- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz
Peet210 #1707 üzenetére
? Hgy tudom elölapot levenni( ill visszaolvastam ,hogy a fordularszám szabályzót hogy is kell bekötni,.mert nekem még az sincs egyszerübben megoldottam , átkötöttem a 12 v-os Y elosztót 5 v-ra, igy állandóan 5 v-on megy ,de a vizhütés miatt hallani kcisit igy is.Lehet lejebb kéne szamályozni még(bár félö hogy 4 v-on már nem indul el) ill a másik megoldás lenne gy halkabb venti beszerelése na ezért akarom szétburitani
-
rhonin
senior tag
válasz
Peet210 #1421 üzenetére
nem a plexit lecsavaroztam és ugy fordítottam hogy a bal alsó sarokban legyen és utána értelemszerűen mint az előzőnél ugy raktam fel a ventit meg a rácsot. most akarok beszerezni ata kábeleket kék uv-sat meg meg kábelharisnyát. amikor van egy kis pénzem akkor alakítgatom a házikómat.
nekem sajnos nem aerocool a hátsó 12centis hanem cooler master de mivel zalaegerszegi vok ezért örülök még annak is hogy ilyet be tudtam szerezni.
''És akik azt mondják hogy nem jó ház azoknak túró a fülükbe''
Ez így van. -
-
Hoffer
őstag
válasz
Peet210 #1360 üzenetére
Köszi a képeket! Jól néz ki! Az én lapom mérete 30.5 X 24.5 cm! Ugyhogy tényleg kisebb a tiéd! Az enyém 7cm rel nagyobb szal ezek szerint akkor ott tényleg kis hely lenne nálam! Megtudnád nézi nekem a gépeden hogy hozzáadsz a lapodhoz 7cm-et és akkor mennyi hely marad ott a vinyó és a lap között??
-
-
Hoffer
őstag
válasz
Peet210 #1356 üzenetére
Ez rendes ATX-es lap ami neked van benne?? Mert akkor egész tágas! Azért érdekel ez a távolság mert így tudom viszonyítani a mostanimhoz képest, hogy ennek mekkora a mélysége! De ahogy látom ezen a képen egész tágasnak mondható a mostanimhoz képest!
De ha lenne még kép akkor megköszönném!
Nekem rendes ATX-es lapom vagy egyébként!!
[Szerkesztve] -
ProXim
csendes tag
válasz
Peet210 #1194 üzenetére
Köszi, magát a márkát én is tudtam, csak összehasonlításként lenne jó tudni, hogy ha belerakok egy drágább ventit érek-e egyáltalán vele valamit. Tudom, hogy a fordulatszámot lehet szabályozni, na de hány RPM vajon? Ha lehet alapjáraton megy nekem is csak, de most épp 29 fok van a szobámban, és le a kalappal, mert a rendszerhőmérsékletem mindössze 30 fok
.
Amúgy gondolom, hogy egy 11ezres házban nincs eleve egy több ezres hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest