- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy az ajtó miatt a háznál, ha veszek egy Asus silent square pro-t akkor ahoz adnak egy venti szbályzót amin egy jó nagy gomb van, na szal az lenne a kérdésem hogy e miatt a gomb miatt be lehet csukni az ajtaját?? Vagy meg lehet oldani valahogy? Jah a másik meg hogy ez a hűtő egyáltalán elfér bennne?? -
Hoffer
őstag
Hali!
Szerintetek érdemes még ilyen házat venni vagy nézzek valami ujabbat már? Mert sztem egész jól néz ki csak nem tudom hogy elférnék e benne belül.. mert akarok venni most egy Asus cpu hűtőt és nem tom elférne e odabent.. -
Hoffer
őstag
Hát igen elég nagy, ezért nem tudom hogy elfér e!
-
Hoffer
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem a házzal kapcsolatban hogy ha vennék a deszkámra egy Asus Silent Square Pro cpu hűtőt ami elég méretes, akkor simán elférne a táptól? -
-
Hoffer
őstag
válasz
Peet210 #1360 üzenetére
Köszi a képeket! Jól néz ki! Az én lapom mérete 30.5 X 24.5 cm! Ugyhogy tényleg kisebb a tiéd! Az enyém 7cm rel nagyobb szal ezek szerint akkor ott tényleg kis hely lenne nálam! Megtudnád nézi nekem a gépeden hogy hozzáadsz a lapodhoz 7cm-et és akkor mennyi hely marad ott a vinyó és a lap között??
-
-
Hoffer
őstag
válasz
Peet210 #1356 üzenetére
Ez rendes ATX-es lap ami neked van benne?? Mert akkor egész tágas! Azért érdekel ez a távolság mert így tudom viszonyítani a mostanimhoz képest, hogy ennek mekkora a mélysége! De ahogy látom ezen a képen egész tágasnak mondható a mostanimhoz képest!
De ha lenne még kép akkor megköszönném!
Nekem rendes ATX-es lapom vagy egyébként!!
[Szerkesztve] -
Hoffer
őstag
-
Hoffer
őstag
Hello!
Szeretnék infokat kapni erről a házról mert gondolkozom rajtra hogy ilyet veszek csak néztem a képeket és nem valami tágas!Ti mit gondoltok erről?? Megéri az árát? Elfér benne minden, jó a szellőzés? Ilyesmikkel kapcsolatban szeretnék infokat kapni! Esetleg akinek van pár képe róla amit otthon csinált vagy valamilyen azt is megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- OLED monitor topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest