- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz
Peet210 #1707 üzenetére
? Hgy tudom elölapot levenni( ill visszaolvastam ,hogy a fordularszám szabályzót hogy is kell bekötni,.mert nekem még az sincs egyszerübben megoldottam , átkötöttem a 12 v-os Y elosztót 5 v-ra, igy állandóan 5 v-on megy ,de a vizhütés miatt hallani kcisit igy is.Lehet lejebb kéne szamályozni még(bár félö hogy 4 v-on már nem indul el) ill a másik megoldás lenne gy halkabb venti beszerelése na ezért akarom szétburitani
-
rhonin
senior tag
válasz
Peet210 #1421 üzenetére
nem a plexit lecsavaroztam és ugy fordítottam hogy a bal alsó sarokban legyen és utána értelemszerűen mint az előzőnél ugy raktam fel a ventit meg a rácsot. most akarok beszerezni ata kábeleket kék uv-sat meg meg kábelharisnyát. amikor van egy kis pénzem akkor alakítgatom a házikómat.
nekem sajnos nem aerocool a hátsó 12centis hanem cooler master de mivel zalaegerszegi vok ezért örülök még annak is hogy ilyet be tudtam szerezni.
''És akik azt mondják hogy nem jó ház azoknak túró a fülükbe''
Ez így van. -
-
Hoffer
őstag
válasz
Peet210 #1360 üzenetére
Köszi a képeket! Jól néz ki! Az én lapom mérete 30.5 X 24.5 cm! Ugyhogy tényleg kisebb a tiéd! Az enyém 7cm rel nagyobb szal ezek szerint akkor ott tényleg kis hely lenne nálam! Megtudnád nézi nekem a gépeden hogy hozzáadsz a lapodhoz 7cm-et és akkor mennyi hely marad ott a vinyó és a lap között??
-
-
Hoffer
őstag
válasz
Peet210 #1356 üzenetére
Ez rendes ATX-es lap ami neked van benne?? Mert akkor egész tágas! Azért érdekel ez a távolság mert így tudom viszonyítani a mostanimhoz képest, hogy ennek mekkora a mélysége! De ahogy látom ezen a képen egész tágasnak mondható a mostanimhoz képest!
De ha lenne még kép akkor megköszönném!
Nekem rendes ATX-es lapom vagy egyébként!!
[Szerkesztve] -
ProXim
csendes tag
válasz
Peet210 #1194 üzenetére
Köszi, magát a márkát én is tudtam, csak összehasonlításként lenne jó tudni, hogy ha belerakok egy drágább ventit érek-e egyáltalán vele valamit. Tudom, hogy a fordulatszámot lehet szabályozni, na de hány RPM vajon? Ha lehet alapjáraton megy nekem is csak, de most épp 29 fok van a szobámban, és le a kalappal, mert a rendszerhőmérsékletem mindössze 30 fok
.
Amúgy gondolom, hogy egy 11ezres házban nincs eleve egy több ezres hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eGPU tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest