Nem valami nagy szám, de ennyire futotta
Mindjárt teszem a képeket, csak még itt van a főnököm -
Collector19
tag
válasz
Kasza08 #1243 üzenetére
Mondjuk lehet hogy azért ilyen, mert gyári procihűtőm van, meg van benne egy kétes Vantec hűtő hátul. A dobozra 30 db volt írva zajszintnek, szerintem ez sokkal több. A talpak a képen voltak (#1229). Az enyémen sincsen
Az tetszik benne hogy ha ránézek, akkor brutálisnak, és ''elpusztíthatatlannak'' tűnikNa jó azért ennyire nem, de jóóó
-
Collector19
tag
válasz
jakewyler #1219 üzenetére
Köszi szépen!
Először is IDE hengerkábelt vennék a gépbe, de láttam 75, és 90 cm-eset is. Azt néztem, hogy az eszméletlen hosszú nem? Vagy az olyan hosszút el lehetne vezetni vhogy?
Ja meg ilyen gépházakat ''berendezve'' hol találhatok(link)? Hátha ihletet adna vmi
És még annyi, hogy a harisnyázáshoz le kell venni a tápcsatikat ugye? Azt pedig csak azzal az eltávolító szerkentyűvel lehet?
Még 1x thx
[Szerkesztve] -
Collector19
tag
Üdv!
3 hónapja vettem egy ilyen házat, és nagyon tetszik is meg minden, semmi baj nincs vele. Viszont ha benézek a házba, akkor olyan gusztustalanul vannak össze-vissza kötve a tyúkbelek, hogy csúnya. Egyébként szeretném ha belül is fasza lenne, amilyen kívül is
Az lenne a kérdésem, hogyan kellene elrendezni az IDE és a tápkábeleket, hogy ne úgy nézzen ki, mint valami armageddon. Valamint ehhez miket kellene vennem? Szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan is kezdjek hozzá az egészhez. Nehezíti a dolgomat, hogy 3 y elosztó is van a gépemben, mert rack, meg dvd, meg vinyó meg 6600 GT AGP-s, meg zalman, meg katódcső..stb
Segítségeteket előre is köszönöm!!
Ha nem ide kellett volna írnom akkor sry
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest