- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bobalazs #11972 üzenetére
Ez még ide csatlakozzon:
A négy állású háttámla funkció is opcionális.
Ezért nálam csak a nyit-zár funkció van. (Hátradönthető e a támla vagy sem)
Illetve tekerhető szabályzó, ami a hátradöntés keménységét (nehézségét?) módosítja.Amúgy gondolom nem kell leírnom, hogy jó, kényelmes a szék.
-
válasz
idegen lény #11980 üzenetére
Ilyen fajta ülésszög mint az animáción nincs mint mondtam. Köszi a linket.
-
válasz
LLKobe #11978 üzenetére
Nem volt rossz vásárlás valóban, ez kimaradt.
Egy óra használat után, sok más mindent nem tudtam volna mondani róla.
A korán meglepődtem.
Mit gondoljak erről? 2008 óta inkább használaton kívül lehetett? Vagy aktívan volt használva és ilyen állapotban maradt? Vagy cserélt alkatrészek vannak rajta?
Jellemzően melyik valószínű? -
-
válasz
ViZion #11941 üzenetére
Steelcase Let's Be-ről mit lehetne írni?
Másoljak be képeket? Hasonlítsam youtubeos videókhoz? Mondjam el hogy mit nem értek?
Első óra utáni benyomások. (Vagy még annyi se.)
Kezdem hát:
Emailben előre informáltak hogy kárpit tisztitottan jön a szék. Ez oké.
Látok bőven dzsuvát. (Utolsó kép)Végignéztem már párszor a Let's Be Chair Adjustability Guide Steelcase
videót youtubeon.Próbálom úgy beállítani hogy nekem jó legyen, de nem vagyok
biztos a dolgomban. Eleve nem állítható magasságú az asztalom.
Majd ha lesz fölös 100 ruppóm akkor az lesz. Így hát billentyűzettartóhoz igazítom az ülést és a karfát. Az fel-le kb. 3? fokozatban állítható. Ez teljesen jó, talán ez az egy amit eltaláltam.Ülés előre-hátra hajtás: opcionális. Nekem ilyen nincs.
Háttámla állítás: Egyszerűnek tűnik, háttámlán lévő két gomb benyomásával állítható föl-le, kb mittudomén 10 centi intervallumban. Legmagasabb pozicióban kényelmes, talán, nem tudom, ha hátrahajlik a háttámla, ez a magasság már nem jelent semmit. Legalsó fokozaton, hozzáér a nagy valagamhoz; talán nem a legkényelmesebb. Feljebb húzva oké.
Háttámla előre-hátra állítás, szorítás vagy engedés.: Egyelőre lazára állítottam amennyire lehet én hátra fogok benne dőlni, így kényelmes.
01:37
A video szerint 4 pozició elérhető, így kedvemre választhatok köztük. Hát nálam nincs ilyen. Vagy megszorítom lefele hajtással és kisebb háttámla hátrahajtási szöget enged, illetve zárom hogy ne lehessen hátrahajulni. Másik opcioként lazitom teljesen hátrahajolhatok. Nincs egyébként annyira nagy szöge hogy mondjuk elaludhassak benne, ez nem egy fotel.Egyvalamit nem értettem még. Mi ez hogy szinkronizált mechanikás. Hátradőlök akkor minimálisat mozog csak az ülés, de csak pont annyit mint amikor ránehezedsz valamire és az kicsit meghajol. Én azt gondoltam hogy ez ilyen egy az egybe a háttámlával együtt, és ugyanakkora terjedelemben mozgó valami lesz.
-
-
Aki Dunaharaszti vagy környékbeli, Let's Be-t 20 e.ért árulja a blue store.
-
válasz
idegen lény #11947 üzenetére
Felhívott, használt termékre nincs postázás náluk.
-
válasz
idegen lény #11949 üzenetére
Addig nem szállítják ki, ja.
-
válasz
idegen lény #11947 üzenetére
És ha mondjuk itt kedvezőbb lenne az ár, viszont a bútorboltostól már leadtam rendelést, az nem lenne gáz ha ott meg nem rendezem? Utolag egy mailt dobok hogy nem kell és oké?
Kedves Vevőnk!
Mellékelten küldjük aktuális számláját. letöltés
(még nem fizettem ki) -
válasz
idegen lény #11944 üzenetére
Emailben nem válaszolt.
-
-
-
Lehet nyugodtan fillérb.nak tartani, de erről mi lenne a vélemény?
https://irodai-forgoszek.arukereso.hu/leziter/fit-ty8045-1-p636660066/ -
-
-
-
-
60 alatt kapható e használható szék, napi több órás használatra pc elé, 105 kgos teherbírású, olyan amit kisvárosba szállítanak is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Filmgyűjtés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Last Epoch
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jófogás tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest