Új hozzászólás Aktív témák

• bobalazs

nagyúr

válasz ViZion #11941 üzenetére

Steelcase Let's Be-ről mit lehetne írni?
    Másoljak be képeket? Hasonlítsam youtubeos videókhoz? Mondjam el hogy mit nem értek?
    Első óra utáni benyomások. (Vagy még annyi se.)
    Kezdem hát:

Emailben előre informáltak hogy kárpit tisztitottan jön a szék. Ez oké.
    Látok bőven dzsuvát. (Utolsó kép)

Végignéztem már párszor a Let's Be Chair Adjustability Guide Steelcase
    videót youtubeon.

Próbálom úgy beállítani hogy nekem jó legyen, de nem vagyok
    biztos a dolgomban. Eleve nem állítható magasságú az asztalom.
    Majd ha lesz fölös 100 ruppóm akkor az lesz. Így hát billentyűzettartóhoz igazítom az ülést és a karfát. Az fel-le kb. 3? fokozatban állítható. Ez teljesen jó, talán ez az egy amit eltaláltam.

Ülés előre-hátra hajtás: opcionális. Nekem ilyen nincs.

Háttámla állítás: Egyszerűnek tűnik, háttámlán lévő két gomb benyomásával állítható föl-le, kb mittudomén 10 centi intervallumban. Legmagasabb pozicióban kényelmes, talán, nem tudom, ha hátrahajlik a háttámla, ez a magasság már nem jelent semmit. Legalsó fokozaton, hozzáér a nagy valagamhoz; talán nem a legkényelmesebb. Feljebb húzva oké.

Háttámla előre-hátra állítás, szorítás vagy engedés.: Egyelőre lazára állítottam amennyire lehet én hátra fogok benne dőlni, így kényelmes.
    01:37
    A video szerint 4 pozició elérhető, így kedvemre választhatok köztük. Hát nálam nincs ilyen. Vagy megszorítom lefele hajtással és kisebb háttámla hátrahajtási szöget enged, illetve zárom hogy ne lehessen hátrahajulni. Másik opcioként lazitom teljesen hátrahajolhatok. Nincs egyébként annyira nagy szöge hogy mondjuk elaludhassak benne, ez nem egy fotel.

Egyvalamit nem értettem még. Mi ez hogy szinkronizált mechanikás. Hátradőlök akkor minimálisat mozog csak az ülés, de csak pont annyit mint amikor ránehezedsz valamire és az kicsit meghajol. Én azt gondoltam hogy ez ilyen egy az egybe a háttámlával együtt, és ugyanakkora terjedelemben mozgó valami lesz.

Új hozzászólás Aktív témák