- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi 16
őstag
Ez a házad van és mellé azt a coolert akarnád belerakni?
Ha netán megvennéd előtte kérdezed meg hogy ebbe a JR-kébe belefér e.
Vagy ha még nem vennéd akkor a helyedben elmennék ahol van ez és kikérném a szajrét és lemérném hogy mekkora,vagy vm ilyesmit,csinálnék.
Tudom hogy megvannak a paraméterei de ez hátha segítene neked. -
Csákk
senior tag
helló mindenkinek,
ha veszel ilyen házat akkor érdemes kioperálni azt a sz***r turbinát az elülső ventilátor elől
mert akkora szélzajt kelt.....
helyére befér egy korrekt porszűrő a ventit meg köst 5 vagy 7 voltra mert magában is hangos(azt már nem is mondom hogy egy új minőségi venti többet ér)
remélem nem sértettem meg senkit,nem állt szánékomban ,mert nekem is ilyen van
a fentieken kívül csak jót lehet mondani róla -
Peet210
őstag
Igen az ATX-es.Egyébként a gyártó honlapján megtalálsz minden adatot.A mélysége kb. 20cm.Még egy kép [link] több olyan sajna nincs ami jobban szemléltetné a belső méreteket.
Személyes véleményem:Kézhezvétel után és az alkatrészek beszerelés közben elégedetten nyugtáztam hogy igen van benn hely.Működés közben az elöl hátul 12cm ventik és az oldalsó 8cm-es venti jó szellőzést biztosít a háznak(az első 12-es vent a ''turbina'' mögött külön szabályozható).
Összegezve okosan költöttem el a pénzem -
Kasza08
őstag
Hy, Én vagyok a szomszéd RGO=nekem is van 1 ilyen gépházam. Vélemény:háátt... a hely... nem sok van benne, de azért el lehet férni. a szellőzést nagyon eltalálták.nekem kb. 22-25 fokos a ház( tehet erről a 3 db. 8 cmes venti meg a turbina) Mint azt GG888 is írta, ennyi pénzt megér.
-
GG888
senior tag
Üdv,
Ha visszaolvasol, akkor Te is megtudod, hogy ebben az árkategóriában teljesen megéri.
Eddig pár embernek volt olyan próblémája, hogy nem fért be a tápja elsőre, de aztán mindig összehozták valahogy.
Kasza08 (mellékesen a szomszédom)házát gyakran látom, és elmondhatom, hogy bár nem sokat látni a kábelektől, de ha beharisnyázza az ember, akkor egész kultráltan néz ki.
Hűtésről nem tudok mit mondani....turbinába nyolcas van, de az szériatartozék
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest