Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy75
tag
Megvan !
Az a titok, hogy egyik első részből kijövő drótot sem kell használni, csak azt a sárga feketét, ami oldalról jön. Azt kell az oldalsó ventire kötni és a másik oldalra meg adni neki a tápot.
Kicsit nyögvenyelős volt, de végülis összejött
Köszi mindenesetre All !
SB -
Sickboy75
tag
OK, hogy még érthetőbb legyen :
3 kábel van(+1, ez lesz majd a táp, amiről a szuflát kapja ) amikkel kellene kezdeni valamit ...
Nagyon egyszerűen fogom leírni, így legalább én legalábbis megértem ...
Tehát adva van 2 db sárga fekete drótos dugasz (a 12 volt input illetve a 12 volt output feliratú ) ; egy ''apa'' és egy ''anya'' és adva van a 3., ami mindkét oldalán nyitott tehát egyik oldala anya másik apa s ezeket kellene úgy összekombinálni, hogy végül maradjon egy nyitott vég a tápnak.
Nos ezt nem sikerült nekem ... Jó lenne egy tipp ...
Persze lehet, hogy nem is kell mind ezekből, Nem tom. Azt tudom, hogy elvileg itt már többeknek jól be van kötve s ezért gondoltam esetleg elárulhatnák a ''nagy titkot'' ( Persze a házhoz egy kurva hang nem jött azzal kapcsolatban hogy hogyan érdemes ezt összekötni, hogy tényleg szabályozzon is az a szabályzó poti oldat ... )
Ennyi lenne .. Köszi előre is a segítséget.
SB -
Sickboy75
tag
Én azt gyanítom, hogy kell ehhez még valami. Az első venti szépen forog meg világít etc, de a szabályzó szerintem semmit sem csinál. Vagyis inkább visszakérdezek : Kellene hogy halljam, amikor lassul gyorsul a venti ? Gondolom valamiből csak észre kellene hogy vegyem, hogy tekertem rajta ... Nem ?
-
Sickboy75
tag
Sziasztok !
Hadd kérdezzek néhányat plz, látom ti kenitek ...
Nekem egy AeroEngine Jr.-BK-m van és a következő érdekelne:
1. Az oldalán van egy szabályzó, ami szerintem alapba semmit sem csinál. Mit kellene csinálnom hozzá, hogy legyen értelme annak, hogy ott van ? Azt hittem, hogy annak segítségével tudom az első 12 centis ventit vadítani vagy csitítani, de hiába tekergetem, pont ugyanolyan hangja van és - legalábbis így fülre - semmit az égvilágon nem csinál.
2. A hang. Szegényke így gyáriba nagyon zajos. Ugyanakkor valóban jól hűt. Van valami ötletetek, hogy mit érdemes csinálni vele ? Valami nagyon halk kék venti előre ? Nagyon vágó a hangossága (mármint a gépé ...) , amikor este lekapcsoom hirtelen ''síri csend lesz''. Biztosan már volt valaki, aki előttem jól megoldotta mind a szabályozó, mind pedig a halk kérdést.
Segítsetek plz !
Köszi előre is !
SB
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest